Ahmet Çıplak 24 Eylül 2014 Yazar Paylaş 24 Eylül 2014 bi konuyu anlayamadım . en üstteki fren lambası, alttaki 2 yatay çizgi sinyal, dikey 3 beyaz led geri lambası, en alttaki sabit ışık. peki en altta sonradan yanan ışık ne ?Düz yanan yatay çizgilerin hepsi park. Alttaki çizgiler arasında yanan sis. Üstteki çizgiler arasındaki fren. Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Bunu HB lerin stoplarına uygulayamayız mı? Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 Bunu HB lerin stoplarına uygulayamayız mı?Söküp denemek gerek neden olmasın. Yapan arkadaş var. Yorum bağlantısı
Tuncay Kiriş 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Gerçekten profosyonelce yapılan güzel ve hoş bir çalışma. Apaçi gibi durmuyor sırıtmıyor arac üzerinde de. Muayenede sorun olmazmı bu tip uygulama peki Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Konuyu yeni gördüm. Çok beğendim maşallah 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 23 Ekim 2014 Yazar Paylaş 23 Ekim 2014 Gerçekten profosyonelce yapılan güzel ve hoş bir çalışma. Apaçi gibi durmuyor sırıtmıyor arac üzerinde de. Muayenede sorun olmazmı bu tip uygulama peki Muayenede problem olmaz.Eski arabamdan biliyorum hem led hemde stop camının rengi siyahtı problem olmadan geçti. 1 Yorum bağlantısı
ilyas Bilgen 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Gerçekten el emeği göz nuru eline sağlık Ahmet abi uğraşmışsın okadar ama ortaya çok güzel bir çalışma çıkmış 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 24 Kasım 2014 Yazar Paylaş 24 Kasım 2014 Gerçekten el emeği göz nuru eline sağlık Ahmet abi uğraşmışsın okadar ama ortaya çok güzel bir çalışma çıkmış Çok teşekkür ediyorum. Kısmet olursa çalışmaları dahada genişletmeyi düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Ahmet kardeşim sen ve senin gibi yetenekli insanlara bu ülkenin kesinlikle sahip çıkması gerekiyor...Noterden patentini al bu stopların....Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum Gerçekten yeteneklisin..... :bravo: 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Ahmet kardeşim sen ve senin gibi yetenekli insanlara bu ülkenin kesinlikle sahip çıkması gerekiyor...Noterden patentini al bu stopların....Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum Gerçekten yeteneklisin..... :bravo: Şahin abi noterden patent nasıl alınıyor. Gün gelirde bir ürün geliştirirsem, bu yüzden öğrenmek istiyorum Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 24 Kasım 2014 Yazar Paylaş 24 Kasım 2014 Ahmet kardeşim sen ve senin gibi yetenekli insanlara bu ülkenin kesinlikle sahip çıkması gerekiyor...Noterden patentini al bu stopların....Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum Gerçekten yeteneklisin..... :bravo: Şahin abi güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Kendi çapımızda birşeyler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bir gün patent işide olur. Yola devam [emoji3] Şahin abi noterden patent nasıl alınıyor. Gün gelirde bir ürün geliştirirsem, bu yüzden öğrenmek istiyorum Murat projemi vermem ona göre.. Yemezler [emoji1] Yorum bağlantısı
ilyas Bilgen 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Çok teşekkür ediyorum. Kısmet olursa çalışmaları dahada genişletmeyi düşünüyorum.Abi merakla bekliyorus [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Davuthan Erkılıç 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 (düzenlendi) Ahmet kardeşimizin yapmış olduğu stopları ben almıştım, şuan kullanıyorum hiç bir problem yok gerçekten başarılı, kendisine teşekkür ediyorum. 24 Kasım 2014 tarihinde Davuthan Erkılıç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 24 Kasım 2014 Yazar Paylaş 24 Kasım 2014 Ahmet kardeşimizin yapmış olduğu stopları ben almıştım, şuan kullanıyorum hiç bir problem yok gerçekten başarılı, kendisine teşekkür ediyorum.Güzel günlerde kullanman dileğiyle. Yorum bağlantısı
Coşkun Gülçiçek 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 Bende yaptırdım sağolsun çok güzel oldu çokta memnunum hiçbir sorun yok herkese tavsiye ederim. Antalya da sadece bende var Komutanıma tekrar teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 25 Kasım 2014 Yazar Paylaş 25 Kasım 2014 Bende yaptırdım sağolsun çok güzel oldu çokta memnunum hiçbir sorun yok herkese tavsiye ederim. Antalya da sadece bende var Komutanıma tekrar teşekkür ederim. Güzel günlerde kazasız belasız kullan coşkun. Daha ön farlar inşallah unutmadım aklımda. Yorum bağlantısı
Coşkun Gülçiçek 26 Kasım 2014 Paylaş 26 Kasım 2014 Sağol komutanım tamam haber bekliyorum. Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Tekrar merhaba arkadaşlar.2.nci versiyon stoplar tamamlandı burdan izleyebilirsiniz. Öncelikle bu konuyu daha once gormedigim icin kendime kizginim [emoji20] gercekten harika iş cikartmissiniz.dikkatimi cekti her iki calismanizda fevkalade ama bir fark var sanki. İlk çalismanizda dörtluleri yaktiginizda sinyallerdeki üst kisimdaki ledlerden biri biraz geç sönüyo gibi geldi. Ama bu çalismanizdaki sinyaller tam bir senkronize halinde yanip sönüyor mersolardaki gibi harika olmuslar elinize emeginize yüreginize saglik [emoji4] Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 1 Aralık 2014 Yazar Paylaş 1 Aralık 2014 Öncelikle bu konuyu daha once gormedigim icin kendime kizginim [emoji20] gercekten harika iş cikartmissiniz.dikkatimi cekti her iki calismanizda fevkalade ama bir fark var sanki. İlk çalismanizda dörtluleri yaktiginizda sinyallerdeki üst kisimdaki ledlerden biri biraz geç sönüyo gibi geldi. Ama bu çalismanizdaki sinyaller tam bir senkronize halinde yanip sönüyor mersolardaki gibi harika olmuslar elinize emeginize yüreginize saglik [emoji4]Teşekkürler. Aslında ikisi arasında fark yok. Çekim yapmış olduğum kameradan kaynaklı. [emoji3]farklı kamera kayıtları. Canlı performansı daha başarılı. şekil farkı var sadece. 1 Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 Hb üzerine çalışma yokmu hala ? Gerçekten süper gözüküyor=) Yorum bağlantısı
Recommended Posts