Ahmet Çıplak 24 Aralık 2014 Yazar Paylaş 24 Aralık 2014 Hb üzerine çalışma yokmu hala ? Gerçekten süper gözüküyor=)Sedan dan fırsat bulursam yapacağım . HB Stopları sedana göre 2 kat daha pahalı. HB için galiba hazır led stop satılıyor. Henüz benden HB için isteyen olmadı. Olursa inşallah yapılır tabiki. Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 Hb üzerine çalışma yokmu hala ? Gerçekten süper gözüküyor=)hayırdır kanka kıpırdanmaya başladın [emoji16][emoji16]Elinize emeğinize sağlık gerçekten el emeği göz nuru diye buna deniyor galiba [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 hayırdır kanka kıpırdanmaya başladın [emoji16][emoji16] Elinize emeğinize sağlık gerçekten el emeği göz nuru diye buna deniyor galiba [emoji4] Oğlum hüseyin heryerdesin [emoji1] Sen önce ses alan arabanı düzelt [emoji2] Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Oğlum hüseyin heryerdesin [emoji1] Sen önce ses alan arabanı düzelt [emoji2] onu ford'un mühendisleri çözememiş ben mi çözücem [emoji28] 1 Yorum bağlantısı
mustafa gök 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 mrb ahmet abı ben mersınden mustafa asya stoplarımı ledlemenı cok ısterım lutfen bı msj at oldumu 5389378891 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 17 Ocak 2015 Yazar Paylaş 17 Ocak 2015 Arkadaşlar tekrar merhaba. Stoplarla uğraşmaya devam ilyas arkadaşımızın stopları bitti sayılır. bu sefer orta bölümde de şerit var. artık buraya istenilen logo isim veya şekil ekleyip yapılabilir.bir sonraki çalışmaya daha farklı bir model ile geleceğim inşallah. 6 Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Hb için ayna sinyalleri ve stoplarda muhteşem görünür. hazır olanlar var fakat son çalışmanızdakine benzer bulamadım. elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
ilyas Bilgen 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Arkadaşlar tekrar merhaba. Stoplarla uğraşmaya devam ilyas arkadaşımızın stopları bitti sayılır. bu sefer orta bölümde de şerit var. artık buraya istenilen logo isim veya şekil ekleyip yapılabilir.bir sonraki çalışmaya daha farklı bir model ile geleceğim inşallah. Abim ellerine saglik harika olmus [emoji3] Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Abi süpersin maşallah ellerin dert görmesin.Böyle becerikli adam da bizim zümreden çıkar zaten Bende Diyarbakırdayım Aynı beyaz sedan 2010 da bende var abi.İzindeyim benim becerebileceğim birşey yaparsan taklit edeceğim hemen ama sen profesyonel takılıyıyorsun biraz 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 31 Ocak 2015 Yazar Paylaş 31 Ocak 2015 Abi süpersin maşallah ellerin dert görmesin.Böyle becerikli adam da bizim zümreden çıkar zaten Bende Diyarbakırdayım Aynı beyaz sedan 2010 da bende var abi.İzindeyim benim becerebileceğim birşey yaparsan taklit edeceğim hemen ama sen profesyonel takılıyıyorsun biraz Yardım gerekirse soracağın birsey olursa her zaman sorabilirsin [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 Maşallah diyelim. Ford veya diğer markalar gelsin de biraz tasarım öğrensinler bu eserlerden. :-) 1 Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Yardım gerekirse soracağın birsey olursa her zaman sorabilirsin [emoji4] elinize sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş. bu son işte kullandığınız pleksi deki led tipi nedir acaba. bildiğimiz beyaz şerit ledmi ? birde pleksi üzerine kırmızı folyomu çektiniz sonradan? Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 19 Şubat 2015 Yazar Paylaş 19 Şubat 2015 elinize sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş. bu son işte kullandığınız pleksi deki led tipi nedir acaba. bildiğimiz beyaz şerit ledmi ? birde pleksi üzerine kırmızı folyomu çektiniz sonradan?Ledler smd5050. Kırmızı şerit led. Kırmızı folyo kullandım. Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 22 Şubat 2015 Yazar Paylaş 22 Şubat 2015 Ahmet eline sağlık.Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Çalışma tamamlandıktan sonra yeni bir video ekleyeceğim. el beceriniz ve tasarımdaki düşünce yapınız taktire şayan.kıskanmadım desem yalan söylemiş olurum. elleriniz dert göremesin bakalım bunlar kime nasip olacak. son çalışmanın videosunu da merakla bekliyor olacağım.. çok güzel ellerinize sağlık Yorum bağlantısı
Coşkun Karaltı 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 harika olmuş ellerine sağlık kardeşim özellikle baş harfler fikrine bayıldım sipariş kabul edersen hemen verebilirim =) Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 23 Şubat 2015 Yazar Paylaş 23 Şubat 2015 harika olmuş ellerine sağlık kardeşim özellikle baş harfler fikrine bayıldım sipariş kabul edersen hemen verebilirim =)Teşekkür ederim. İsteyen arkadaşlara yapıyorum. İsterseniz sizede yapabilirim. Yorum bağlantısı
Coşkun Karaltı 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Teşekkür ederim. İsteyen arkadaşlara yapıyorum. İsterseniz sizede yapabilirim. olur Ahmet bey fiyat bilgisini vs nasıl alabilirim?? Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 28 Şubat 2015 Yazar Paylaş 28 Şubat 2015 olur Ahmet bey fiyat bilgisini vs nasıl alabilirim??Özel den gönderdim. Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 26 Mart 2015 Yazar Paylaş 26 Mart 2015 Yakın zamanda tamamlayacağım 3.ncü versiyon Stopları paylaşmak istedim. 5 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Sinyaller şeklini aldı. Sağ ve Sol taraf da aynı yönü gösteriyor sinyalde ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts