Ahmet İhsan Akşen 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 maşallah mükemmel olmuş. benimde aklımda olan bir uygulama ama ben yatay çizgiler düşünüyordum hep, BMW gibi. kapakları tam olarak neresinden kesip açtınız? içeride kalan görünmeyecek bir yerden sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 24 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2014 maşallah mükemmel olmuş. benimde aklımda olan bir uygulama ama ben yatay çizgiler düşünüyordum hep, BMW gibi. kapakları tam olarak neresinden kesip açtınız? içeride kalan görünmeyecek bir yerden sanırım. havyanın ucuna kesmek için bir metal parçası taktım ve ısıtarak kestim. Yatay çizgi olayını denedim ama istediğim gibi olmadı. Sebebi stop un kırmızı olan bölgeleri iç kısımda dalgalı bir yapıya sahip yani şeffaf olan bölüm gibi değil.. Yapmış olduğun hatlar dışarıdan bakılınca aynı görünmüyor. Olsa çok güzel olurdu... Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 asya tip stop alıp yapsaydınız o zaman keske, dış kapak şeffaf onlarda. Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 24 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2014 asya tip stop alıp yapsaydınız o zaman keske, dış kapak şeffaf onlarda. aslında hiç aklıma gelmedi. Bir sonraki için bu çok güzel ve farklı bir alternatif olacak inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 bunlarında sinyal ve geri vites kısmı hafif dalgalı haberiniz olsun. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Mükemmel ötesi. Çok hoş olmuş elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 bu PVC dediğiniz malzemenin 4 tarafı şerit led ile çevrili sanırım değilmi? Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Mükemmel olmuş.. Ellerinize sağlık.. Maliyeti ne kadar tuttu ? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 24 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2014 bu PVC dediğiniz malzemenin 4 tarafı şerit led ile çevrili sanırım değilmi?evet dört tarafı çevrili smd5050 ile. bunlarında sinyal ve geri vites kısmı hafif dalgalı haberiniz olsun.yanlış saymadıysam 4 adet dalga var ve kalın benim diğer modelde 11 tane asya modeli denemek lazım :-) Yorum bağlantısı
muhammet erecekli 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Cok guzel olmus. Bende sanirdim ki yeni nesil araclarda led sistemi kullaniliyo... ta ki bunu gorene kadar 1 Yorum bağlantısı
Bora Çelebi 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Elinize Emeğinize Sağlık Çok Güzel Olmuş 1 Yorum bağlantısı
Recep Güney 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Emeğinize sağlık çok başarılı olmuş. . 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 şimdi bir daha izledimde bu nasıl güzel bir işçilik arkadaş ya 1 Yorum bağlantısı
Murat Doğan 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Faydalı olabildiysek ne mutlu bize diyelim.Paylaşmak güzeldir.Bu arada memleketim Adanaya tayinim çıktı bir aya kadar kısmetse artık ordayım. tüm yorumlara katılıyorum,fazlasıyla. Memleketim Adana ya geldiğinde görüşmek isterim komutanım,bendeTarsustayım.senden öğrenecek çok şey var. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 24 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2014 Arkadaşlar,abilerim, kardeşlerim hepinize yürekten teşekkür ediyorum yapılan yorumlar benim için çok önemli çünkü bu yorumlar sayesinde göremediğim şeyleri farklı bir gözle görme imkanı oluyor.Burdan yola çıkarak bugün biraz daha iyileştirme yaparak fren ledlerinin ışık şiddetini yeniden ayarladım ve araç üzerindeyken resimleri çektim. 8 Yorum bağlantısı
Talip Eren 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Tebrikler,gayet başarılı ve profesyonel bir çalışma olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 24 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2014 Yapılan çalışmaları anlatmaya devam (Küçük detaylar bazen çok işe yarar.) Akıllı telefonum var ve büyüklüğünden dolayı arabada koyacak yer bulamıyorum diyen arkadaşlar varsa eğer benim gibi,(gerçi hazır satılanlarda var ama istediğiniz gibi olmayabiliyor) çözümü çokta zor değil. telefonunuzun büyüklüğüne göre şeffaf mika dediğimiz malzemeyi ısıtıp şekillendiriyoruz. kaplıyoruz ve çift taraflı bant ile aracın el freninin yanına yapıştırıyoruz . 10 Yorum bağlantısı
Kenan SEVİNÇ 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Elinize emeğinize sağlık çok orjinal çalışmalar.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 24 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2014 Aracında bluetooth ile müzik dinlemek isteyen ve maliyetsiz olsun diyen arkadaşlar için,yapmış olduğum yöntem. Unutmadan aracınızın Aux girişi olması gerekiyor bu iş için.Kablo derdinden kurtulmak için birebir. bluetooth için aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. http://www.ebay.com/itm/USB-Bluetooth-A2DP-Stereo-Audio-Dongle-Adapter-Connector-3-5mm-Music-Receiver-BK-/221407127989?pt=US_USB_Bluetooth_Adapters_Dongles&hash=item338ce4a9b5 Kabloyu bu aradan geçirdim. ve telefonum için beni rahatsız etmeyecek bir yer. 4 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 abi stoplar aracın üzerinde çok daha güzel durmuş. yalnız, AC yazılarının dış kısımlarına da mı birer çizgi atsan? sanki eksik gibi göründü gözüme. ya da iç kısımlardaki büyük c harfine benzeyen çizgi de iptal edilip sadelik sağlanabilir. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Stoplar inanılmaz güzel olmuş...ellerinize sağlık komutanım... Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 24 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2014 Stoplar inanılmaz güzel olmuş...ellerinize sağlık komutanım... Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Videoyu yükledim arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Valla biz stopların videosu karşısında eridik bittik sen yorum bekliyorsun Ahmet .Sadece tek diye bileceğim çok şanslısın çünkü mükemmel eşsiz güzellikte ve hiç kimsede olmayan stoplara sahipsin.Tekrar tekrar eline emeğine cebine ve en önemlisi zevkine sağlık birer sanat eseri yaratmışsın. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 elimdeki en yakın foto bu. park ve frende yok ama ortası hafif dalgalı, 3 sinyal 3 geri vitesde var sanki. Bluetooth kullanımı ile ilgili video atabilirmisiniz? usb yi sadece besleme olarak kullanıyor sanırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts