İçeriğe Yönlendir

Arac Içi Priz

Gökhan Gümüşsoy

Recommended Posts

Gökhan Gümüşsoy

Merhabalar arac içerisindeki prizi kullanmak araca yada akuye zarar verir mi acaba sürekli kullanmak herhangi problem oluşturur mu

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Teknik önergeleri doğrultusunda kullandığınızda bir zarar vermezsiniz. Ancak her elektrikli alet gibi, araç çalışmadan belli bir süre kullanırsanız akünüzü bitirirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşkun Yılmaz

12 v 220 v ceviriciden bahsesiyorsunuz sanırsam 

araç hareket halinde yolculukta kullanacaksanız çok az bir miktar alternatore aküye yük biner bunuda yakıtla ödersiniz bi sorun oluşturmaz mümkün olduğunca güvenilir markalardan alın 

ne takıcaksınız buna seyehat tipi sac kurutma makinesi laptop gibi şeyler mi ?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Elektrik süpürgesi falan takmayın da akü kolay kolay bitmez... 75 watt gücü var diye hatırlıyorum bunu göz önünde bulundurmalısınız...

Yorum bağlantısı
Gökhan Gümüşsoy

ya bende serkan tokerin dediğini yani elektirik süpürgesi takmayi ilk olarak düşünmüştüm temizlik için tabi laptop ve tel şarjı da aklimdaydi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

fazla akım çekemessizni koruma var, akü bitirmez koruma var...

ancak, oraya 1000li watlı elektrik süpürgesinin bağlanması içni tasarlandığını da sanmam

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

ya bende serkan tokerin dediğini yani elektirik süpürgesi takmayi ilk olarak düşünmüştüm temizlik için tabi laptop ve tel şarjı da aklimdaydi

Aman deyim hocam, anında yanar o ünite.... Yenisini bulmakta epey sıkıntı.. Cep veya dizüstü şarjı hariç bir şey takılmaz oraya.. 

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Belirtilen amper değerlerine uygun cihaz bağlandığında hiç bir sorun olmaz. Ben bilgisayar, Oto çakmaklı elektrik süpürgesi , şarj aleti falan bağlıyorum. Üstelik araba çalışmazken 

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Belirtilen amper değerlerine uygun cihaz bağlandığında hiç bir sorun olmaz. Ben bilgisayar, Oto çakmaklı elektrik süpürgesi , şarj aleti falan bağlıyorum. Üstelik araba çalışmazken 

Araba çalışmazken akü iyi durumda değilse sıkıntı çıkabilir.

Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör

Minimal değerlerde çalışan ürünler çok uzun süreli kullanılmadıktan sonra sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Araç çalışırken 3-4 saat, stop ediliykende 40 dk civarı laptop, cep tel, düşük watt lı araç elektrik süpürgesinde sorun olacağımı sanmam.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Tuncay Kiriş

Araçların kendi orjinalinde bulunan İnverter 12-220 prizi 150w dır. Buda maksimum çekebileceğimiz güç, şarj vs.. gibi cihazlarda sorun olmaz ancak kesinlikle elektrik süpürgesi bağlanamaz

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Galip YILDIZ

Valla ben bir seferinde bağladım elektrikli süpürge.. Çok da yüksek değildi vatı 2500 watt gibi makul bişiy :-) Vınn etti gitti.. Bırak çalışmayı sadece ses çıkarabildi az bişiy.. Ama prizime bişiy olmadı kullanıyorum halen telefon laptop şarjı için falan.. Ünite yanmadı yani.. Araç çalışırkende çalışmazkende yetmıiyor gücü elektrikli süpürge için malesef :(

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

150 watt bir süpürge bulursaniz çalışır anca :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

150 watt diye biliyorum... 150 watta kadar olan her şeyi kullanabilirsiniz... 

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

150 watt diye biliyorum... 150 watta kadar olan her şeyi kullanabilirsiniz... 

Maksimum 150 watt ise hemen 150 watt çekecek cihazlar da zarar verebilir.. 100 wattı geçmemek en iyisi bence..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...