Misafir 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Çalışır hali de çok güzel cidden. Sani beye katılıyorum fren lambalari daha kuvvetli led olursa tadından yenmez Yorum bağlantısı
Hakan Yar 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Öyle bir çalışma ki söylenebilecek bir şey kalmamış. Ellerine sağlık 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 23 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2014 Komutanım ellerinize sağlık valla. Gündüz farları da çok başarılı. Naçizane fikrim, stop lambaları kuvvetli olmamış. Sisler daha kuvvetli yanıyor. Bence fren lambalarını daha güçlendirin derim. aslında sislerden daha kuvvetli yanıyordu ben orjinaline yakın olsun ve arka tarafı rahatsız etmesin diye direnç attım. arkadamdan gelenlerden laf yemeyelim diye.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 aslında sislerden daha kuvvetli yanıyordu ben orjinaline yakın olsun ve arka tarafı rahatsız etmesin diye direnç attım. arkadamdan gelenlerden laf yemeyelim diye.. Sislerle aynı yanması gerekiyor teknik olarak. Zira ikisinde de halojende 21watt kullanılıyor. Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Çok güzel olmuş gerçekten, ellerine sağlık :bravo:Böyle el becerisi olan, yetenekli insanları görünce kendi adıma çok üzülüyorum. Bir keresinde evde DVD playerın kablosunu tamir etmeye kalkmıştım, bütün apartmanın sigortalarını attırdım 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Gerçekten söyleyecek hiç bir şey bulamadım, fevkaladenin fevkinde olmuş tabiri caizse tebrikler yani komutanım Özellikle de yapılan işlemlerden ziyade yaratıcılık ruhu süper emeğinize sağlık. Adana ya geldiğinizde yakından inceleme fırsatımız olur inşallah...... 1 Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Valla hocam eline emeğinize yüreginize sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş profesyonellik bu olsa gerek. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 23 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2014 Sislerle aynı yanması gerekiyor teknik olarak. Zira ikisinde de halojende 21watt kullanılıyor.haklısınız sislerle frenler aynı 21w fakat benim sisler normalinden fazla aydınlatıyor, o bakımdan.. Eşdeğer bir araç ile aslında aynı anda çekim yapmak lazım farklar ortaya çıkar.. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Hakikaten el emeği göz nuru bir çalışma .. Bu yetenek ve hayal gücünün fevkalade birleşimi olmuş .. Sanırım sağ stopta fren lambasının ledleri soldakine nazaran az yanıyor ya da videodan öyle görünmüş .. Eline sağlık süper... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 23 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2014 Daha önce video için link vermiştim ama giriş engelli olduğu için farklı bir yere yükledim. http://www.izlesene.com/video/focus-sedan-led-stop/7478325 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 abi tebrik ederim daha güzelini görmedim desem yeridir ben de çok istiyorum ledlerle haşır neşir olmak stobuma uygulamak biri yaparken yanında bulunmam yeterli olur benim için sonrası el becerisi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 23 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2014 Gerçekten söyleyecek hiç bir şey bulamadım, fevkaladenin fevkinde olmuş tabiri caizse tebrikler yani komutanım Özellikle de yapılan işlemlerden ziyade yaratıcılık ruhu süper emeğinize sağlık. Adana ya geldiğinizde yakından inceleme fırsatımız olur inşallah...... Tabiki seve seve.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Çoğüzel maharetli işler, eline sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Ahmet abi helal olsun. Ben yeteneğinin nereden geldiğini çok iyi tahmin ediyorum. Benim Focus'a da yapalım şu işi Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Elinize sağlık.muhteşem olmuş.hb için yapsanız nasıl bişi çıkar acaba ortaya ? 1 Yorum bağlantısı
Selim Taştekin 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Faydalı olabildiysek ne mutlu bize diyelim.Paylaşmak güzeldir.Bu arada memleketim Adanaya tayinim çıktı bir aya kadar kısmetse artık ordayım. Yeni görev yeriniz hayırlı olsun, görüşmek dileğiyle. Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 23 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2014 Yeni görev yeriniz hayırlı olsun, görüşmek dileğiyle.teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 23 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2014 Elinize sağlık.muhteşem olmuş.hb için yapsanız nasıl bişi çıkar acaba ortaya ? denemek lazım Yorum bağlantısı
SELİM ŞAHİN 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 gerçekten çok çok iyi ellerine sağlık 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Gördüğüm en başarılı sedan focus stopları.. Elinize sağlık.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts