Hakan Uzun 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Hocam o zaman Focus için olanlara bakıcaksın. Şimdi bir baktım da 75TL den aşağı göremedim. Bir de focusun tutma yerleri ile fiestanın aynı olmayabilir. Galip Bey'in paylaştığı resim kimin bilmiyorum orda uymuş ama dediğim gibi fiyatı baya tuzlu bir gözlük kabı için vay arkadas opel astra h ye 17 liraya almistim beee yuh ama Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 31 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2014 vay arkadas opel astra h ye 17 liraya almistim beee yuh ama bende 25e aldım zaten astra h ile insignia aynı al gitsin uğraşma. hem focusunkinden daha şık duruyo bu Yorum bağlantısı
Murat Okan 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 (düzenlendi) öncelikle ellerinize sağlık çok güzel olmuş.. bugün bende gm ye bizzat gidip insignia gözlük kabı sordum. fakat ellerinde sadece astra gözlük kabı vardı. ikisi arasında fark olurmu? oda sizinkisi gibi bırakıldıpında otomatik kapanırmı?, birde tavanı ve 16 cm lik suntayı matkaplamı deldiniz ? 23 Ağustos 2014 tarihinde Murat Okan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 29 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2014 öncelikle ellerinize sağlık çok güzel olmuş.. bugün bende gm ye bizzat gidip insignia gözlük kabı sordum. fakat ellerinde sadece astra gözlük kabı vardı. ikisi arasında fark olurmu? oda sizinkisi gibi bırakıldıpında otomatik kapanırmı?, birde tavanı ve 16 cm lik suntayı matkaplamı deldiniz ? Öncelikle teşekkür ederim. Matkapla deldim evet. Sutayı iç tarafa yerleştirdikten sonra gözlük kabının deliklerinden işaret aldım ondan sonra deldim ama dikkat edin tavan döşemesi bez olduğu için matkaba dolanma yapar büzülebilir ya da yıpranır. O nedenle çok yavaş devirde döşemeyi delmeye çalışın. olmadı kalın bir çivi ya da maket bıçağı kullanarak artık sizin yaratıcılığınıza kalmış delikleri açın. deldikten sonra sıkıntı olmaz matkap kullanarak suntayı delersiniz. astranınki de aynı şekilde kendi kapanıyor. Ben gittiğimde ikisinede bakmıştım insignianınki daha çok hoşuma gittiği için onu aldım ama astranınkinide alabilirsiniz tabiki. Açılıp kapanma prensipleri aynı. Astranınki biraz daha koyuydu diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Murat Okan 30 Ağustos 2014 Paylaş 30 Ağustos 2014 (düzenlendi) Öncelikle teşekkür ederim. Matkapla deldim evet. Sutayı iç tarafa yerleştirdikten sonra gözlük kabının deliklerinden işaret aldım ondan sonra deldim ama dikkat edin tavan döşemesi bez olduğu için matkaba dolanma yapar büzülebilir ya da yıpranır. O nedenle çok yavaş devirde döşemeyi delmeye çalışın. olmadı kalın bir çivi ya da maket bıçağı kullanarak artık sizin yaratıcılığınıza kalmış delikleri açın. deldikten sonra sıkıntı olmaz matkap kullanarak suntayı delersiniz. astranınki de aynı şekilde kendi kapanıyor. Ben gittiğimde ikisinede bakmıştım insignianınki daha çok hoşuma gittiği için onu aldım ama astranınkinide alabilirsiniz tabiki. Açılıp kapanma prensipleri aynı. Astranınki biraz daha koyuydu diye hatırlıyorum. İşlem başarulı bir şekilde gerçekleştirildi İnsignia bulamadığım için astra gözlük kabı aldım. Vidaları tam sıkamadım ama arka tarafada tavan aydınlatma lambası takacağım zaman gerekli aletlerle iyice sıkarım.. Dediğiniz gibi rayban gözlüğü içine koyunca tam kapanmadı ama yinede hoşuma gitti.. Tşk ederim 30 Ağustos 2014 tarihinde Murat