Cem Işık 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 cem edc ile ilgili düşüncelerin neler sence alınır mı? Dediğim gibi ben 1000 km kullandım, birkaç kez hissettim vites değişimini, araba henüz 900 kmde idi. Ben edc Renault alırım işin özü, hatta 1.5 olanı bile yeter bana, üstüne gerek yok..Gayet istikrarlı ve başarılı bir şanzıman yapmış Renault,laylona olan bakışımı değiştirdi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Aşağıdaki fıkra misali.. "Aracın içinde ne olduğu bilinmez!" http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/220696-fıkralar/?p=2325903 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Dediğim yazılıma kadar memnuniyetsizlik vardı. Ancak CVT kadar başarısız değiller. Yaklaşık 3 senesini doldurmak üzere bu şanzıman, daha cvt gibi revizyona sebeplik bir arıza ile yolda bırakan olmadı. Ancak her otomatik debriyajlı şanzıman gibi, yüksek trafikte hararet uyarısı verip kendini korumaya alıyor. 1dk bekledikten sonra yola devam ediliyor. Etrafımda çokça 60-70bin'li km'lerde EDC'li renault gördüm. Dediğim gibi, süper bi memnunyetsizlik yok. Yazılımı yükleyenler artsın, tekrardan yorumları dinlemekte fayda var. bunu sevmedim asm fiestamı sırf bu yüzden satmıştım 2 kere köprü trafiğinde yolun tam ortasında korumaya almıştı kendini. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 bunu sevmedim asm fiestamı sırf bu yüzden satmıştım 2 kere köprü trafiğinde yolun tam ortasında korumaya almıştı kendini. ASM ile aralarında dağlar kadar fark var. Arıza grafiği ASM kadar yüksek değil. Ama dediğim gibi, yoğun trafikte korumaya alıyor kendini. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 (düzenlendi) Yoğun trafikte korumaya almak= Tırt, damgayı yedi benden, olabilecek arızalar vardır ona lafım yok, ama olacak arıza kesinse ve biliniyorsa işim olmaz ASM ise zaten tarihi hataydı Şöyle rulmanı vs. bozulmayan CVT şanzıman olsada kesintisiz vites sınırı olmaksızın hızlanan aracımız olsa... 23 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Ne araç "açma" diye birşey vardır ne de "zaten bunlar fabrikada rodaja giriyor, motorları açık geliyor" diye birşey. Lastik, ağırlık, devir kullanımı v.s. gibi sebeplerden dolayı diğer aracın performansı sizden iyi olmuş. Durum bu. Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Reno'nun 1.5 dci motorlarını hafife almamak gerek. Eşimde 2010 1.5dci(85hp) otomatik clio var, yanlış hatırlamıyorsam 1240kg ama 140-150'e kadar soluksuz hızlanıyor. Max olarak da 190 görmüşlüğüm var. Bu arada sanırım nette bi sıkıntı var, aynı mesajı 2-3 kere yazmak zorunda kalıyorum, tekrar oluyorsa kusura bakmayın. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Ne araç "açma" diye birşey vardır ne de "zaten bunlar fabrikada rodaja giriyor, motorları açık geliyor" diye birşey. Lastik, ağırlık, devir kullanımı v.s. gibi sebeplerden dolayı diğer aracın performansı sizden iyi olmuş. Durum bu. bu cümleyi benim yazıma karşı olarak mı yazdınız, eğer böyle ise benim yazımı tam okumamışsınız ben araçlar fabrikada açılıyor diye bir şey yazmadım. rodaj dönemi motorun açılma dönemi değil parçaların bir birine alışma dönemidir. yeni motorların hepsinde rodaj yapılır. bu rodaj zamanı araç sıfır ise motor toplandıktan sonra test edilerek tamamlanır. eğer kendi aracınızda bir motor tamir işlemi yapıldı ise bu rodaj zamanını sizin gerçekleştirmeniz gerekir. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Renonun ne zalim olduğunu Mustafa Karabulut iyi bilir 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Önemli Not: En zor duran araba hızlanan arabadır... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Önemli Not: En zor duran araba hızlanan arabadır... Şuna: "Pedala basmaya korkuyorum" desene 8 saatte istanbul'a vardığına dair rivayetler dolaşıyor ortada Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Risk algısına bağlı 1-2 ay önce 1.6 tdi yeni golf ile ışıklarda kalkış yaptık önüme doğru kırdığı için yol verdim geçti gitti, sorsan geçtim der 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Önemli Not: En zor duran araba hızlanan arabadır... Evet, hele vites kolu eksik olanlar 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Şuna: "Pedala basmaya korkuyorum" desene 8 saatte istanbul'a vardığına dair rivayetler dolaşıyor ortada Orada kamu spotu var sen 8 saatte İstanbul diyorsun... Göndereyim mi Ogs kayıtlarını ? Akıncılar Gişeler ile Çamlıca gişeler 90 lık esp siz Focus dizelle 3 saat 35 dakika... Gece 23:00 - 02:30 arası hemde şubat ayı.. Lastiklerde zincir vardı bu arada... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 My yok, at bakalım Şimdi gönderiyorum Ogs kayıtlarını.. Görürsün sen.. Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Benide 1.3 mjet linea geçmişti kalkarken sonra tokadı vurdum ama kesildi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Arkadaşıma Megane 3 edc dizel otomatik sport edition aldık özel seri. 1.5 110 bg. Kendim de bir çok kere kullandım söz konusu aracı. Araç dynamoda 220 km'ye yaklaştı. 1.6 Tdi pololar çerez niyetine yeniyor. Alalı 1 ay olacak. O kadar sıkıştırmamıza rağmen 1 depo ile 900 küsür km yaptı. Ortalamada 1.8 litre gördük mesela. Şanzımanı detaylı incelersek: İstanbul yolunda birden dipgaz denemelerimde alet her seferinde alt vitese düşürdü. Bazen gereksiz yapıyor bunu. Vites geçişleri hiç hissedilmiyor. Fakat frenden ayağınızı çektiğinizde araç manuel gibi stop edecek gibi oluyor. Araç 6. vitese ne zaman geçiyor daha göremedim. 170 km civarında halen 5. vitesteydi dipgazda iken.Araç birçok kez sıkışık, adım adım trafiğe maruz kaldı en ufak sıkıntı çıkarmadı. Yokuşlarda felan dsg'den kesinlikle daha kararlı. Sessiz, sakin. Sonuç olarak renault bu sefer başarmış dedim. Beklediğimden çok çok daha iyi. Dün de tdi dsg polo test ettim ve bence edc gerçekten çok daha iyi bir şanzıman. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Symbolün 1,6 16v 105 bglik versiyonu 0-100 değeri 9,9 sn..... Bu aracı (1,6 180lik ecobost hariç) hiçbir focus geçemez... Yorum bağlantısı
Safak Acar 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Arkadan gelen araçın gaza yüklendiğini sonradan anlarız. Dolayısı ile sümbül daha erken gazladığı için deviri yakalamış, çoktan enjektörlere yakıtı püskürtmüş sebep ne olursa olsun geçemez geçmemeli Gökselin dediği gibi ne olursa olsun geçemez geçmemeli Normal 1.6 motorda turbo yokmu ? Symbolün 1,6 16v 105 bglik versiyonu 0-100 değeri 9,9 sn..... Bu aracı (1,6 180lik ecobost hariç) hiçbir focus geçemez... Denedinizmi ? 1.0 EcoboosT ile ışıklarda çok kafa tutan oldu ben daha geçeni göremedim Pilotaj ve devri yakalamak önemli.. Bu arada şı kıyası da unutmayalım.. Motosiklet lastikli symbol 155/45/.. anca var sanıyorum, kamyonet lastikli focus 215/45/... bunlarda bir etken İnce teker sebebiyle hızlı gider ve ilk virajda ruhunu teslim eder.Frenin tutmayacağıda kesin.. ( o lastikle iyi basıyor şirket araçları.. Kendi canlarını düşünmüyorlar.. ) Yorum bağlantısı
Safak Acar 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Geçen gün İzmir de ışıklarda yanıma bir clio symbol yanaştı ve emniyet şeridinden önüme geçmeye kalktı bende yol vermedim ikimizinde gaza yüklendik ben döneceğim için bir süre sonra durmak zorunda kaldım ama bu süreye kadar symbol beni geçti sayılır bu nasıl olur ?pilotaj diyen abilerimiz olabilir ama kalkışta patinaj yok vites devirleride sona kadar gidilerek değiştirdim. Benim araç benzinli 1.6 125 ps nasıl böyle birşey olabiliyor ? 2. sorum ise aracı sıfır aldık ve sürmek için binen bir abim bu aracı açalım dedi bende böyle şeyler duymuştum vitesleri uyarı çıkınca değiştiriyorum yüksek devirde mi kullanmam lazım aracın atik olması için Yardımlarınızı bekliyorum. O kadar sordun ettin ecobost nasıldır diye söyledik al bir ecoboost diye dinlemedin aldın düz benzinli sonra naylona geçildin Ciddi neden vaz geçtin ecoboost dan ? Yorum bağlantısı
Turkay Enez 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Safak, Denemek gerekmiyor... 1,0 ecoboostun 0-100 ü 11,4 sn... Malum symbolün ise 9,9 sn. Arada koskoca 1,5 sn var... Pilotaj elbette önemli ama, aradaki 1.5 sn ciddi bir rakam. 100 km hızda 1.5 sn de aracın katetiği yolun 45,6 metre olduğunu hatırlatırım... Yani biraz daha açıklayacak olursak, o araç 100 km hıza ulaştığında senin 45 m daha yola ihtiyacın var demek oluyor. 45 m aradaki fark değil yanlış anlama... "1,0 a çok kafa tutan oldu ve daha geçeni görmedim." derken hangi araçlardan bahsediyorsun? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Araç 6. vitese ne zaman geçiyor daha göremedim. 170 km civarında halen 5. vitesteydi dipgazda iken. Olması gereken o zaten. Dip gazda gittigin sürece vitesi yükseltmez. O arada ayağını gazdan çekip tekrar basarsan ( tam dip gaz yapmadan ) 6. vitese geçer Yorum bağlantısı
Safak Acar 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Safak, Denemek gerekmiyor... 1,0 ecoboostun 0-100 ü 11,4 sn... Malum symbolün ise 9,9 sn. Arada koskoca 1,5 sn var... Pilotaj elbette önemli ama, aradaki 1.5 sn ciddi bir rakam. 100 km hızda 1.5 sn de aracın katetiği yolun 45,6 metre olduğunu hatırlatırım... Yani biraz daha açıklayacak olursak, o araç 100 km hıza ulaştığında senin 45 m daha yola ihtiyacın var demek oluyor. 45 m aradaki fark değil yanlış anlama... "1,0 a çok kafa tutan oldu ve daha geçeni görmedim." derken hangi araçlardan bahsediyorsun? Konuda bahsi geçen araç. Söylediğin gibi teknik veri abi, o verileri her iki araç için pilotaj tutturabilecek mi? denenmemiş bir şey için kesin bir cümle. Yorum bağlantısı
Recommended Posts