Ahmet Çıplak 25 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2014 elimdeki en yakın foto bu. park ve frende yok ama ortası hafif dalgalı, 3 sinyal 3 geri vitesde var sanki. Bluetooth kullanımı ile ilgili video atabilirmisiniz? usb yi sadece besleme olarak kullanıyor sanırım. Bu stop daha farklı bahsettiğiniz bmw deki gibi yatay çizgiler bunda olabilir diye düşünüyorum. videoyu en kısa sürede yüklerim. Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Çok güzel olmuş elinize sağlık. Asya stoplara yaptığımız plexi ve led çalışmasından bir resim. Bu hafta tamamlanacak. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 25 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2014 Çok güzel olmuş elinize sağlık. Asya stoplara yaptığımız plexi ve led çalışmasından bir resim. Bu hafta tamamlanacak. merakla videosunu bekliyorum çok farklı olmuş.. Ellerinize sağlık.. Forumda stop modifiye si yapacak olanlara ilham kaynağı oluyor.. Süper.. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 oh oh yapında bizde deneme yanılma yapmadan en güzelini yapalım 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Komutanım, Stop'ların aydınlığı 3. stop'a yaklaşmış. Çok güzel olmuş. 3. stop'ta belki led'lenir yakında Bluetooth ta yaratıcı olmuş. Çalışmalarınızı çok beğendim Ramazan bey'in de çalışmasını merakla bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Ellerinize sağlık mükemmel olmuş. Forumda uzun zamandır böyle yaratıcı uygulamalar görmemiştim. Örnek alınacak işler maşallah. Bluetooth adaptörü ebaydan sorunsuz geliyor mu acaba? Bir de telefon tutucunuzun yeri çok güzel. Bende de çok iyi bir tutucu var ama uzak kalıyor. Bunu çok daha iyi buldum. Nerden edinebilirim acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Bluetooth aparatını sipariş verdim. Yanında 2'li çakmak usb şarj cihazı aldım. Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Abi maşallah akıllara zarar harika bir emek ve çalışma. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 25 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2014 Komutanım, Stop'ların aydınlığı 3. stop'a yaklaşmış. Çok güzel olmuş. 3. stop'ta belki led'lenir yakında Bluetooth ta yaratıcı olmuş. Çalışmalarınızı çok beğendim Ramazan bey'in de çalışmasını merakla bekliyorum Bu sefer 3.ncü stopa dediğin gibi yaklaştı. hala ışık şiddetini arttırabilirim,direnç yine var... 3.ncü stop içinde çalışma olacak.ama önce yan ayna sinyalleri ledlenecek.Bu arada gece videosunu çektim yükledim ama onay bekleniyormuş, onaylanır onaylanmaz linki paylaşacağım.. Bluetooth aparatını sipariş verdim. Yanında 2'li çakmak usb şarj cihazı aldım. Hızlısın Murat şimdiden hayırlı olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 25 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2014 Ellerinize sağlık mükemmel olmuş. Forumda uzun zamandır böyle yaratıcı uygulamalar görmemiştim. Örnek alınacak işler maşallah. Bluetooth adaptörü ebaydan sorunsuz geliyor mu acaba? Bir de telefon tutucunuzun yeri çok güzel. Bende de çok iyi bir tutucu var ama uzak kalıyor. Bunu çok daha iyi buldum. Nerden edinebilirim acaba? Ebaydan aldım sorunsuz geliyor.linkini paylaştım.Murat Sağdaş arkadaşımız farklı bir siteden daha ucuza buldu. Yaklaşık 10 - 15 TL arasında bir fiyatı var kargo ücretsiz.Telefon tutucuda aynı şekilde Ebaydan oda ortalama 5-6 tl civarında olsa gerek.burdan bakabilirsiniz http://www.ebay.com/itm/Car-Vehicle-Air-Vent-Mount-Holder-Bracket-Stand-For-Samsung-Galaxy-Note-2-S3-S4-/331184252145?pt=LH_DefaultDomain_2&var=&hash=item4d1c1ea4f1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Ebaydan aldım sorunsuz geliyor.linkini paylaştım.Murat Sağdaş arkadaşımız farklı bir siteden daha ucuza buldu. Yaklaşık 10 - 15 TL arasında bir fiyatı var kargo ücretsiz.Telefon tutucuda aynı şekilde Ebaydan oda ortalama 5-6 tl civarında olsa gerek.burdan bakabilirsiniz http://www.ebay.com/itm/Car-Vehicle-Air-Vent-Mount-Holder-Bracket-Stand-For-Samsung-Galaxy-Note-2-S3-S4-/331184252145?pt=LH_DefaultDomain_2&var=&hash=item4d1c1ea4f1 Çok teşekkürler edineyim bunlardan devamlı aux bağlamak zor geliyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 parkalrdaki homojenlik ve yanmazken ki görünüm de harika, ışık şiddeti ayarlanabilir, harika, el emeği göz nuru 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Ebaydan aldım sorunsuz geliyor.linkini paylaştım.Murat Sağdaş arkadaşımız farklı bir siteden daha ucuza buldu. Yaklaşık 10 - 15 TL arasında bir fiyatı var kargo ücretsiz.Telefon tutucuda aynı şekilde Ebaydan oda ortalama 5-6 tl civarında olsa gerek.burdan bakabilirsiniz http://www.ebay.com/itm/Car-Vehicle-Air-Vent-Mount-Holder-Bracket-Stand-For-Samsung-Galaxy-Note-2-S3-S4-/331184252145?pt=LH_DefaultDomain_2&var=&hash=item4d1c1ea4f1 Ben de aliexpressten 1-2 $ daha ucuza buldum ama bluetooth aparatları pek sağlıklı görünmedi sizin verdiğiniz linklerden aldım teşekkürler tekrar Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 25 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2014 Ben de aliexpressten 1-2 $ daha ucuza buldum ama bluetooth aparatları pek sağlıklı görünmedi sizin verdiğiniz linklerden aldım teşekkürler tekrar Şimdiden hayırlı olsun.Güzel günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 26 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2014 http://www.izlesene.com/video/ford-focus-sedan-led-stop-ve-drl/7485490# Gece çekimini ekledim. 5 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 http://www.izlesene.com/video/ford-focus-sedan-led-stop-ve-drl/7485490# Gece çekimini ekledim. Dört sekizlik olmuş inanın ki 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 http://www.izlesene.com/video/ford-focus-sedan-led-stop-ve-drl/7485490# Gece çekimini ekledim. Ahmet bey zaten gündüz çekiminde herşey belli etmişti kendini Gece çekiminde de perfect demek istiyorum.Ayrıntılar net gerçekten. Harika ellerinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 arkadaş fon müziği seçimidemi muhteşem olur, bir yerinden kötü olsada nazar değmese bari siz farklı tasarımlar deneyim olmamış bu, satın siz bunları bi enayiye (1. talipliyim ) 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Güzel ve bir o kadarda profesyonel bir çalışma olmuş Elinize sağlık. Seri üretime geçse güzel satar bence. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 http://www.izlesene.com/video/ford-focus-sedan-led-stop-ve-drl/7485490# Gece çekimini ekledim. Arka plan müziğine bittim abi Video zaten harika. Konumuzda sabitlenmiş bu arada hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Arka plan müziğine bittim abi Video zaten harika. Konumuzda sabitlenmiş bu arada hayırlı olsun bilmeyenler varsa parça bu... Faul & Wad Ad vs. Pnau - Changes 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 26 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2014 Arka plan müziğine bittim abi Video zaten harika. Konumuzda sabitlenmiş bu arada hayırlı olsun arkadaş fon müziği seçimidemi muhteşem olur, bir yerinden kötü olsada nazar değmese bari siz farklı tasarımlar deneyim olmamış bu, satın siz bunları bi enayiye (1. talipliyim ) Ahmet bey zaten gündüz çekiminde herşey belli etmişti kendini Gece çekiminde de perfect demek istiyorum.Ayrıntılar net gerçekten. Harika ellerinize sağlık Gece daha da güzel olmuş valla Güzel ve bir o kadarda profesyonel bir çalışma olmuş Elinize sağlık. Seri üretime geçse güzel satar bence. Çok teşekkür ediyorum..Aslında bu kadar ilginin olabileceğini düşünmemiştim.Sayenizde yeni bir tasarım yapsam mı diye gaza gelmeye başladım. Aklımda böyle birşey yoktu niyetim sadece çalışmaları paylaşmaktı. FCTR ailesine katılmakta biraz geciktim galiba.Bu arada stopların birinde sökerken ilk tecrübe olduğun için küçük bir çatlak oluştu nazarlık olarak duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Çok teşekkür ediyorum..Aslında bu kadar ilginin olabileceğini düşünmemiştim.Sayenizde yeni bir tasarım yapsam mı diye gaza gelmeye başladım. Aklımda böyle birşey yoktu niyetim sadece çalışmaları paylaşmaktı. FCTR ailesine katılmakta biraz geciktim galiba.Bu arada stopların birinde sökerken ilk tecrübe olduğun için küçük bir çatlak oluştu nazarlık olarak duruyor. Siz yeni tasarımı Megane3 stoplarında yapabilirsiniz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Siz yeni tasarımı Megane3 stoplarında yapabilirsiniz tek sis ampülü değişimi ile beyin yeni yazılım istedi ise, bu değişimle motor patlayabilir? Yorum bağlantısı
Recommended Posts