İçeriğe Yönlendir

Mondeom Ve İnce Dokunuşlar

Murat Gök

Recommended Posts

Murat Gök

Herkese merhabalar.

Nasıl bir başlık yazacağımı bilemedim. Aracımın bir modifiye konusu olsun istedim.Aracı forumdan birçok kişi biliyordur zaten.2001 model mondeo mk3 benzinli ov.Yol tutuş,performans,güvenlik,yakıt gibi konularda gayet memnunum arabamdan.Aramızda saklayamayacağım duygusal bir ilişkide yok desem yalan olur.Allah hepimizi görünür görünmez kazalardan korusun.

Forumdan Oktay Toker abimizin çalışması olan bi-xenon farlar konumuzun ilk temasını oluştursun bakalım.Ne zamandır videosunu çekeceğim diyorum ancak kısmet oldu.Çok iyi olmasa da kısa bir video ve birkaç fotoğraf paylaşıyorum.Beğeni ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.Her yeni eklentide sayfayı güncel tutmaya çalışacağım.Herkese keyifli forumlar dilerim.

k0Oubek.jpg

OgAymH8.jpg

http://youtu.be/nTz5vgLMimI

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ne güzel bir renk

arka stoplarmakyajlı nikelajlı mıdır? değil se de olsun çok yakışır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Kardeşim tekrardan hayırlı olsun şimşek mekkuyen lerin ::)):) süper olmuş bu video gece olaydı daha belli ederdi, çok güzel olmuş... Rabbim kazasız belasız binmeyi nasip etsin ...

Yorum bağlantısı
Murat Gök

ne güzel bir renk

arka stoplarmakyajlı nikelajlı mıdır? değil se de olsun çok yakışır

yRNHZOi.jpg

Eyvallah Çağlar abi..Aynen öyle..Teşekkür ederim..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Kardeşim tekrardan hayırlı olsun şimşek mekkuyen lerin : :)) :) süper olmuş bu video gece olaydı daha belli ederdi, çok güzel olmuş... Rabbim kazasız belasız binmeyi nasip etsin ...

Erol abi eyvallah çok sağolasın..Az çok araba da gözüksün istedim :biggrin: ..Hava aydınlık olmasına rağmen iyi çakıyor yine de..Videoyu telden çektiğim için gece kalitesiz olmasın diye işte..Amin abi cümlemize inşallah..

Oktay abi yine harika şeyler yapmış  :nazar:  

Aynen öyle..Ustamızın da eline sağlık..Ben de gayet beğendim..

:nazar:

Eyvallah abi..

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Maşallah nadir renklerden  :nazar:  Allah kaza bela vermesin. Çakarların da hayırlı olsun. TDCİ'lerde arka tampon eki de var. Daha ne olsun. Ordu'nun neresinden hocam? 

tarihinde Yunus Emre Çırak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Gerçekten renk çok tatlı, güzel günlerde kullanın. Bixenonlar da ayrı bir güzellik katmış   :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

:nazar: renk çok güzel.

Teşekkür ederim abi..Ben de bitiyorum rengine..

:nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Eyvallah sağolun..

Maşallah nadir renklerden  :nazar:  Allah kaza bela vermesin. Çakarların da hayırlı olsun. TDCİ'lerde arka tampon eki de var. Daha ne olsun. Ordu'nun neresinden hocam? 

Eyvallah hocam..Amin cümlemize inşallah..Evet aracın önceki sahibi ford servis müdürü imiş,dolayısıyla güzelce yapmış aracı..Ünye'de fakültedeyim hocam..Siz de buralardasınız yanılmıyorsam..

Gerçekten renk çok tatlı, güzel günlerde kullanın. Bixenonlar da ayrı bir güzellik katmış   :good1:

Eyvallah Serhan abi,hep birlikte inşallah..Sorma abi,gece bi çakınca önümüzde kimsecikler kalmıyor çok şükür..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Teşekkür ederim abi..Ben de bitiyorum rengine..

Eyvallah sağolun..

Eyvallah hocam..Amin cümlemize inşallah..Evet aracın önceki sahibi ford servis müdürü imiş,dolayısıyla güzelce yapmış aracı..Ünye'de fakültedeyim hocam..Siz de buralardasınız yanılmıyorsam..

Eyvallah Serhan abi,hep birlikte inşallah..Sorma abi,gece bi çakınca önümüzde kimsecikler kalmıyor çok şükür..

Ben azcık yukarılardayım :) Korganda. Gitmeden bir karadeniz buluşması yapabilirsek görüşürüz inşallah. ;)

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Ben azcık yukarılardayım :) Korganda. Gitmeden bir karadeniz buluşması yapabilirsek görüşürüz inşallah. ;)

Anladım hocam.Aynen bi karadeniz buluşması organizasyonu olsa da tanışsak görüşsek :) Çok da güzel olur..

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

:nazar: İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile kullanmanı diliyorum. :good1:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

:nazar: İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile kullanmanı diliyorum. :good1:

Eyvallah Oktay abi, senin de tekrardan eline saglik..:)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Güzel mondi, güzel konu :nazar:

Güle güle kullan Murat

Teşekkür ederim Ali hocam.O sizin bakışınızın güzelliği :)

Çok güzel bir renk. Güle güle kullanın.

Nadir renklerden abi. Çok teşekkür ederim..Hep beraber inşallah.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Halil Ersan

Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Makyajlı arka stoplar kaça mal oldu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mis gibi maşallah... Stoplar ve arka tampon çok yakışıyor bu kasaya... 

Farları kim yaptı... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...