İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - 33 Er 440 Dokunuşlar Başlasın / Led Stop İmalatı

Ahmet Çıplak

Recommended Posts

Ahmet Çıplak

bi konuyu anlayamadım . en üstteki fren lambası, alttaki 2 yatay çizgi sinyal, dikey 3 beyaz led geri lambası, en alttaki sabit ışık. peki en altta sonradan yanan ışık ne ?

Düz yanan yatay çizgilerin hepsi park. Alttaki çizgiler arasında yanan sis. Üstteki çizgiler arasındaki fren.
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Özgür Turhan

Bunu HB lerin stoplarına uygulayamayız mı?

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Bunu HB lerin stoplarına uygulayamayız mı?

Söküp denemek gerek neden olmasın. Yapan arkadaş var.
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tuncay Kiriş

Gerçekten profosyonelce yapılan güzel ve hoş bir çalışma. Apaçi gibi durmuyor sırıtmıyor arac üzerinde de. Muayenede sorun olmazmı bu tip uygulama peki

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Gerçekten profosyonelce yapılan güzel ve hoş bir çalışma. Apaçi gibi durmuyor sırıtmıyor arac üzerinde de. Muayenede sorun olmazmı bu tip uygulama peki

Muayenede problem olmaz.Eski arabamdan biliyorum hem led hemde  stop camının rengi siyahtı  problem olmadan geçti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
ilyas Bilgen

Gerçekten el emeği göz nuru eline sağlık Ahmet abi uğraşmışsın okadar ama ortaya çok güzel bir çalışma çıkmış  :)    

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Gerçekten el emeği göz nuru eline sağlık Ahmet abi uğraşmışsın okadar ama ortaya çok güzel bir çalışma çıkmış :)

Çok teşekkür ediyorum. Kısmet olursa çalışmaları dahada genişletmeyi düşünüyorum.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Ahmet kardeşim sen ve senin gibi yetenekli insanlara bu ülkenin kesinlikle sahip çıkması gerekiyor...Noterden patentini al bu stopların....Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum Gerçekten yeteneklisin..... :bravo: :bravo: :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ahmet kardeşim sen ve senin gibi yetenekli insanlara bu ülkenin kesinlikle sahip çıkması gerekiyor...Noterden patentini al bu stopların....Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum Gerçekten yeteneklisin..... :bravo: :bravo: :bravo:

Şahin abi noterden patent nasıl alınıyor. Gün gelirde bir ürün geliştirirsem, bu yüzden öğrenmek istiyorum :)
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Şahin abi güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Kendi çapımızda birşeyler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bir gün patent işide olur. Yola devam [emoji3]

Şahin abi noterden patent nasıl alınıyor. Gün gelirde bir ürün geliştirirsem, bu yüzden öğrenmek istiyorum :)

Murat projemi vermem ona göre.. Yemezler [emoji1]
Yorum bağlantısı
ilyas Bilgen

Çok teşekkür ediyorum. Kısmet olursa çalışmaları dahada genişletmeyi düşünüyorum.

Abi merakla bekliyorus [emoji3]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Davuthan Erkılıç
(düzenlendi)

Ahmet kardeşimizin yapmış olduğu stopları ben almıştım, şuan kullanıyorum hiç bir problem yok gerçekten başarılı, kendisine teşekkür ediyorum.f9f7ccf3be125843c9f51c554651ddda.jpg9a4431687ef489ebbb9bbd496efd14d2.jpg

tarihinde Davuthan Erkılıç tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Ahmet kardeşimizin yapmış olduğu stopları ben almıştım, şuan kullanıyorum hiç bir problem yok gerçekten başarılı, kendisine teşekkür ediyorum.

Güzel günlerde kullanman dileğiyle.
Yorum bağlantısı
Coşkun Gülçiçek

81903cc11c85cac8e817438d3cf79d15.jpg

Bende yaptırdım sağolsun çok güzel oldu çokta memnunum hiçbir sorun yok herkese tavsiye ederim. Antalya da sadece bende var :)

Komutanıma tekrar teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Bende yaptırdım sağolsun çok güzel oldu çokta memnunum hiçbir sorun yok herkese tavsiye ederim. Antalya da sadece bende var :)

Komutanıma tekrar teşekkür ederim.

Güzel günlerde kazasız belasız kullan coşkun. Daha ön farlar inşallah unutmadım aklımda.

Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin

Tekrar merhaba arkadaşlar.2.nci versiyon stoplar tamamlandı :)

burdan izleyebilirsiniz.

Öncelikle bu konuyu daha once gormedigim icin kendime kizginim [emoji20] gercekten harika iş cikartmissiniz.dikkatimi cekti her iki calismanizda fevkalade ama bir fark var sanki. İlk çalismanizda dörtluleri yaktiginizda sinyallerdeki üst kisimdaki ledlerden biri biraz geç sönüyo gibi geldi. Ama bu çalismanizdaki sinyaller tam bir senkronize halinde yanip sönüyor mersolardaki gibi harika olmuslar elinize emeginize yüreginize saglik [emoji4]
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Öncelikle bu konuyu daha once gormedigim icin kendime kizginim [emoji20] gercekten harika iş cikartmissiniz.dikkatimi cekti her iki calismanizda fevkalade ama bir fark var sanki. İlk çalismanizda dörtluleri yaktiginizda sinyallerdeki üst kisimdaki ledlerden biri biraz geç sönüyo gibi geldi. Ama bu çalismanizdaki sinyaller tam bir senkronize halinde yanip sönüyor mersolardaki gibi harika olmuslar elinize emeginize yüreginize saglik [emoji4]

Teşekkürler. Aslında ikisi arasında fark yok. Çekim yapmış olduğum kameradan kaynaklı. [emoji3]farklı kamera kayıtları. Canlı performansı daha başarılı. şekil farkı var sadece.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Özgür İncigülcan

Hb üzerine çalışma yokmu hala ? Gerçekten süper gözüküyor=)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...