Hasan Varnalı 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Geçen gün İzmir de ışıklarda yanıma bir clio symbol yanaştı ve emniyet şeridinden önüme geçmeye kalktı bende yol vermedim ikimizinde gaza yüklendik ben döneceğim için bir süre sonra durmak zorunda kaldım ama bu süreye kadar symbol beni geçti sayılır bu nasıl olur ?pilotaj diyen abilerimiz olabilir ama kalkışta patinaj yok vites devirleride sona kadar gidilerek değiştirdim. Benim araç benzinli 1.6 125 ps nasıl böyle birşey olabiliyor ? 2. sorum ise aracı sıfır aldık ve sürmek için binen bir abim bu aracı açalım dedi bende böyle şeyler duymuştum vitesleri uyarı çıkınca değiştiriyorum yüksek devirde mi kullanmam lazım aracın atik olması için Yardımlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Yeni aracın açılması için şu linki okuyun derim: http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235328-0-ara%C3%A7ta-rodaj/ Sümbül'le kafa tutulmaz Araç 1 ton ya var, ya yok. Sizin araçtan 200kg hafif. Bi de 85'lik motorsa, geçilmeniz normal. 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Geçen gün İzmir de ışıklarda yanıma bir clio symbol yanaştı ve emniyet şeridinden önüme geçmeye kalktı bende yol vermedim ikimizinde gaza yüklendik ben döneceğim için bir süre sonra durmak zorunda kaldım ama bu süreye kadar symbol beni geçti sayılır bu nasıl olur ?pilotaj diyen abilerimiz olabilir ama kalkışta patinaj yok vites devirleride sona kadar gidilerek değiştirdim. Benim araç benzinli 1.6 125 ps nasıl böyle birşey olabiliyor ? 2. sorum ise aracı sıfır aldık ve sürmek için binen bir abim bu aracı açalım dedi bende böyle şeyler duymuştum vitesleri uyarı çıkınca değiştiriyorum yüksek devirde mi kullanmam lazım aracın atik olması için Yardımlarınızı bekliyorum. Araçta 'açma' yoktur, rodaj vardır. Rodaj nekadar sakin ve düşük devirli geçerse parçalar birbirine okadar 'AZ AŞINARAK' alışır. Az aşınmış motorun kompresyonu yüksek olur. İlk 5000km'ye kadar araç sakin kullanılmalıdır. Sebebini vakit darlığından yazamadım ama yazarım isterseniz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 yeni araçlarda motor açma şehir efsanesidir. zaten araç fabrikadan çıkarken belirli testlerden geçerek çıkıyor ve rodajı tamamlanarak araç teslim ediliyor. yani sizin aracınız size teslim edilmeden önce bütün işlemleri yapılarak teslim ediliyor. araca motor yapıldı ise o zaman rodaj süresine dikkat edilmelidir. bu süre zarfında yüksek devirlere ve yüksek hızlara çıkılmamalı, mümkün olan en yüksek viteste araç kullanılmalıdır. aynı hızda sabit gidilmemelidir. bu işlemin yapılma amacı motorun açılması değil, çalışan parçaların bir birine alışmasının sağlanması içindir. bu süre zarfında aracın subapları tam gevşek bırakılır. eğer sıkışma fazla olursa tahliye etsin diye bu da aracın fazla yakıt yakmasına çekişinin biraz düşük olmasına neden olur. rodaj süresi dolan araçta tekrar subap ayarı yapılır ve artık araç gerçek değerlerinde kullanılmaya başlar. sümbülün sizi geçmesine gelince gerçekten sümbül farklı bir araç hem hafif hemde ani hızlanabilen bir araç, bahsettiğiniz mesafede bu normal olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 23 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2014 (düzenlendi) Teşekkür ederim ben aslında sümbülün beni geçmesine takılmıştım daha önce hiç sıfır araç almadık biz o yüzden vites geçişlerinde ekranı dikkate alayımmı yoksa yüksek devir de sürsem daha mı iyi olur bu arada 23 Mayıs 2014 tarihinde Hasan Varnalı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Şuanda iş yerinde sürekli olarak Sümbül kullanıyorum araçlar 0 şimdiye kadar kimse kalkışta beni geçemedi amma ve-lakin araç 120-130 lardan sonra havalanacak kadar hafif 130 da giderken az bir rüzgarda havalanacak sandım bu nedenle kısa mesafede geçemezsin uzun mesafede her türlü alırsın die düşünüyorum. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Arkadan gelen araçın gaza yüklendiğini sonradan anlarız. Dolayısı ile sümbül daha erken gazladığı için deviri yakalamış, çoktan enjektörlere yakıtı püskürtmüş sebep ne olursa olsun geçemez geçmemeli 3 Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 23 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2014 (düzenlendi) göksel abi ikimizde ışıklarda bekliyorduk arkadan gelme yok bende anlamadım nasıl oldu.uzun mesafede evet rahat geçebileceğimi düşünüyorum ama asıl merak ettiğim benim araçta mı sorun var yada bu araçlar hafifliklerin den mi düşük hızlarda bizi geçebiliyor. 23 Mayıs 2014 tarihinde Hasan Varnalı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Arkadan gelen araçın gaza yüklendiğini sonradan anlarız. Dolayısı ile sümbül daha erken gazladığı için deviri yakalamış, çoktan enjektörlere yakıtı püskürtmüş sebep ne olursa olsun geçemez geçmemeli Renault bu, sağı solu belli olmaz 85'lik motoru bi de çipletmişse, 100hp ile sen ben bile yakalayamayız valla 1 Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 23 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2014 abı nasıl ya benzinli bir aracın ilk kalkışta dizeli geçmesi gerekmez mi ? Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Sümbül, megane, fluance Bunların dizeline kafa tutmamak lazım Hele hele sümbüle 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Renault bu, sağı solu belli olmaz 85'lik motoru bi de çipletmişse, 100hp ile sen ben bile yakalayamayız valla Yani yazılım olayını katmıyorum zaten. Eğer yazılımlı ise, sonuç çok normal..65ps'in 16.7 saniye 0-100'ü var. 85ps'in 12.3sn. Focus ise 11.7sn. Ara hızlanmalardada focus'un teknik verisi daha iyi.. Geçmesi söz konusu olamaz ama rahat bir şekilde tutunur sümbül, focus'a Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 göksel abi ikimizde ışıklarda bekliyorduk arkadan gelme yok bende anlamadım nasıl oldu.uzun mesafede evet rahat geçebileceğimi düşünüyorum ama asıl merak ettiğim benim araçta mı sorun var yada bu araçlar hafifliklerin den mi düşük hızlarda bizi geçebiliyor. Araç hafif + olarak da renonun motorunu küçümsememek lazım netice bildiğim kadarı ile birçok konuda 1.liği olan bir motor + olarak da mercedes bile a yada b serisi bunu net hatırlamıyorum ama bu motoru kullanıyorsa bi bildiği vardır. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 23 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2014 Yani yazılım olayını katmıyorum zaten. Eğer yazılımlı ise, sonuç çok normal.. 65ps'in 16.7 saniye 0-100'ü var. 85ps'in 12.3sn. Focus ise 11.7sn. Ara hızlanmalardada focus'un teknik verisi daha iyi.. Geçmesi söz konusu olamaz ama rahat bir şekilde tutunur sümbül, focus'a Abi belki chiplidi bilemiyorum ama tutunmayı bırak baya baya öne geçti Araç hafif + olarak da renonun motorunu küçümsememek lazım netice bildiğim kadarı ile birçok konuda 1.liği olan bir motor + olarak da mercedes bile a yada b serisi bunu net hatırlamıyorum ama bu motoru kullanıyorsa bi bildiği vardır. olabilir bilemiyorum ama baya şaşırdım yani Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Sizin debriyaj da kaçırıyor olmasın? Gerçi daha bi kaç aylık araç ama Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Son dönemde sırf bu tür vakaalar yüzünden araç değiştirmeyi bile düşündüm. Gidip 120-130küsürlük bir hunday alıp chipleteyim diyordum ki kendime geldim. Araçlarımızı seviyoruz, uymuyoruz, sürat yapmıyoruz, emniyet kemerini ihmal etmiyoruz vs vs söylene söylene sakinledim... Araç çok hafif bunun büyük etkisi var. Daha yüksek devirle daha sert bir kalkış yapmış da olsa. Hafiflikten %10 pilotajdanda %10 kazandığını varsayarak unutulabilir bence bu konu. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 23 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2014 aslında çokta umrumda değil sadece aracımda bir sorunmu var acaba diye düşündüm Sizin debriyaj da kaçırıyor olmasın? Gerçi daha bi kaç aylık araç ama abi bilmiyorum ama araç daha 3 aylık bile yok gerçi olmaz diye bir şey yok ama bazen aracı ilk çalıştırdığımda sanki debriyaja basınca bi titreme var gibi servise söylemek gerek sanırsam. 1.5 dci fluenci 0-100 de 100 bg lik otomatik kalosla fena yemiştim sen devirsiz kalkmısındır 1.vitesde 6 7 binde atmalıydıyki benzinli aracın devir avantajından yararlanasın takma kafana kale alınmıycak bir araba. buda olabilir Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Sümbülde turbo da var ama göz ardı etmeyin.. 1.5 florasan kullandım 1000 km kadar, ivmelenmesi gayet başarılıydı. Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 aynen abi bende edc li floransa bindim. Deli gibi ivmeleniyor alet. Iç organlarım yer değiştirecekti valla Benimki de edc idi, şaşırdım, gitmez bu araba diyordum, tazı gibi çıktı.. Laylona bakışım değişti cidden.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Benimki de edc idi, şaşırdım, gitmez bu araba diyordum, tazı gibi çıktı.. Laylona bakışım değişti cidden.. cem edc ile ilgili düşüncelerin neler sence alınır mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 cem edc ile ilgili düşüncelerin neler sence alınır mı? Bir Renault sevdalısı olarak ben de yorum yapabilir miyim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 (düzenlendi) Bir Renault sevdalısı olarak ben de yorum yapabilir miyim kesinlikle yapabilirsin sani bu aralar megan Sport Tourer gt ler takmış durumdayım 23 Mayıs 2014 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Şundan 1 hafta evveline kadar Renault ile otomatik vites kelimelerini aynı cümlede bulunmaması gerektiğine inanıyordum. Geçtiğimiz haftalarda servise EDC ile ilgili bir güncelleme gelmiş. Güncelleme ile "benim anladığım" dişli zamanlamaları değişti muhtemelen. Eskiden 1 den 2'ye atarken vites sürekli kararsızlık gösteriyorken şimdi gayet iyi olmuş yorumlarını okuyorum. Her giden arabasını tanıyamıyormuş. Ancak 6'dan 5'e düşerken olan yankı sesi hala devam ediyor. Ayrıca, gelen EDC'ler 250nm torka kadar dayanıklılar. Motorlar ise 240nm tork. Bu sebeple yazılım (chip) biraz hayal. Yazılım yaptırıp kullananlar var ama ben yapar mıydım, asla... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Şundan 1 hafta evveline kadar Renault ile otomatik vites kelimelerini aynı cümlede bulunmaması gerektiğine inanıyordum. Geçtiğimiz haftalarda servise EDC ile ilgili bir güncelleme gelmiş. Güncelleme ile "benim anladığım" dişli zamanlamaları değişti muhtemelen. Eskiden 1 den 2'ye atarken vites sürekli kararsızlık gösteriyorken şimdi gayet iyi olmuş yorumlarını okuyorum. Her giden arabasını tanıyamıyormuş. Ancak 6'dan 5'e düşerken olan yankı sesi hala devam ediyor. Ayrıca, gelen EDC'ler 250nm torka kadar dayanıklılar. Motorlar ise 240nm tork. Bu sebeple yazılım (chip) biraz hayal. Yazılım yaptırıp kullananlar var ama ben yapar mıydım, asla... peki sani bunların sonu da cvt gibi olurmu veya bu yönde bir sıkıntı duydun mu hiç. memnuniyetsiz olan kişiler varmı konu ile ilgili. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 peki sani bunların sonu da cvt gibi olurmu veya bu yönde bir sıkıntı duydun mu hiç. memnuniyetsiz olan kişiler varmı konu ile ilgili. Dediğim yazılıma kadar memnuniyetsizlik vardı. Ancak CVT kadar başarısız değiller. Yaklaşık 3 senesini doldurmak üzere bu şanzıman, daha cvt gibi revizyona sebeplik bir arıza ile yolda bırakan olmadı. Ancak her otomatik debriyajlı şanzıman gibi, yüksek trafikte hararet uyarısı verip kendini korumaya alıyor. 1dk bekledikten sonra yola devam ediliyor. Etrafımda çokça 60-70bin'li km'lerde EDC'li renault gördüm. Dediğim gibi, süper bi memnunyetsizlik yok. Yazılımı yükleyenler artsın, tekrardan yorumları dinlemekte fayda var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts