Ahmet İhsan Akşen 21 Haziran 2014 Paylaş 21 Haziran 2014 keşke bende aliexpressten alsaymışım diğer alışverişlerim gibi. ebayda takip numarası bile vermedi satıcı. Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 21 Haziran 2014 Yazar Paylaş 21 Haziran 2014 keşke bende aliexpressten alsaymışım diğer alışverişlerim gibi. ebayda takip numarası bile vermedi satıcı. Sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.. Umarım kısa sürede elinize ulaşır. [emoji1] Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 Sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.. Umarım kısa sürede elinize ulaşır. [emoji1]abi bu bana gosterdigin müzik çalan aparatmi banada lazimdi nerden temin ettiniz bi yardimci olurmusunuz ebaydan anlamam turkiyede varmı istiyelim Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 22 Haziran 2014 Yazar Paylaş 22 Haziran 2014 abi bu bana gosterdigin müzik çalan aparatmi banada lazimdi nerden temin ettiniz bi yardimci olurmusunuz ebaydan anlamam turkiyede varmı istiyelimDostum türkiyede varmı yokmu bilmiyorum ama Ebay dan siparişlerim olacak.. sanada sipariş veririm gelincede sana gönderirim. Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan 23 Haziran 2014 Paylaş 23 Haziran 2014 Dostum türkiyede varmı yokmu bilmiyorum ama Ebay dan siparişlerim olacak.. sanada sipariş veririm gelincede sana gönderirim. tsk ederim abi bekliorm Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Videoyu yükledim arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Süper Olmuş Eline Sağlık Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.. Umarım kısa sürede elinize ulaşır. [emoji1] çarşamda günü geldi usb çakmaklık almadım arabada deneyemedim ama evde denedim sıkıntı yok. benim küllük yok çakmaklık ortada duruyor çok kullanışlı olmaz, becerebilirsem kol dayamanın içine line hattını çekip kullanacağım artık . Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 4 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2014 çarşamda günü geldi usb çakmaklık almadım arabada deneyemedim ama evde denedim sıkıntı yok. benim küllük yok çakmaklık ortada duruyor çok kullanışlı olmaz, becerebilirsem kol dayamanın içine line hattını çekip kullanacağım artık . Ortada kullanışlı olmaz haklısınız.. Ama kol dayamanın ordan kablo çekip uğaşmaktansa torpidonun veya teybin arka tarafından görünmeyen bir yerden alabilirsiniz . Usb çakmaklığı illaki çakmak soketine takmak zorunda değilsiniz.. İçini açın 12v girişi istediğiniz yerden verin. Ben Size anlattğımı kendim yapmayı düşünüyorum. Elektrik kontağa bağlı olacak. Telefonun bluetooth açık arabaya girip kontağı açtığınızda otomatik olarak eşleşecek.. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 benimde aklımda o var aslında. torpidonun arkasına 7805 ile kendim 5 volt elde edip sabitleyebilirim ama 12 v nereedn alacağım, kontak ile açılıp kapanmalı. Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 4 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2014 benimde aklımda o var aslında. torpidonun arkasına 7805 ile kendim 5 volt elde edip sabitleyebilirim ama 12 v nereedn alacağım, kontak ile açılıp kapanmalı.Ölçü aletiniz varsa teybin arkasından bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Ortada kullanışlı olmaz haklısınız.. Ama kol dayamanın ordan kablo çekip uğaşmaktansa torpidonun veya teybin arka tarafından görünmeyen bir yerden alabilirsiniz . Usb çakmaklığı illaki çakmak soketine takmak zorunda değilsiniz.. İçini açın 12v girişi istediğiniz yerden verin. Ben Size anlattğımı kendim yapmayı düşünüyorum. Elektrik kontağa bağlı olacak. Telefonun bluetooth açık arabaya girip kontağı açtığınızda otomatik olarak eşleşecek.. Ahmet abi Usb çakmaklık almıştım hani bugün baktım çalışmıyor. içini açtım entegresi yanmış. 1 $'lık ürün anca bu kadar olur. Usb girişlerini kullanarak daha sağlıklı 5 volt elde etmemiz gerekiyor.. Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 4 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2014 Ahmet abi Usb çakmaklık almıştım hani bugün baktım çalışmıyor. içini açtım entegresi yanmış. 1 $'lık ürün anca bu kadar olur. Usb girişlerini kullanarak daha sağlıklı 5 volt elde etmemiz gerekiyor.. [emoji1]aynı şey benim başıma geldi murat. En sağlıklısı 7805 ile yapmak. Aslında benim aklımda başka birşey daha var.. Arabanın teybini söktüğümde kontrol edeceğim, voltajlar arasında 5V bulmak mümkün olabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 [emoji1]aynı şey benim başıma geldi murat. En sağlıklısı 7805 ile yapmak. Aslında benim aklımda başka birşey daha var.. Arabanın teybini söktüğümde kontrol edeceğim, voltajlar arasında 5V bulmak mümkün olabilir.O zaman senden haber bekliyorum [emoji6] Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Her şey 10 numara olmuş elinize sağlı 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 12 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2014 Ahmet abi sipariş alıyo musun ? Bayıldım...Düşüncem var.. Çalışmaya başlıyorum tekrar. Siparişleri vermeye başladım. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 Düşüncem var.. Çalışmaya başlıyorum tekrar. Siparişleri vermeye başladım. 5 Volt işini düşündün mü abi Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 13 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2014 5 Volt işini düşündün mü abi Bir türlü fırsat bulamadım murat yapar yapmaz paylaşacağım. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Abi bu telefon koyma yeri çok güzel olmuş. Biraz daha detayli anlatabilir misin bu mikayi nereden buluruz. İki parçayı birbirine mi yapıştırdın. Uzerine kapladığın kumaş mı rengi uyumlu olmuş Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 26 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2014 Abi bu telefon koyma yeri çok güzel olmuş. Biraz daha detayli anlatabilir misin bu mikayi nereden buluruz. İki parçayı birbirine mi yapıştırdın. Uzerine kapladığın kumaş mı rengi uyumlu olmuş Abi bu telefon koyma yeri çok güzel olmuş. Biraz daha detayli anlatabilir misin bu mikayi nereden buluruz. İki parçayı birbirine mi yapıştırdın. Uzerine kapladığın kumaş mı rengi uyumlu olmuş Mika tek parça ortalama a4 kağıdından daha küçük. 2mm işini görür. Reklam tabela işiyle uğraşan heryerde bulursun. Kesme işlemini dekupaj ile yaptım. Isıtarak şekilleniyor, ısı tabancası veya evde fırını ısıtıp 170 derecede, hemen eğilip bükülmeye başlıyor. şekillendirme bittikten sonra bant ile kapladım. Kenarları kumaş bant. Renk tercihi zevkine kalmış siyah yerine gri veya daha farklı düşünebirsin.. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Şöyle bir şey olur mu acaba ? http://www.aliexpress.com/item/Car-carrying-bag-for-SUBARU-xv-forester-ford-focus-VW-POLO-PASSAT-JETTA-GOLF-skoda-Chevrolet/1687548206.html 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 27 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2014 Boyutlar olursa on numara olur.. Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 11 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2014 Arkadaşlar tekrar merhaba yeni yapmış olduğum stop tasarımını paylaşmak istiyorum bakalım bu sefer beğenecekmisiniz. henüz tam olarak bitmedi ama az kaldı. Almak İsteyen arkadaş varsa özelden mesaj atabilirler 4 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 11 Ağustos 2014 Paylaş 11 Ağustos 2014 ellerinize sağlık çok paradır şimdi bu el emeği :bravo: 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 11 Ağustos 2014 Paylaş 11 Ağustos 2014 Bu da güzel olmuş. Ama ilk yaptığın başkaydı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts