İçeriğe Yönlendir

Mercedes B 150

Bülent Şahin-2

Recommended Posts

Bülent Şahin-2

Arkadaşlar merhaba sizce mercedes b150 nasıl bir araç almsyı düşünüyorum otomatik lpgli sizce alınırmı bunların bakımı gelan nasıldır bilgisi olan paylasırsa sevinirim...

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Her araç satışından sonra almak isteyipte bir türlü kısmet olmayan içimdeki ukte araçlardan biri. Çok hoşuma gidiyor. Ama çok bilgim yok, yorumlar sayesinde bende öğrenmiş olacağım. 

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Bir ara ben de düşünmüştüm, ancak beyinle ilgili çözülemeyen (moda tabirle kronik) bir sorunu olduğunu duymuştum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

bir bayan bagajı açmaya çalışırken nikelaj kısmı elinde kalmıştı ben yanından geçerken.

Yorum bağlantısı
Mehmet Eren

İşle ilgi kısa süreli kullanma deyimim olmuştu. Sürüşü çok basit çok zevkli bir araçtı fakat binek araçlara oranla daha çok bayan arabası hissiyatı vermişti. Ha bu arada döşemeleri çabuk yıpranmıştı. Kibar davranmak gerekli. :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

bir bayan bagajı açmaya çalışırken nikelaj kısmı elinde kalmıştı ben yanından geçerken.

Ne bilek varmış bağyanda bea! ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selahattin Topçu

arkadaşım aldı.Bir sürü masraf yaptı...Parçası bakımı çok pahalı...Mercedesle uraşılmaz dedi ve yaklaşık 7000 tl masraf yaptıktan sonra sattı...Eğer diri bir araç değilse almayın derim..Çekiş gücü sıfır..Takır tukur gıçırtı sesleri geliyor...Ben hiç sevmedim  :i-ih:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

merso amblemini kapatıp göz keyfinize bakın, test sürüşü yapın, ama amblemi kapatıp.....sonra mümkün lsa orjinal kalmış bir KA bulp kullansanız.... KA yı alırınsız

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Şimdi bu önermeye göre abicim..., B150, KA'dan bile dandik midir? KA, B150'den bile üstün müdür? Ve ayrıca da; müdür müdür müdür? :crazy:

connecte göre tercih edilebilir B sınıfı diyelim, ama ben yine de KA alırdım

Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ

Ben de zamanında vito varken çok niyetlenmiştir. Araç küçük jeep gibi. İçi çok geniiş oturma pozisyonu yüksek oldukça şıktı. Servis görevlisini tanıyordum ve "aman abi sakın alma bu arabalar gitmiyor..." demişti. Tabi çok da inanmadım almadan test sürüşüne çıktım. Evet vites geçişlerini hiç hissettirmiyor, sanki vitessiz araç biniyorsunuz gibi ama araba gerçekten de gitmiyor. O an vazgeçmiştim almaktan...

B kasa alacaksanız, kasa olarak hiçbir sözüm yok açılır tavan bile çok şık. ama B180 CDI dan aşağısına kesinlikle bakmayın. 3 Ay sonra sıkılırsınız...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

merso amblemini kapatıp göz keyfinize bakın, test sürüşü yapın, ama amblemi kapatıp.....sonra mümkün lsa orjinal kalmış bir KA bulp kullansanız.... KA yı alırınsız

Abi ne yaptın  :shok: o kadar mı kötü?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...