Onur Doğan 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Merhabalar az önce yolda gelirken müzik sistemimin biraz sesini yükselttim fakat sesi yükselttiğimde sesi kesti ara ara cızırtı geliyor. Sorun neyden kaynaklanmış olabilir? Araçta anfi bass ve 4 hoparlör var. Yorum bağlantısı
Alper Keskin 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Hem teybin arkasındaki hem amplideki (ilk önce amplideki) RCA sinyal kablolarını kontrol edin herhangi bir gevşeklik aynı sorunları doğurur. Problem aynı ise ampli üzerindeki koruma ışıklarının durumuna bakın.Hoparlörler komponent takımı teybiniz de uygun ise crossover kesme frekanslarını değiştirin (midler için 200 hertz üstü) mesela).Olmazsa tekrar dönüş yapın... 1 Yorum bağlantısı
Onur Doğan 28 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2014 Crossover kesme frekanslarını nasıl değiştirebiliriz? Yorum bağlantısı
Alper Keskin 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Teybin ses ayarlarında ona ait bir bölüm olmalı... Fakat önceliğiniz kabloları kontrol etmek olsun.Frekansın değişmesi ve sesi bozması için akünün sökülüp teybin geçerli ayarlarını sıfırlaması sonucu bu tip bir sorunu göstermesi lazım.Genelde RCA kabloların bass ile oluşan titreşimlerden dolayı zamanla gevşemesi ile oluşan bir sıkıntıya benziyor sizinkisi... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Ben de benzeri durum sürekli oluyor... Ben açma düğmesine yeniden bastığımda normale dönüyor... Yorum bağlantısı
Onur Doğan 29 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2014 Az önce montaji yapan yere gittim akünun oradaki sigorta erimiş. Sigortayi degistirdik sorun haloldu İlginiz için teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 plastik içindeki kalın bakırlı sigorta mı Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 plastik içindeki kalın bakırlı sigorta mı abi amper düşükse sistem iyise jöle kıvamına geliyor sigorta gözlerimle şahit oldum :D 1 Yorum bağlantısı
Onur Doğan 30 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2014 abi amper düşükse sistem iyise jöle kıvamına geliyor sigorta gözlerimle şahit oldum :D Evet abi aynen dediğin gibi olmuş plastik içindeki kalın bakırlı sigorta mı Evet Çağlar abi plastik kabın içindeki sigorta Yorum bağlantısı
Recommended Posts