Ahmet Çıplak 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Herkese selamlar, Kumam olan 33 Er 440 aracıma dokunmaya başladım. ve bitirmiş olduğum çalışmalarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Sedan focuslarda arka stop'un ledli hazır olarak piyasada bulamadım ve kendim nasıl birşey yaparım diye araştırmaya başladım,ve forumda bir arkadaşımızın power ledlerle güzel bir çalışma yaptığını gördüm sonra bende başladım çalışmaya... Önce sanayiden yan sanayi deneme maksatlı stop aldım ve başladım kesmeye..ısı ile ayrılmıyor. Ne yaparım nasıl yaparım derken LCD monitör içerisinde kullanılan PVC malzeme (ısı ile form alabiliyor) ile işe başladım. Dremel yardımıyla çizikler oluşturdum ki ışık kırılmaya uğrayarak görünür hale gelsin diye. Reklamcılarda kullanılan kırmızı bantları yapıştırdım ve ışık yansımasını daha görünür bir hale getirdim.daha önce zımpara yaparak denedim ama böyle daha homojen ve daha iyi oldu. Bu da eşim ve benim baş harflerimizden oluşan bir sembol..azc Buda kapatılmış olarak son hali 32 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Muhteşem! Çalışırken ve gündüz halinin fotolarını / videolarını bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Çok profesyonelce olmuş cidden. Cizik fikrine bayıldım! Araç üstünde de bekliyoruz görüntüleri. Ellerinize kollariniza sağlık Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 Muhteşem! Çalışırken ve gündüz halinin fotolarını / videolarını bekliyoruz Teşekkür ediyorum.Araca montajını yaptım ve video çektim ama nasıl yükleneceği konusunda bilgi sahibi değilim.yardım gelirse sevinirim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Teşekkür ediyorum.Araca montajını yaptım ve video çektim ama nasıl yükleneceği konusunda bilgi sahibi değilim.yardım gelirse sevinirim. youtube a yükleyin ve linki burada paylaşın, tamamdır. Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 youtube a yükleyin ve linki burada paylaşın, tamamdır. Teşekkürler.uğraşalım bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Akıllara zarar bayıldım kaldım valla.Eline emeğine zevkine sağlık .Ne kadara mal oldu merak ettim.Sipariş kabul ediyorsan Ahmet hemen sipariş verebilirim bir çiftte yapıp bana gönder.Şaka değil ciddiyim. Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Çok başarılı bir çalışma .Büyük emek var.Maşallah.Videoları bende bekliyoum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Ahmet bey ne kadar mükemmel bir çalışmadır bu gerçekten.Çizikleri atmanız,özenle hazırlanmış ledler ve harf çalışması gerçekten harika.Emek verilen herşey güzeldir ama sizinki mükemmel 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Abi ellerine saglık Ekstra iş olarak stop lamba tasarimina falan başla bence 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 abi muhteşem!!! ellerine sağlık baka kaldım 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Eline sağlık gerçekten harika olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Ben böyle birşey görmedim desem yeri.. Süper olmuş Ellerinize sağlık.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 abi muhteşem!!! ellerine sağlık baka kaldım Eyvallah Mustafa. Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 Başlamışken paylaşmaya devam edelim Ebay'dan sis farı çerçevesi ile birlikte Drl almıştım ve montajını yaptım.Sonuç tahmin ettiğim gibi çok başarılı olmadı ama hazırda planım vardı ve uyguladım. Bu orjinal hali kullanılan ledler galiba smd5050. Power ledlerle değiştirdim.Küçük bir traş yaptım kenarlarından okadar. Araç üzerindeki görüntüsü 14 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 Drl den çıkan ledler araya gitmedi, aracın iç tavan aydınlatmasında kullandım.Gayet aydınlık oldu Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 Videoyu yükledim arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. 13 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 23 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2014 Yok artık! Öznel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık. Herşeyden önce hayal gücü lazım ve o da sizde fazlasıyla varmış. Başka çalışmalarınızı da eklerseniz zevkle takip ederiz. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.Bu işe ilk başladığımda çok zamanımı aldı çünkü ortada henüz net birşey yoktu, yaptığımı bozup bir daha yapıyordum,ne yapsam nasıl yapsam diye çok zorlandım ama yaptıkça şekillenmeye başladı ve ortaya bu çıktı.Durmak yok yola devam. Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Videoyu yükledim arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. http://youtu.be/iNJFZ8Dln5I Ahmet bey çok harika bir çalışma olmuş.Gündüz ışığında gayet net görülebiliyor ayrıntılar ve akşam karanlığında çok daha da net olacağından şüphem yok Belki görmemiz açısından karanlıktada kısa bir çekim yapabilirsiniz Ama hakikaten çok hoş olmuş.Bu arada gündüz farı çalışmanızı da ayrıca tebrik etmek gerek 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 23 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2014 Ahmet bey çok harika bir çalışma olmuş.Gündüz ışığında gayet net görülebiliyor ayrıntılar ve akşam karanlığında çok daha da net olacağından şüphem yok Belki görmemiz açısından karanlıktada kısa bir çekim yapabilirsiniz Ama hakikaten çok hoş olmuş.Bu arada gündüz farı çalışmanızı da ayrıca tebrik etmek gerek En kısa zamanda gece çekimlerini de yükleyeceğim. Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 çok güzel ve orjinal olmuş elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts