İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - 33 Er 440 Dokunuşlar Başlasın / Led Stop İmalatı

Ahmet Çıplak

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen

keşke bende aliexpressten alsaymışım diğer alışverişlerim gibi. ebayda takip numarası bile vermedi satıcı.

RnC89JT.jpg

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

keşke bende aliexpressten alsaymışım diğer alışverişlerim gibi. ebayda takip numarası bile vermedi satıcı.

RnC89JT.jpg

Sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.. Umarım kısa sürede elinize ulaşır. [emoji1]
Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan

Sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.. Umarım kısa sürede elinize ulaşır. [emoji1]

abi bu bana gosterdigin müzik çalan aparatmi banada lazimdi nerden temin ettiniz bi yardimci olurmusunuz ebaydan anlamam turkiyede varmı istiyelim
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

abi bu bana gosterdigin müzik çalan aparatmi banada lazimdi nerden temin ettiniz bi yardimci olurmusunuz ebaydan anlamam turkiyede varmı istiyelim

Dostum türkiyede varmı yokmu bilmiyorum ama Ebay dan siparişlerim olacak.. sanada sipariş veririm gelincede sana gönderirim.
Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan

Dostum türkiyede varmı yokmu bilmiyorum ama Ebay dan siparişlerim olacak.. sanada sipariş veririm gelincede sana gönderirim.

tsk ederim abi bekliorm
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ceyhun Gürler

Videoyu yükledim arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Süper Olmuş Eline Sağlık

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

çarşamda günü geldi :) usb çakmaklık almadım arabada deneyemedim ama evde denedim sıkıntı yok.

benim küllük yok çakmaklık ortada duruyor çok kullanışlı olmaz, becerebilirsem kol dayamanın içine line hattını çekip kullanacağım artık .

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

çarşamda günü geldi :) usb çakmaklık almadım arabada deneyemedim ama evde denedim sıkıntı yok.

benim küllük yok çakmaklık ortada duruyor çok kullanışlı olmaz, becerebilirsem kol dayamanın içine line hattını çekip kullanacağım artık .

Ortada kullanışlı olmaz haklısınız.. Ama kol dayamanın ordan kablo çekip uğaşmaktansa torpidonun veya teybin arka tarafından görünmeyen bir yerden alabilirsiniz . Usb çakmaklığı illaki çakmak soketine takmak zorunda değilsiniz.. İçini açın 12v girişi istediğiniz yerden verin. Ben Size anlattğımı kendim yapmayı düşünüyorum. Elektrik kontağa bağlı olacak. Telefonun bluetooth açık arabaya girip kontağı açtığınızda otomatik olarak eşleşecek..
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

benimde aklımda o var aslında. torpidonun arkasına 7805 ile kendim 5 volt elde edip sabitleyebilirim ama 12 v nereedn alacağım, kontak ile açılıp kapanmalı.

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

benimde aklımda o var aslında. torpidonun arkasına 7805 ile kendim 5 volt elde edip sabitleyebilirim ama 12 v nereedn alacağım, kontak ile açılıp kapanmalı.

Ölçü aletiniz varsa teybin arkasından bulabilirsiniz.
Yorum bağlantısı

Ortada kullanışlı olmaz haklısınız.. Ama kol dayamanın ordan kablo çekip uğaşmaktansa torpidonun veya teybin arka tarafından görünmeyen bir yerden alabilirsiniz . Usb çakmaklığı illaki çakmak soketine takmak zorunda değilsiniz.. İçini açın 12v girişi istediğiniz yerden verin. Ben Size anlattğımı kendim yapmayı düşünüyorum. Elektrik kontağa bağlı olacak. Telefonun bluetooth açık arabaya girip kontağı açtığınızda otomatik olarak eşleşecek..

Ahmet abi Usb çakmaklık almıştım hani bugün baktım çalışmıyor. içini açtım entegresi yanmış. :D 1 $'lık ürün anca bu kadar olur. Usb girişlerini kullanarak daha sağlıklı 5 volt elde etmemiz gerekiyor..  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Ahmet abi Usb çakmaklık almıştım hani bugün baktım çalışmıyor. içini açtım entegresi yanmış. :D 1 $'lık ürün anca bu kadar olur. Usb girişlerini kullanarak daha sağlıklı 5 volt elde etmemiz gerekiyor.. :unsure2:

[emoji1]aynı şey benim başıma geldi murat. En sağlıklısı 7805 ile yapmak. Aslında benim aklımda başka birşey daha var.. Arabanın teybini söktüğümde kontrol edeceğim, voltajlar arasında 5V bulmak mümkün olabilir.
Yorum bağlantısı

[emoji1]aynı şey benim başıma geldi murat. En sağlıklısı 7805 ile yapmak. Aslında benim aklımda başka birşey daha var.. Arabanın teybini söktüğümde kontrol edeceğim, voltajlar arasında 5V bulmak mümkün olabilir.

O zaman senden haber bekliyorum [emoji6]
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Ahmet abi sipariş alıyo musun ? Bayıldım...

Düşüncem var.. Çalışmaya başlıyorum tekrar. Siparişleri vermeye başladım.
Yorum bağlantısı

Düşüncem var.. Çalışmaya başlıyorum tekrar. Siparişleri vermeye başladım.

5 Volt işini düşündün mü abi :D

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

5 Volt işini düşündün mü abi :D

Bir türlü fırsat bulamadım murat yapar yapmaz paylaşacağım.
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Süleyman Can Şahin

Abi bu telefon koyma yeri çok güzel olmuş. Biraz daha detayli anlatabilir misin bu mikayi nereden buluruz. İki parçayı birbirine mi yapıştırdın. Uzerine kapladığın kumaş mı rengi uyumlu olmuş

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Abi bu telefon koyma yeri çok güzel olmuş. Biraz daha detayli anlatabilir misin bu mikayi nereden buluruz. İki parçayı birbirine mi yapıştırdın. Uzerine kapladığın kumaş mı rengi uyumlu olmuş

Mika tek parça ortalama a4 kağıdından daha küçük. 2mm işini görür. Reklam tabela işiyle uğraşan heryerde bulursun. Kesme işlemini dekupaj ile yaptım. Isıtarak şekilleniyor, ısı tabancası veya evde fırını ısıtıp 170 derecede, hemen eğilip bükülmeye başlıyor. şekillendirme bittikten sonra bant ile kapladım. Kenarları kumaş bant. Renk tercihi zevkine kalmış siyah yerine gri veya daha farklı düşünebirsin..
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ahmet Çıplak

Arkadaşlar tekrar merhaba yeni yapmış olduğum stop tasarımını paylaşmak istiyorum bakalım bu sefer beğenecekmisiniz. henüz tam olarak bitmedi ama az kaldı. Almak İsteyen arkadaş varsa özelden mesaj atabilirler

FJtY2Os.jpg

u03HGdj.jpg

6BxG17k.jpg

UrFPuHZ.jpg

gvRv6rq.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...