İçeriğe Yönlendir

Fiesta Titanium Vites Yükseltme Lambası Çalışmıyor

Recep Çelebi

Recommended Posts

Recep Çelebi

Merhaba arkadaşlar. Aracım 2010 model benzinli yeni kasa fiesta titanyum x paket manuel vites. Aldım alalı vites artırma lambası hiç çalışmadı. Bir arkadaşta aynısının dizeli var . Onun aracında çalışıyor. Acaba benim araçta mı bir problem var, yoksa benzinli modeller öylemi? yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Yagiz Erturk AYTAR

Bildiğim kadarıyla vites geçiş ışığı yalnız dizellerde mevcut

Yorum bağlantısı
Sezgin Aktaş

benım 2012 model trend aracım benzınlı ve vıtes yukseltme ısıgı calısıyor.

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Benim arabada var. Almanyada kiraladığım  2013 1.25 trend fiesta da vardı.

Yorum bağlantısı
Hakan Uzun

Abi kimi modellerde var kimi modeller de yok.Bende 2012 fiesta titanyum var bende gösterge ekranın da cıkıyor.Abimde de 2012 fiesta var ikimizin aracta dizel onda yol bilgisayarı ekranında ufak bi ok olarak cıkıyor artı onda hararet göstergesi var bende yok. yani bizde çözemedik

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Aybars Can

2012 ve ondan sonra ki modellerde var diye biliyorum ben bu özelliği

Yorum bağlantısı
Recep Çelebi

2012 ve üstü fiesta titanyumlarda var görünüyor gibi. Benim araç 2010 titanium benzinli. Servisi aradım onlarda bilmiyor. Getirin bakalım diyor. Aracimin garantisi de 1 ay sonra bitiyor. Ne yapsam acaba? Bu özellik bu modelde yok deyip biraksammı? Öyle olduguna kesin emin olsam bırakacağım. 2010 titanium x benzinli tanıdığı olan veya kullanan varsa yardımını bekliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aybars Can

2012 ve üstü fiesta titanyumlarda var görünüyor gibi. Benim araç 2010 titanium benzinli. Servisi aradım onlarda bilmiyor. Getirin bakalım diyor. Aracimin garantisi de 1 ay sonra bitiyor. Ne yapsam acaba? Bu özellik bu modelde yok deyip biraksammı? Öyle olduguna kesin emin olsam bırakacağım. 2010 titanium x benzinli tanıdığı olan veya kullanan varsa yardımını bekliyorum.

Benim 2011 tit x bendede yok 2012 benden sonra alan arkadaşta var ama serviste uğraşıp yapılabilir mi bilmiyorum denemeden bilemeyiz heralde

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Recep Çelebi

2009,2010 mdellerde yok 2011 modellerın bır kısmında ustundekılerın hepsinde mevcut.

servise de sordun aynı sizin verdiginiz cevabı verdiler. Teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...