Bülent Şahin-2 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Arkadaşlar merhaba sizce mercedes b150 nasıl bir araç almsyı düşünüyorum otomatik lpgli sizce alınırmı bunların bakımı gelan nasıldır bilgisi olan paylasırsa sevinirim... Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Her araç satışından sonra almak isteyipte bir türlü kısmet olmayan içimdeki ukte araçlardan biri. Çok hoşuma gidiyor. Ama çok bilgim yok, yorumlar sayesinde bende öğrenmiş olacağım. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Bir ara ben de düşünmüştüm, ancak beyinle ilgili çözülemeyen (moda tabirle kronik) bir sorunu olduğunu duymuştum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 bir bayan bagajı açmaya çalışırken nikelaj kısmı elinde kalmıştı ben yanından geçerken. Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 İşle ilgi kısa süreli kullanma deyimim olmuştu. Sürüşü çok basit çok zevkli bir araçtı fakat binek araçlara oranla daha çok bayan arabası hissiyatı vermişti. Ha bu arada döşemeleri çabuk yıpranmıştı. Kibar davranmak gerekli. Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 bir bayan bagajı açmaya çalışırken nikelaj kısmı elinde kalmıştı ben yanından geçerken. Ne bilek varmış bağyanda bea! 1 Yorum bağlantısı
Selahattin Topçu 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 arkadaşım aldı.Bir sürü masraf yaptı...Parçası bakımı çok pahalı...Mercedesle uraşılmaz dedi ve yaklaşık 7000 tl masraf yaptıktan sonra sattı...Eğer diri bir araç değilse almayın derim..Çekiş gücü sıfır..Takır tukur gıçırtı sesleri geliyor...Ben hiç sevmedim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 merso amblemini kapatıp göz keyfinize bakın, test sürüşü yapın, ama amblemi kapatıp.....sonra mümkün lsa orjinal kalmış bir KA bulp kullansanız.... KA yı alırınsız 2 Yorum bağlantısı
Bülent Şahin-2 19 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2014 Sanırım gene otomatik lpgli golfe döneceğim... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Şimdi bu önermeye göre abicim..., B150, KA'dan bile dandik midir? KA, B150'den bile üstün müdür? Ve ayrıca da; müdür müdür müdür? connecte göre tercih edilebilir B sınıfı diyelim, ama ben yine de KA alırdım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Ka özgün bir araç iken b150 en özgün olmayan araç. A160 felan bile daha iyi. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Ben de zamanında vito varken çok niyetlenmiştir. Araç küçük jeep gibi. İçi çok geniiş oturma pozisyonu yüksek oldukça şıktı. Servis görevlisini tanıyordum ve "aman abi sakın alma bu arabalar gitmiyor..." demişti. Tabi çok da inanmadım almadan test sürüşüne çıktım. Evet vites geçişlerini hiç hissettirmiyor, sanki vitessiz araç biniyorsunuz gibi ama araba gerçekten de gitmiyor. O an vazgeçmiştim almaktan... B kasa alacaksanız, kasa olarak hiçbir sözüm yok açılır tavan bile çok şık. ama B180 CDI dan aşağısına kesinlikle bakmayın. 3 Ay sonra sıkılırsınız... 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 merso amblemini kapatıp göz keyfinize bakın, test sürüşü yapın, ama amblemi kapatıp.....sonra mümkün lsa orjinal kalmış bir KA bulp kullansanız.... KA yı alırınsız Abi ne yaptın o kadar mı kötü? Yorum bağlantısı
Recommended Posts