Okan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 30 Ağustos 2014 Paylaş 30 Ağustos 2014 Çok güzel bi uygulama olmuş güle güle kullanın. Tez zamanda yapmalı Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 30 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2014 İşlem başarulı bir şekilde gerçekleştirildi İnsignia bulamadığım için astra gözlük kabı aldım. Vidaları tam sıkamadım ama arka tarafada tavan aydınlatma lambası takacağım zaman gerekli aletlerle iyice sıkarım.. Dediğiniz gibi rayban gözlüğü içine koyunca tam kapanmadı ama yinede hoşuma gitti.. Tşk ederim Çok güzel olmuş elinize sağlık. Bu arada ben düz vida kullanmadım somunlu vida kullandım o yüzden sıkması kolay oldu bilginize Yorum bağlantısı
Murat Okan 30 Ağustos 2014 Paylaş 30 Ağustos 2014 Çok güzel olmuş elinize sağlık. Bu arada ben düz vida kullanmadım somunlu vida kullandım o yüzden sıkması kolay oldu bilginize Tşk ederim tamamen sizden esinlendim..Bende somunlu vida kullandım fakat suntanın üstündeki civatayı penseyle tutamadığım için gözlük kabının üstünden sıktıkça civatada beraber döndü. Aynı zamanda gözlük kabında vidanın döndüğü yerde çok dar olduğu için orayada anahtar sokamadım.. Sanırım lokma tornavida gibi birşey bulup sıkıcam.. Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 8 Eylül 2014 Yazar Paylaş 8 Eylül 2014 Tşk ederim tamamen sizden esinlendim.. Bende somunlu vida kullandım fakat suntanın üstündeki civatayı penseyle tutamadığım için gözlük kabının üstünden sıktıkça civatada beraber döndü. Aynı zamanda gözlük kabında vidanın döndüğü yerde çok dar olduğu için orayada anahtar sokamadım.. Sanırım lokma tornavida gibi birşey bulup sıkıcam.. Pensenin girmesi çok zor o aradan o nedenle 3-4 numara anahtar kullanmanızı tavsiye ederim. Somunu tutmak zor oluyor ama tutunca sıkması kolay. Önce somunu anahtara tutturun sonra düşürmeden yerleştirmeye çalışın Bu arada bir taktik vereyim; anahtar ya da tornavida için de geçerli tabi bu söylediğim, ucunu bir mıknatısa sürterseniz bıçak biliyor gibi, mıknatıslık özelliği kazandırırsınız. O şekilde somunun kolay düşmesini engellemiş olursunuz 1 Yorum bağlantısı
Ulaş ATAR 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 İşlemi yapacak arkadaşlar vidalama da böyle tırtıklı bir pul kullanılırsa sorun kalmaz.Üstten pense ile tutmaya gerekte kalmaz. Alttan sıkınca sıkar. Yorum bağlantısı
Mustafa Karabıyık 28 Eylül 2014 Paylaş 28 Eylül 2014 direk 2 tane akıllı vidayla monte edilemiyormu , bende alayım dedim ama gözüm korktu. Yorum bağlantısı
Murat Okan 29 Eylül 2014 Paylaş 29 Eylül 2014 Tavan çok ince arkadan sunta ile desteklemezseniz tutmaz.. Ayrıca zor bir işlem değil.. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 şu suntayı ve vidalama işini fotoğraflasanız herkesin korkusunu yeneceksiniz. Yorum bağlantısı
Murat Okan 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 (düzenlendi) şu suntayı ve vidalama işini fotoğraflasanız herkesin korkusunu yeneceksiniz.Hocam suntayı ölçülere göre kesiyorsunuz,gözlk kabındaki deliklere göre deliyorsunuz, tavan lambasını söktükten sonra suntayı arkaya yerleştiriyorsun gözlük kabından vidaları ve pulları takıyorsun ve arkadan vidayı parmakla tutman yetiyor ve aşağıdan tornavida ile sıkıyorsun.. Vida için tornavida uçlu vida seçerseniz sıkması kolay olur.. Ortadaki vida idael 1 Ekim 2014 tarihinde Murat Okan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts