İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - 33 Er 440 Dokunuşlar Başlasın / Led Stop İmalatı

Ahmet Çıplak

Recommended Posts

Ahmet Çıplak

Sağ ve Sol taraf da aynı yönü gösteriyor sinyalde ?

Resimdeki ler zaten sağ taraf. O yüzden aynı :) sağ ve Sol simetrik.
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Resimdeki ler zaten sağ taraf. O yüzden aynı :) sağ ve Sol simetrik.

:good1:  :bravo:

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Sonunda 3.ncü versiyon stoplarda bitti allahın izniyle.Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar fordclub ailesinin bir parçası olduğum için çok memnunum. Verdiğiniz gaz sayesinde bu seviyeye geldi. :) inşallah bundan sonra daha farklı stoplar yapıp sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

GgzpFQq.jpgm0WPDQq.jpgJFNQquK.jpgwJwhBL0.jpgMYoBrpM.jpgyTryEOD.jpg7tMI2Qe.jpgg9RB8UQ.jpgzO3GEM3.jpg0cTlJ18.jpgkBvaGqk.jpgMVeM46V.jpgrJ6HbYG.jpgyWYnqDc.jpgdsuCdiF.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ellerinize sağlık. Frenler biraz daha kuvvetli olmalı derim ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Ellerinize sağlık. Frenler biraz daha kuvvetli olmalı derim ;)

Fren de ledler farklı. Haklısın biraz daha ister ama ledin Son performansı :)
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Sinyaldeki ledlerden kullanılmali derim

Daha öncekiler öyleydi. Bunda biraz farklı olsun istedim. Tatmin ediyor canlı haliyle.
Yorum bağlantısı
Enes Uzan

eline koluna sağlık süper işler çıkarıyorsun :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya

gerçek ten süper elinize sağlık. size bişey sormak istiyorum led leri direk 12 voltamı bağladınız yoksa her bir panel için sürücü devre varmı ?

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

gerçek ten süper elinize sağlık. size bişey sormak istiyorum led leri direk 12 voltamı bağladınız yoksa her bir panel için sürücü devre varmı ?

Teşekkürler. Farklı ledler var. Direk 12 v ile çalışanda var sürücü devresi kullandıklarımda var.
Yorum bağlantısı
ilyas Bilgen

ahmet abi döktürmüşsün yine yakışmışş ellerine sağlık abi  :bravo:  :bravo:  :bravo:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

Sen bir harikasın. Bana göre forumun en iyi iş çıkaran [emoji772] 10 üyesinden bir tanesisin... Tebrikler..[emoji122] [emoji122]

Yorum bağlantısı
Misafir

Şımartıyorsunuz beni murat.

Ben özü sözü net bir insanım. Hazır montajı herkes yapar. Bu dediğim Far,Stop vs herşey için geçerli. Ama sen plexiye vs fara göre şekil veriyor ve her ortama uyum sağlamasını sağlıyorsun. Bu yaparkende dışardan en ufak bir hata göze çarpmıyor.. Bence Bi-xenon işine el atmalısın artık [emoji106]
Yorum bağlantısı
Halil Erdem Karagöz

Elinize sağlık gerçekten mükemmel

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Abi hackback için stop yapmıyormusun ledli olarak

Önümüzdeki hafta hb stopu geliyor. Başlayacağım kısmet olursa.
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Sabirsizlikla hb stop sonucunu bekliyorum komutan

Stoplar hayırlısıyla geldi. Elimdeki işi bitirince allahın izniyle başlayacağım.
Yorum bağlantısı
Misafir

Stoplar hayırlısıyla geldi. Elimdeki işi bitirince allahın izniyle başlayacağım.

Yardıma ihtiyacın olursa haber ver :D
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Bu güne kadar nasıl görmemişim hayret. Usta işi olmuş bunlar. Tebrik ediyorum kardeşim. :bravo: :bravo:

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu güne kadar nasıl görmemişim hayret. Usta işi olmuş bunlar. Tebrik ediyorum kardeşim. :bravo: :bravo:

Abi artık konuları kaçırıyorsun. Bir sebebi olmalı bunun [emoji14] [emoji48]
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Eminim hb için sıraya girecek form ...

Başlamak için sabırsızlanıyorum valla:)

Yardıma ihtiyacın olursa haber ver :D

Sağol murat burda olsaydın beraber yapardık  :) ara sıra  stoplarla bakışıyoruz  ne yapabilirim diye. İşin büyük kısmı nasıl bir şekil yapacağıma karar vermek. Çok düşününce beyin damarları kısa devre yapıyor.:)

Teşekkür ederim abim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...