İçeriğe Yönlendir

Yaktın Bizi Soma...

O.Yücel Çetin

Recommended Posts

Mehmet Yeter

Acı haberi almış bulunmaktayım :( Teyzeoğlumun cenazesi memlekete gönderilmiş :( Rabbim Rahmetini esirgemesin.

Abdullah hocam basin sag olsun. mekani cennet olsun. geride kalanlara allah sabir versin.
Yorum bağlantısı
Bora Çelebi

Acı haberi almış bulunmaktayım :( Teyzeoğlumun cenazesi memlekete gönderilmiş   :( Rabbim Rahmetini esirgemesin.

Başınız Saolsun Allah Mekanını Cennet Eğlesin. 

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Acı haberi almış bulunmaktayım :( Teyzeoğlumun cenazesi memlekete gönderilmiş   :( Rabbim Rahmetini esirgemesin.

.....

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Sözler boş, acı büyük. Güzel ülkemin çilekeş insanları. Savaşlar, kazalar, terör... İnsanımızın kaderi değişmiyor. Bizden uzak görünse de, bizlere, gelecekte evlatlarımıza ne armağan gelecek? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Acı haberi almış bulunmaktayım :( Teyzeoğlumun cenazesi memlekete gönderilmiş :( Rabbim Rahmetini esirgemesin.

Başınız sağolsun. Rabbim sizlere sabır versin.
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Başımız sağolsun. Allah mekanlarını cennet eylesin. Bugün somada abisi ve kardeşi madenci olan arkadaşımı aradım. Kötü haberi duymak istemeden telefon açılana kadar dua ettim. Arkadaşım telefonu açtığında nolur kötü birşey söyleme diyebildim sadece. Abimde, kardeşimde o madende çalişiyor, gece vardiyasındaydılar, olay sırasında evdelerdi, şükür ki daha yiyecek ekmekleri varmış ama çok arkadaşları vefat etti diyebildi. Sevinemedim bile. Başımız sağ olsun. :( :(

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı
(düzenlendi)

onca can gitti, tasmaları gevşemiş bazı -lafta- gazetecilerin, insan müsveddesi bile olmadıkları bir kez daha ortaya çıktı. olayın üzüntüsü yetmiyor, bir de bunların lağım gibi ağızlarından çıkanlarla uğraşıyoruz. bazı vekiller, bazı bakanlar ve adı lazım değil müsteşar da cabası.  :kafa:

Abdullah Aladı abime de sabır diliyorum. şimdi okudum; başınız sağolsun hocam, mekanı cennet olur inşallah. 

düzeltme: imla

tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Başımız sağolsun Hocam... Allah sabır versin...

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Mekanı Cennet olsun hocam, Allah sizlere sabırlar versin..

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Bir işçi sağ salim kurtulabilmiş, kara cehennemden, sedyeye yatıyor ve "çizmelerimi çıkarayım, kirlenmesin çarşaf" diyor.Senin çizmen kirletmez o beyaz çarşafı, ama hangi deterjan temizler sorumluların vicdanındaki azabı....

"Milletimizin başı sağ olsun.Sabır ve rahmet dilerim"

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı
(düzenlendi)

Kardeşim acınız acımızdır diyor,Allahtan rahmet diliyorum.Nurlar içinde yatsın...

Abdullah hocam basin sag olsun. mekani cennet olsun. geride kalanlara allah sabir versin.

Başınız Saolsun Allah Mekanını Cennet Eğlesin. 

.....

Başınız sağolsun. Rabbim sizlere sabır versin.

Başımız sağolsun. Allah mekanlarını cennet eylesin. Bugün somada abisi ve kardeşi madenci olan arkadaşımı aradım. Kötü haberi duymak istemeden telefon açılana kadar dua ettim. Arkadaşım telefonu açtığında nolur kötü birşey söyleme diyebildim sadece. Abimde, kardeşimde o madende çalişiyor, gece vardiyasındaydılar, olay sırasında evdelerdi, şükür ki daha yiyecek ekmekleri varmış ama çok arkadaşları vefat etti diyebildi. Sevinemedim bile. Başımız sağ olsun. :( :(

onca can gitti, tasmaları gevşemiş bazı -lafta- gazetecilerin, insan müsveddesi bile olmadıkları bir kez daha ortaya çıktı. olayın üzüntüsü yetmiyor, bir de bunların lağım gibi ağızlarından çıkanlarla uğraşıyoruz. bazı vekiller, bazı bakanlar ve adı lazım değil müsteşar da cabası.  :kafa:

Abdullah Aladı abime de sabır diliyorum. şimdi okudum; başınız sağolsun hocam, mekanı cennet olur inşallah. 

düzeltme: imla

Başımız sağolsun Hocam... Allah sabır versin...

Rabbim hepinizden razı olsun dualarınız için iyi ki varsınız.

Mekanı Cennet olsun hocam, Allah sizlere sabırlar versin..

Amin inşaAllah.Allah razı olsun...

tarihinde Abdullah Aladı tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Başınız sağolsun hocam, mekanı ve mekanları Cennet olsun inşallah......

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Abdullah Bey,başta siz olmak üzere tüm hayatını kaybeden işci kardeşlerimize Allah'tan rahmet ve başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin.

Yorum bağlantısı
Erhan Tayar

Abdullah Hocam ve diğer tüm kardeşlerimizin başları sağolsun :(

Yorum bağlantısı

Başınız sağolsun...rabbim mekanını cennet,geride kalanlara sabırlar versin...

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Şair Şerif Enginbay'ın kaleminden 

IŞIĞIM SÖNDÜ

Karıcığım hoşçakal, ışığım azalıyor,

Yanımda ölü arkadaşlarım.

Artık kömür kokulu ekmekler getiremeyeceğim sanırım.

Buraya kadarmış çocuklarım, hoşçakalın,

Hakkınızı helal edin; anacığım, babacığım.

Işığım azalıyor, hoşçakalın..

Üstüme değil içime çöken ocağın sessizliğinde

Tek tek seslerinizi duyuyorum, yüzlerinizi görüyorum,

Işığım azalıyor, soluğum azalıyor, biliyorum,

Yavaş yavaş dünyanın kara kalbine gömülüyorum.

Işığım söndü, işte gidiyorum..,

Ah, en çok da şimdi, bir bilseniz

Nasıl da bulutları, ağaçları, gökyüzünü özlüyorum.

Işığım söndü.. hoşçakalın, arkadaşlarım çoktan gitti,

Artık ben de gidiyorum...

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Alaattin Zeki

282 oldu maalesef 4epe2uve.jpg

Evet SAYGIDEĞER MADENCİMİZİN Bu sorusu sizin bizim gibi vijdanlı insanların vijdanını dağlıyor ama gelin görünki bu ülke artık vijdanlı insanlar tarafından yönetilmiyor. Bunu çiğeri yanan insanların feryatlarını ve tepkilerini susturmak için tekmelerin havalarda uçuştuğu karelerde görebilirsiniz. Artık birileri bu aşağılamaya dur demeli....

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Mekanları cennet olsun, rabbim geride kalanlara sabır versin inşallah. :(  Başımız sağolsun..

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Başınız sağolsun hocam, mekanı ve mekanları Cennet olsun inşallah......

Abdullah Bey,başta siz olmak üzere tüm hayatını kaybeden işci kardeşlerimize Allah'tan rahmet ve başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin.

Abdullah Hocam ve diğer tüm kardeşlerimizin başları sağolsun :(

Başınız sağolsun...rabbim mekanını cennet,geride kalanlara sabırlar versin...

Hepinizden Allah razı olsun Hepimizin başı sağolsun.

Emanetimizi yerine teslim ettik bugün mekanı cennet olur İnşaAllah...

Dua ile...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...