Kemal Işık 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Milletçe alkışlıyoruz dehşet bi şey olmuş resmen far tasarlamissiniz gönülden tebrik ederim Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 8 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2015 Milletçe alkışlıyoruz dehşet bi şey olmuş resmen far tasarlamissiniz gönülden tebrik ederim Çok teşekkür ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 komutan hb stoplar ne oldu sabırsızlıkla bekliyoruz görsel shovu Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 4 Haziran 2015 Yazar Paylaş 4 Haziran 2015 komutan hb stoplar ne oldu sabırsızlıkla bekliyoruz görsel shovu Şu anda elimde açtım ama başlayamadım. Fırsatını bulur bulmaz başlayacağım. 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Şu anda elimde açtım ama başlayamadım. Fırsatını bulur bulmaz başlayacağım. Ben de merakla bekliyorum.Hatta bir stop lambam su alıyor.Değiştirmedim.Beklemedeyim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Ben de merakla bekliyorum.Hatta bir stop lambam su alıyor.Değiştirmedim.Beklemedeyim [emoji3]Hadi hocam gir artık şu işlere uzaktan olmuyor [emoji23] Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Hadi hocam gir artık şu işlere uzaktan olmuyor [emoji23] Beni bekliyor Murat, hafta sonu gideyim Ahmet'in yanına da biraz fikir teatisinde bulunalım yazık beyin damarlarını kısa devre ettirmeyelim Ahmet'in Şu anda elimde açtım ama başlayamadım. Fırsatını bulur bulmaz başlayacağım. Kardeşim kesinlikle bu iş de sorunsuz ve mükemmel olacak diğerleri gibi, ellerine sağlık..... 2 Yorum bağlantısı
Murat Birinci 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Arkadaş memlekette ne cevherler var. MaşaALLAH diyorum. Ellerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Hadi hocam gir artık şu işlere uzaktan olmuyor [emoji23] Abi inceden gidiyorum desem yeridir .Ekonomik olarak gelgitlerdeyim.Heves de var.Nereden gitsem bilemiyorum.Ama senin desteğin inkar edilmez elbet. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Abi inceden gidiyorum desem yeridir .Ekonomik olarak gelgitlerdeyim.Heves de var.Nereden gitsem bilemiyorum.Ama senin desteğin inkar edilmez elbet. Ne yaptım sanki. [emoji6] Kim olsa aynı şeyi yapar diyeceğim emin değilim..[emoji48] [emoji48] Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 6 Haziran 2015 Yazar Paylaş 6 Haziran 2015 Ben de merakla bekliyorum.Hatta bir stop lambam su alıyor.Değiştirmedim.Beklemedeyim Diğer işlerin arasında ufaktanda olsa başladım inşallah yakın zamanda gelişmeleri burdan paylaşacağım Arkadaş memlekette ne cevherler var. MaşaALLAH diyorum. Ellerinize sağlık. Sağolun.Herzaman söylüyorum söylemeyede devam edeceğim.Fordclub ailesinin verdiği destek sayesinde bu duruma kadar geldi, inşallah dahada ileri seviyelere taşıyacağım. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 6 Haziran 2015 Yazar Paylaş 6 Haziran 2015 Beni bekliyor Murat, hafta sonu gideyim Ahmet'in yanına da biraz fikir teatisinde bulunalım yazık beyin damarlarını kısa devre ettirmeyelim Ahmet'in Kardeşim kesinlikle bu iş de sorunsuz ve mükemmel olacak diğerleri gibi, ellerine sağlık..... Abi senden haber bekliyorum ne zaman geliyorsun? Çayın kahven hazır. Fikirler varda niye gelmiyon abi bekliyorum ona göre. Yorum bağlantısı
Ümit Özdenk 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Ahmet bey; Elinize emeğinize sağlık, stop lar gittikce daha güzelleşiyor. Keşke stop un komplesini siz dizayn etmiş olsaydınız daha harika işler olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Ahmet abi 6 aydır paylaşmamışsın, umarım hala buralardasın... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Ahmet kardeşim stop mtop bir yana sen iyisindir umarım hiç sesin çıkmıyor merakta bırakma bizi Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 17 Ocak 2016 Yazar Paylaş 17 Ocak 2016 Teşekkür ederim çok şükür iyiyim. Ford dışında yaptığım çalışmalar oldu fakat burda paylaşım yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Yapmaya devam. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Teşekkür ederim çok şükür iyiyim. Ford dışında yaptığım çalışmalar oldu fakat burda paylaşım yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Yapmaya devam. Yapıştır gelsin abi. Fikir verir en azından [emoji5] Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Teşekkür ederim çok şükür iyiyim. Ford dışında yaptığım çalışmalar oldu fakat burda paylaşım yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Yapmaya devam. Hacım paylaş bilgimiz artsın. [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Naylon grubundan varsa paylaş abi forumda naylon çoğaldi gormus fikrimiz olur en azinda Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Ahmet kardeşim benim mondinin stoplarını yapmamız lazım. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 18 Ocak 2016 Yazar Paylaş 18 Ocak 2016 Ahmet kardeşim benim mondinin stoplarını yapmamız lazım. Abi sen karar ver nasıl birşey olacağına üzerine çalışırız. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Ahmet kardeşim benim mondinin stoplarını yapmamız lazım. Bana da lazım ne zaman gidiyoruz Adana'ya ? 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Yurt dışında birkaç connect'te gördüm sizmi görderdiniz yoksa sizden görüp kendilerimi yaptı acaba?? Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 18 Ocak 2016 Yazar Paylaş 18 Ocak 2016 Yurt dışında birkaç connect'te gördüm sizmi görderdiniz yoksa sizden görüp kendilerimi yaptı acaba??Yurt dışına iki üç tane gönderdim. Gördükleriniz onlarmı bilmiyorum. İngiltere'de. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Yurt dışına iki üç tane gönderdim. Gördükleriniz onlarmı bilmiyorum. İngiltere'de. Ahmet bey, forum olarak el ile üretilen, kaliteli ve herkesin işine yarayacak olan ürünleri %100 destekliyoruz. Varsa ilgili foto'lar vs, mutlaka konularını bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts