İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - 33 Er 440 Dokunuşlar Başlasın / Led Stop İmalatı

Ahmet Çıplak

Recommended Posts

Ahmet Çıplak

Ahmet bey, forum olarak el ile üretilen, kaliteli ve herkesin işine yarayacak olan ürünleri %100 destekliyoruz. Varsa ilgili foto'lar vs, mutlaka konularını bekliyoruz.

En kısa sürede paylaşım yaparım. Teşekkür ediyorum ilginiz için. Farklı marka araçlarıda paylaşmam sıkıntı olmaz ise paylaşabilirim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

En kısa sürede paylaşım yaparım. Teşekkür ediyorum ilginiz için. Farklı marka araçlarıda paylaşmam sıkıntı olmaz ise paylaşabilirim.

Herhangi bir sakınca yok, Ahmet Sani'ninde Moderatör dediği gibi hem destekliyor hem de acilen bekliyoruz kardeşim. Gözlerimiz bayram etsin biraz :)  

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bekliyoruz mutlaka :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Yurt dışına iki üç tane gönderdim. Gördükleriniz onlarmı bilmiyorum. İngiltere'de.

Onlardır kesin. Çünkü sizin çalışmalarınıza benziyorlardı. Ülkeye dikkat etmedim ben direk olarak yaptıkları uygulamalara dikkat ediyorum :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Serhan abi biraz önce elime el fenerini alıp bagajın su aldığı yerleri kontrol edeyim dedim stoplardan alıyor abi.Hemde iyi alıyor.Adanaya en kısa zamanda gitmemiz lazım... :yes:

Ahmet kardeşim ciddi anlamda yeni yapılacak yerli araçta görev alman için gerekli girişimlerde bulunabilirim.Yeteneğinin mutlaka değerlendirilmesi lazım.... :good1:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Serhan abi biraz önce elime el fenerini alıp bagajın su aldığı yerleri kontrol edeyim dedim stoplardan alıyor abi.Hemde iyi alıyor.Adanaya en kısa zamanda gitmemiz lazım... :yes:

Ahmet kardeşim ciddi anlamda yeni yapılacak yerli araçta görev alman için gerekli girişimlerde bulunabilirim.Yeteneğinin mutlaka değerlendirilmesi lazım.... :good1:

Şahin abi her zaman beklerim, Serhan abimede söyledim buyurun misafirim olun ne zaman isterseniz kapım açık. Yerli araba konusu için ne diyeceğimi bilemedim. Bu işi severek yapıyorum böyle bir imkan var ise konuşmak isterim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Öm den mesaj attım en kısa zamanda görüşürüz inşallah.

Yorum bağlantısı
Misafir

abi stop ları söküp lastik kısımlarına yapışkanlı cam lastiklerinden üstünden geç, ikisini yapman yarım saati almaz, diger türlü sen gidene kadar bagaj suyla dolar, aynısı başıma gelmişti.

Ahşap cam çerçeveri için hırdavatcılarda satılan kahverengi lastik .

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

El emeği göz nuru vs tama ancak, işi tasarlamak ve eldeki malzemeyi en iyi kullanmak gerçekten taktir edilecek birşey, yanlış meslek.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

abi stop ları söküp lastik kısımlarına yapışkanlı cam lastiklerinden üstünden geç, ikisini yapman yarım saati almaz, diger türlü sen gidene kadar bagaj suyla dolar, aynısı başıma gelmişti.

Ahşap cam çerçeveri için hırdavatcılarda satılan kahverengi lastik .

Çok sağol kardeşim...Harika fikir. :good1:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Çok sağol kardeşim...Harika fikir. :good1:

kapalı gözenekli süngerler de iş görür.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

kapalı gözenekli süngerler de iş görür.

o kalın gelir gibi Hüseyin , kardeşimin ve benim mk2 ye uyguladık sonuç süperdi.
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Lambaların içi su dolmuş süleyman.Camdaki çatlakları onarmam gerekecek.

Yorum bağlantısı
Misafir

Lambaların içi su dolmuş süleyman.Camdaki çatlakları onarmam gerekecek.

abi benimkinde de çatlak vardı ,fön ile iyice kuruttukdan sonra Japon'la yapıştırdım, hiç su almamıştı.
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

o kalın gelir gibi Hüseyin , kardeşimin ve benim mk2 ye uyguladık sonuç süperdi.

Otomotivde genelde kapalı gözenekli EPDM sünger kullanılır, kompresyonu daha iyidir, zaten bir çok yerde de conta olarak kullanılır.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Çok teşekkür ederim. Seri üretim yapamıyorum ama isteyen olursa isteğine göre yaparım. İkinci yapmış olduğum stop u forumdan bir arkadaşa verdim. Panent alıp seri üretim yapmak çok ciddi bir iş olsa gerek. Bilmiyorum ileride emeklilikten sonra neden olmasın [emoji6]

Abi ikinci stopları forumdan kime vermiştiniz?

İkinci gerçekten benim de çok hoşuma gitmişti. Eğer gerekliyse hafif iyileştirmelerle tekrar yapabilirsiniz belki?

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Abi ikinci stopları forumdan kime vermiştiniz?

İkinci gerçekten benim de çok hoşuma gitmişti. Eğer gerekliyse hafif iyileştirmelerle tekrar yapabilirsiniz belki?

Forumdan alan arkadaşlar oldu.Aynı zamanda farklı illere de gönderdim. İyileştirme veya kişinin tercihine göre tekrar modifiye etmek zor değil.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Forumdan alan arkadaşlar oldu.Aynı zamanda farklı illere de gönderdim. İyileştirme veya kişinin tercihine göre tekrar modifiye etmek zor değil.

2 numarayla ilgili bir geri bildirim oldu mu?

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Ne gibi?
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ne gibi?

Mesela şurasını "keşke şöyle yapsaymışız", "sinyal hızlı yanıyor", ya da "kusursuz olmuş" gibi bir şey. Geri bildirim işte abi, kullanıcı yorumu.

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Mesela şurasını "keşke şöyle yapsaymışız", "sinyal hızlı yanıyor", ya da "kusursuz olmuş" gibi bir şey. Geri bildirim işte abi, kullanıcı yorumu.

Zaten focus ile alakalı 1-2 model mevcut. İsteyen kişi ben bunu istiyorum diyor. Farklı olarak iç orta bölümlerine isim yazıyorum veya çizgi çizgi isteyen oluyor. Yapmadan önce görüşüp karar verip ona göre yapıyoruz. Kişinin inisiyatifine bırakıyorum nasıl isterse öyle..[emoji4]
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Zaten focus ile alakalı 1-2 model mevcut. İsteyen kişi ben bunu istiyorum diyor. Farklı olarak iç orta bölümlerine isim yazıyorum veya çizgi çizgi isteyen oluyor. Yapmadan önce görüşüp karar verip ona göre yapıyoruz. Kişinin inisiyatifine bırakıyorum nasıl isterse öyle..[emoji4]

Abi az kaldı inşallah yakında ben de siparişi vereceğim yeter ki sen kaybolma forumdan :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Abi az kaldı inşallah yakında ben de siparişi vereceğim yeter ki sen kaybolma forumdan :)

[emoji4] buralardayım.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
ilyas Bilgen

Ne gibi?

Emre bey ben aldım kullanıyorum hiç bir sorun yok Ahmet abi güzel ve titiz çalışıyor. izmirde sanırım birtek bende var hiçbir sorun yaşamadım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Emre bey ben aldım kullanıyorum hiç bir sorun yok Ahmet abi güzel ve titiz çalışıyor. izmirde sanırım birtek bende var hiçbir sorun yaşamadım.

İlyas bey hayırlı olsun :)

Ahmet abimden şüphem yok zaten. Şu an tek sıkıntı finanse edebilmek. Tabi aklımda bir iki soru vardı onları da aradan çıkartmış oldum bu arada...

arabanızın fotoğraflarını paylaşır mısınız. adettendir ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...