İçeriğe Yönlendir

Yaktın Bizi Soma...

O.Yücel Çetin

Recommended Posts

Korhan Orkun

Allah hayatını kaybeden yüzlerce insana Rahmet eylesin inşallah. Geride kalan çocuklara, eşlere, ailelere yardımcı olsun inşallah. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Vefat eden işçi kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifa, geride kalanlara da sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elden... :(

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Çok zor Allah sabır versin herkese. İnsan haberleri izledikçe cinnet geçiriyor, vatandaş hala çıkmış tv ye 200 ile 400 arası işçi göçük altında diyor. Böyle bir bilgi olabilir mi? 200 mü 400 mü. Sanki koyun sürüsünden bahsediyor,arkadaş onlar İNSAN!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Her düşündüğümde kelimeler boğazımda düğümleniyor. Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır versin.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Allah ölenlere rahmet eylesin. Yaralılara şifa versin. Orada kurtarılmayı bekleyenlere yardım etsin.. Geride kalan acılı ailelere sabır versin.. Allah bu olayda ihmali olanlara öteki dünyada ceza versin.. 

Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar

ALLAH ölenlere rahmet eylesin.Orada kurtarılmayı bekleyenlere yardım etsin.. Geride kalan acılı ailelere sabır versin.ALLAH bu olayda ihmali olanlara tez zamanda cezalarını versin.

Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Bir avuç kömür için, bir ömür verenler ALLAH yar ve yardımcınız olsun.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Allah sabır versin yakınlarına ve hepimize. Gidenlere rahmet ihsan et rabbim... 

Yorum bağlantısı
Tanju Açargül

Benim Babamda Madenden emekli oldu ve kötü birşeyler olduğunda acısını çok iyi bilirim Allah Yakınlarına Sabır versin Hepimizin başı sağolsun...

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun abilerimin kardeşlerimin.akhisarda yaşıyorum dün akşamdan beri bizim burda dahi ambulans sesleri hiç eksik olmadı  akhisar da hiç polis kalmadı nerdeyse ve artık cenazeler kırkağaç bilen bilir somaya 15 20 km dır ordaki soğuk hava deposuna taşınıyor  sayıyı kimse söyleyemiyor çünkü cesaret edemiyorlar şimdi arkadaşımla konuştum 276 kişi vefat eden ama daha girilmeyen daha galeriler varmış 400 500 kişi olablir diyor ki bunun adı ihmal değil cinayettir artık !!!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Rabbim sabır versin ülkemize.vefat edenlere Rabbim rahmet eylesin.Mertebeleri şehitlik olur inşaAllah.

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Allah yardımcıları olsun oradaki insanların. İnşallah hayırlı haberler duyarız, inşallah sayı daha fazla yükselmez. Yazık günah onca insana. Eğer ki bir ihmal varsa da Allah bunun hesabını soracaktır inanıyorum..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

200 can gitmiş. Dolaylı yoldan 600-800 canın yüreğine ateş düşmüş. Hala bununla siyaset yapmaya kalkanlar var. 200 kişi yerine bunu düşünen 3-5 kişi ölseydi şimdi, ülke olarak çok daha farklı yerdeydik.

Allah ölenlere rahmet, ailelerine gerçekten çok büyük sabır versin.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Somaya gorevlendirildim. 1 saate gidiyorum.

Allah yardımcınız olsun. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren Alper

Madenci kardeşim madenden yaralı çıkarılıyor, çizmemi çıkartayım ambulansın sedyesi kirlenmesin diyor buna ne denir ki artık....

Yorum bağlantısı

Tüm ülkeyi yasa boğan, yürekler acı düşüren bu ihmalkarlikta kimin payı varsa gün yüzü görmesin inşallah! Hayatını kaybeden iscilerimizin gözü yaşlı çocukları, yakınları onların her gece rüyalarına girsin de rahat uyuyamasinlar! Allah yardimcısı olsun hayatını kaybedenlerin yakınlarının ve yaralılarin.

Artık tek temennimiz ölü sayısının artmamasi oldu. Sözün bittiği yerdeyiz

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyorum,acılı ailelerine sabırlar diliyorum... :( 

Ölü sayısının çok artacağı endişesindeyim..yakınlarını bekleyenlerin güzel haberler alması nasip olur inşallah

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...