İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery 16 Gb---Samsung I9190 Galaxy S4 Mini

Misafir

Recommended Posts

sıfır general mobile 16 gb 729tl-- bir arkadaşımda bir aylık samsung s4 mını 750tl istiyor(sıfırı 970 tl) sizce hangısını tercıh etmelıyım?

kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum.....

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

aşağı yukarı olarak ikiside aynı ama ekranı büyük olsun diyorsan G.Mobile tercih edilebilir...

Yorum bağlantısı
Turgut Ünal

Kesinlikle Discovery :good1: .Bir Samsung S4 Mini kullanıcısı olarak.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

http://www.gsmarena.com

s3 dengi bir telefon Discovery, s4 mini ile kıyaslanmaz. ekran çözünürlüğü ve işlemci derseniz gmd, sağlamlık ve kompak tasarım derseniz s4 mini.

Discovery                                                                                   s4 mini
LED-backlit IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors         Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
720 x 1280 pixels, 4.7 inches (~312 ppi pixel density)               540 x 960 pixels, 4.3 inches (~256 ppi pixel density)

Mediatek MT6589                                                                      Qualcomm MSM8930 Snapdragon 400
Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7                                                   Dual-core 1.7 GHz Krait
PowerVR SGX544                                                                      Adreno 305

Yorum bağlantısı

samsung kiesden güncellenebiliyor general nerden nasıl güncelleniyor arkadaşlar kusura bakmayın ilk akıllı telefonum olacagı için bu konuda bilgisizim ....

Yorum bağlantısı
Şükrü Abay

Aradığın şey nedir?

Discovery güzel telefon (discovery kullanıcısıyım.)

Ekran kalitesi hemen hemen aynı .

Malzeme kalitesi kullanılan malzemeler s4 de iyi.

Discovery  Android 4.4 kitkat gelicek yazılımdan şüphen olmasın.

İşlemcisi s4'ün biraz daha iyidir . Bkz Antutu Discovery 14000

S4 Mini 19000 puan almıştır. 

Yorum bağlantısı

aşağı yukarı olarak ikiside aynı ama ekranı büyük olsun diyorsan G.Mobile tercih edilebilir...

Ayni degil. Birisi 2 ceker birisi 4 ceker. Buyuk ekran bence arti avantaj. Samsung saglam degil. Butun modelleri gorsel olarak berbat. Soyulmayan modeli yok neredeyse... guncelleme wireless ile otomatik yaparsiniz,.. Ama sifiri 729 lira olmamali. Iyi arastirin. Puan hediyeli cok daha uca var GG de.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

GG , tekil kullanıcıların satış yaptığı bir sitedir, yani site kaynaklı bir güvenilirlelilk olmaz, grey ithalat olma olasılığı vardır

Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan

GM şarj soketi dışında iyi bir cihaz. HTC desire 500 de tercih edilebilir. 

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

720 x 1280 pixels, 4,7 inches ( ~312 ppi pixel density)              

540 x 960 pixels, 4.3 inches (~256 ppi pixel density)

Şu bile sonucu ortaya koyar.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

katalog mühendisi olma, eee sonuç ne?

Katalog mühendisliğinin de dalları var abi :p Hangi katalogda yazarsa yazsın, 1, 0'dan büyüktür.

Sonuç: Değerlerin gösterdiği şekilde Disco.

Yorum bağlantısı

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/general-mobile-discovery-16gb-cep-tel-dort-renk-115093289 sizce nasıl 50 tl word puan ile 639 a geliyor daha önce bu satıcıdan alışveriş yapan arkadaşım varmı? güvenilir mi ki?

GG , tekil kullanıcıların satış yaptığı bir sitedir, yani site kaynaklı bir güvenilirlelilk olmaz, grey ithalat olma olasılığı vardır

Telpa garantili. Telefonu silikon bi kılıfla kullandıktan sonra ve biraz dikkat ederseniz çok sorun çıkacağını sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör

Kağıt üzerindeki verilerde disco önde olsa bile ben samsung tarafındayım. (yurtdışı olmamak kaydıyla)

Yorum bağlantısı
İsmail Terhan

kardeşim neden spot s3 düşünmüyorsun ki? 750 tl küsüratlı ve samsung 

Yorum bağlantısı

kardeşim neden spot s3 düşünmüyorsun ki? 750 tl küsüratlı ve samsung 

Samsung, S3 için artık güncelleme çıkmayacağını duyurdu. Birkaç ay sonra tırtdroid olacak yani  :)

Yorum bağlantısı
İsmail Terhan

Samsung, S3 için artık güncelleme çıkmayacağını duyurdu. Birkaç ay sonra tırtdroid olacak yani  :)

kerem hocam bir cihazın çok güncelleme alıp almaması değil senin ne kadar işine yaradığıdır önemli olan. misal s3 enson 4.3 güncellemesi aldı ama problemli en stabil hali 4.1.2 çok kullandım.

gidip ne olduğu tam olarak belli olmayan çinden ithal edilip üzerine gm yazan markaya 

veya özellikleri kısıtlanmış bir s4 miniye o parayı vereceğime 

daha yüksek özellikli ele avuca gelen bi cihaz almayı yeğlerim

bu benim şahsi görüşüm. 2 yıl kullandım şuan g2 kullanıyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...