İçeriğe Yönlendir

Yine Yeni Yeniden Bmw 5.45İa

Taner Ayık

Recommended Posts

Taner Ayık

Hayırlar olsun Taner, bu araba satılır mı yav ?

valla satılırsa abi.yoksa keyifle biniorum  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Taner Ayık

Ya bu çok farklı bir araba abi ya :flowers:

Tekrar hayırlı olsun Abi'm :)

tadını bilen biliyor diyorsun  :D

Yorum bağlantısı
Taner Ayık

Taner abi'm

NAZ'ı Sattığın için Hayırlı olsun

Mondeo 2.5  Aldığın için Hayırlı Olsun Kazasız Belasız güzel günlerde binesin  :nazar:

Mondeo 2.5 u Sattığın için Hayırlı Olsun (2 gün sonra)

BMW 5.45ia Aldığın için Hayırlı olsun Kazasız Belasız güzel günlerde binesin  :nazar:

BMW 5.45ia Satışa Çıkardığın için Hayırlı satışların pazarların olsun...

Vallahi kafa beyin karıştı abi :D sürcü lisan etmişssek affola bu arada hangisinin tatlısını yiyecez hala hesaplayamadım :)

Not: Nazar bocuklarını ekledim :)

allah razı olsun mustafa.hangisinin istiyorsanız onu yeriz.

Hayırlı olsun..Bence mondeo daha hoş duruyor.Aynı renk bulabilirsen birde ecobosst olursa tadından yenmez.

bi tane var bakalım görüşmedeyiz.aynı beyaz.2.5T zaten st motor bunlar.başbakanın koruma aracları.araçlar yenilendiği için satışa çıktı.3 tanesini bi abimiz aldı.birini ben aldım.birini bizim kuzene aldık.şimdi tek kaldı.o da sonuncusu.anlaşabilirsek bakacagız artık.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

mondeo aslında tam aradığım araçtı.ama olmadı.gerçi onun da yakıtı maşallahı var.5.45 den fazla yakıodu.adam gaza basmaya korkuyo ondada :biggrin:  :biggrin:

teşekkür ederim abim.arac 2004 model.4500 cc 8 silindir 333hp.orjinal m technic.diğer mekanik aksamlarda aynı şekilde m5 aksamları.fabrika çıkışı.

ısıtma sogutma.servetronic direksiyon hepsi var.en büyük güzelliği servetronic olması.istediğin şekilde basıp toplayabiliyorsun.

tşk.ederim ali.allah hepimizin gönlüne göre versin.

Servotronic direksiyon çok güzel özellikle park ederken büyük rahatlık sağlıyor yarım tur çevirip tam tur dönmesi. Bizde bir ara E60 5.30i vardı. Konfor koltuk vardı inanılmaz rahattı. Arabanız çok güzel maşallah ama orjinal M tech değil :) 8 silindir olması çok güzel. Şu an E39 var bizde o bile en son Mondeo'dan çok daha güzel. Kazasız belasız ağız tadıyla binin inşallah.

Yorum bağlantısı
Taner Ayık

Servotronic direksiyon çok güzel özellikle park ederken büyük rahatlık sağlıyor yarım tur çevirip tam tur dönmesi. Bizde bir ara E60 5.30i vardı. Konfor koltuk vardı inanılmaz rahattı. Arabanız çok güzel maşallah ama orjinal M tech değil :) 8 silindir olması çok güzel. Şu an E39 var bizde o bile en son Mondeo'dan çok daha güzel. Kazasız belasız ağız tadıyla binin inşallah.

orjinal olmadığını nereden anladınız

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

orjinal olmadığını nereden anladınız

1) Direksiyon M değil

2) Antrasit tavan yok

3) M tech'te trimler bu şekilde değil

4) M tech'te koltuklar Recaro

5) Dış trimleri de Chromline normalde Shadowline olması gerekiyor.

Bizde E60'a orjinal M body kit almıştık dışardan M paket gidi duruyordu sizinde tamponlarınız M olabilir ama M pakette ekstra başka şeyler de var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Ayık

1) Direksiyon M değil

2) Antrasit tavan yok

3) M tech'te trimler bu şekilde değil

4) M tech'te koltuklar Recaro

5) Dış trimleri de Chromline normalde Shadowline olması gerekiyor.

Bizde E60'a orjinal M body kit almıştık dışardan M paket gidi duruyordu sizinde tamponlarınız M olabilir ama M pakette ekstra başka şeyler de var.

sanırım bir konuda anlaşamadık.dış m parçalardan bahsediyorum ben.siz komple m den bahsediyorsunuz.fiber malzeme karlıkçı halilde yapma malzeme değil.orjinal malzemeler anlamında söylüyorum ben.

bilal bu sonuncusu işte.konuştugumuz bu. :biggrin:  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

bilal bu sonuncusu işte.konuştugumuz bu. :biggrin:  :biggrin:

Küçük altın bozdurur gibi araba alıp, satıyorsun abi, ben ne yapayım. :bravo:  Artiz dayıdan bile hızlısın :D  :flowers:

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Hayırlı olsun kardeşim. :nazar:  Üç harfliye düp taktırakmı..... :f1:

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Demekki baya ayrı kalmışız birbirimizden....Toplansakmı ne.... :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Aşk 3 harftir abi gerisi hikaye  :)  Hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler. :)

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Taner bey napıcaksınız Mondeo'yu, canavar gibi bi arabaya biniyorsunuz, hele rengine bayıldım.

Yorum bağlantısı
Murat Kuzey

Maaşallah. Çok güzel araba. herkese nasip olmaz. Ama masraflarınıda düşünmek gerek tabi. Acık daha sıksa M5 olacakmış. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Ayık

BMW sana yakışıyor abi... yaz gedi aslında bi motor mu alsan? :D

motoru sattım zaten bakıyorum bi tane 1000 lik alacam inşsallah burak.nasip olursa.

Demekki baya ayrı kalmışız birbirimizden....Toplansakmı ne.... :biggrin:

bencede.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Taner abi hızına yetişmek na mümkün galiba ..

Bu 3 harfli fena duruyor yanlız şakası yok :)

Güle güle bin kazasız belasız..

Her araban ayrı güzel ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...