İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - 33 Er 440 Dokunuşlar Başlasın / Led Stop İmalatı

Ahmet Çıplak

Recommended Posts

Kemal Işık

Milletçe alkışlıyoruz :D dehşet bi şey olmuş resmen far tasarlamissiniz gönülden tebrik ederim :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Milletçe alkışlıyoruz :D dehşet bi şey olmuş resmen far tasarlamissiniz gönülden tebrik ederim :)

Çok teşekkür ediyorum. :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ahmet Çıplak

komutan hb stoplar ne oldu sabırsızlıkla bekliyoruz görsel shovu :fiuw::fiuw:

Şu anda elimde açtım ama başlayamadım. Fırsatını bulur bulmaz başlayacağım.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir

Ben de merakla bekliyorum.Hatta bir stop lambam su alıyor.Değiştirmedim.Beklemedeyim  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ben de merakla bekliyorum.Hatta bir stop lambam su alıyor.Değiştirmedim.Beklemedeyim [emoji3]

Hadi hocam gir artık şu işlere uzaktan olmuyor [emoji23]
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Beni bekliyor Murat, hafta sonu gideyim Ahmet'in yanına da biraz fikir teatisinde bulunalım yazık beyin damarlarını kısa devre ettirmeyelim Ahmet'in :D

Kardeşim kesinlikle bu iş de sorunsuz ve mükemmel olacak diğerleri gibi, ellerine sağlık.....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Arkadaş memlekette ne cevherler var. MaşaALLAH diyorum.  :nazar:  Ellerinize sağlık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir

Abi inceden gidiyorum desem yeridir :D .Ekonomik olarak gelgitlerdeyim.Heves de var.Nereden gitsem bilemiyorum.Ama senin desteğin inkar edilmez elbet.

:flowers:  :flowers:  :flowers:  :flowers:

Yorum bağlantısı

Abi inceden gidiyorum desem yeridir :D .Ekonomik olarak gelgitlerdeyim.Heves de var.Nereden gitsem bilemiyorum.Ama senin desteğin inkar edilmez elbet.

:flowers::flowers::flowers::flowers:

Ne yaptım sanki. [emoji6] Kim olsa aynı şeyi yapar diyeceğim emin değilim..[emoji48] [emoji48]
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Ben de merakla bekliyorum.Hatta bir stop lambam su alıyor.Değiştirmedim.Beklemedeyim  :biggrin:

Diğer işlerin arasında ufaktanda olsa başladım inşallah yakın zamanda gelişmeleri burdan paylaşacağım

Arkadaş memlekette ne cevherler var. MaşaALLAH diyorum.  :nazar:  Ellerinize sağlık.

Sağolun.Herzaman söylüyorum söylemeyede devam edeceğim.Fordclub ailesinin verdiği destek sayesinde bu duruma kadar geldi, inşallah dahada ileri seviyelere taşıyacağım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Beni bekliyor Murat, hafta sonu gideyim Ahmet'in yanına da biraz fikir teatisinde bulunalım yazık beyin damarlarını kısa devre ettirmeyelim Ahmet'in :D

Kardeşim kesinlikle bu iş de sorunsuz ve mükemmel olacak diğerleri gibi, ellerine sağlık.....

Abi senden haber bekliyorum ne zaman geliyorsun? Çayın kahven hazır. Fikirler varda niye gelmiyon abi bekliyorum ona göre.:)

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Ümit Özdenk

Ahmet bey;

Elinize emeğinize sağlık, stop lar gittikce daha güzelleşiyor.

Keşke stop un komplesini siz dizayn etmiş olsaydınız daha harika işler olurdu.

:bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Ahmet kardeşim stop mtop bir yana sen iyisindir umarım hiç sesin çıkmıyor merakta bırakma bizi :(

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Teşekkür ederim çok şükür iyiyim. Ford dışında yaptığım çalışmalar oldu fakat burda paylaşım yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Yapmaya devam. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Teşekkür ederim çok şükür iyiyim. Ford dışında yaptığım çalışmalar oldu fakat burda paylaşım yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Yapmaya devam. :)

Yapıştır gelsin abi. Fikir verir en azından [emoji5]
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Hacım paylaş bilgimiz artsın. [emoji4]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Naylon grubundan varsa paylaş abi forumda naylon çoğaldi gormus fikrimiz olur en azinda

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Ahmet kardeşim benim mondinin stoplarını yapmamız lazım. :yes:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Abi sen karar ver nasıl birşey olacağına üzerine çalışırız.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bana da lazım ne zaman gidiyoruz Adana'ya ?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Yurt dışında birkaç connect'te gördüm sizmi görderdiniz yoksa sizden görüp kendilerimi yaptı acaba??

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Yurt dışında birkaç connect'te gördüm sizmi görderdiniz yoksa sizden görüp kendilerimi yaptı acaba??

Yurt dışına iki üç tane gönderdim. Gördükleriniz onlarmı bilmiyorum. İngiltere'de.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yurt dışına iki üç tane gönderdim. Gördükleriniz onlarmı bilmiyorum. İngiltere'de.

Ahmet bey, forum olarak el ile üretilen, kaliteli ve herkesin işine yarayacak olan ürünleri %100 destekliyoruz. Varsa ilgili foto'lar vs, mutlaka konularını bekliyoruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...