İbrahimcan Gökalp 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Connectime gunduz led farida yakisirmissss Yapim asamasi.... Cok darbeli oldugu icin lipimiz carbon yaptim... Son iki tanesi 60derece lens sinyal icin Geri kalan 6tanesi 10derece lens daylight Ve onece ve sonrasi... Veeeeee artik show zamani Gogusteki son yuvarlak bos idi ve kucuk bi mucitlikle.... Ve gorsellerimiz 5 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Sürücüydü devreydi derken hallolmuş sanırım eline emeğine sağlık çok güzel duruyor kardeşim.. Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 29 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2014 Evet hocam hallettik sonundaaa prof yardimi alin dediler bizde FORDCLUPTR'den abilerimiz sagolsun hallettik evelallah[emoji6] tesekkur ederim.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 düğme bomba olmuş bayağı emek sarf edilmiş te, en kolay kırılacak yere konmuş, gündüz de göz hizasının oldukça altında kalan bir yer 1 Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 29 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2014 Tesekkurler abi babamla tavla atacagimiz zaman biraz tavir yicem ama olsun oda sevicektir umarim mesaide suan biraz sira disilik olsun istedim kaldiki.koyucak baska guzel yer bulamadim acikcasi... En musait burayi buldum. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Bende takmayı düşünüyorum ama bu tamponda takacak güzel durcak biryer bulamıyorum bir türlü.LEd sayısı biraz fazla değilmi? 1 Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 30 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2014 Zevkime gore en uygun yer buranin olucagini dusundum. Panjurun icine yer yapsam cok bicimsiz olucakti. Led sayisi beyaz 10 derece lens 6 led bence ideal diye dusundum. Son ikisi 60derece lens sinyal turuncu. Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 30 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2014 Saol abi tesekkur ederim [emoji4] Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 El Emeği göz nuru demek lazım. Elinize sağlık Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 30 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2014 Eyvallah cok sagol gozumun nuruuuu connetimm Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Emeğine sağlık çok şahane olmuş zamanında bende yapmıştım Connect'ime 1 Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 30 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2014 Sizinkide cok olmus emeginize saglik hocam farlar xenon mu uyumlu olmus... Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 (düzenlendi) Sizinkide cok olmus emeginize saglik hocam farlar xenon mu uyumlu olmus... Yok, merceksiz xenona hayır diyenlerdenim ben de Osram Cool Blue Hyper White 5000K kullandım farlarda.. Çok da iyi sonuç aldım.. düzenleme:imla 30 Mayıs 2014 tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 30 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2014 Takdir ediyorummm sercan kardesim:) bende bakayim o fara uyumlu olmus gunduz fariyla... Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Emeğine sağlık çok şahane olmuş zamanında bende yapmıştım Connect'ime Sercan ne kadar kullandın bu ampulleri ve bir sorun yaşadınmı?? Bende sarıdan sıkılmaya başladım ve pekte aydınlatmıyorlar(bi-xenonden sonra) Xenonde takmam merceksiz ama butür ampullerde kısa sürede kesiyor genelde Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 (düzenlendi) Bu gündüz ledini yapınca neden akşamları resimleyip ekliyorsunuz? Akşamları 1 tane ledde olsa bu şekilde ışık alınıyor zaten. Gündüz en az 20 metreden falan bir resimlesenizde görsek Ledlere sogutucu yapmayı sakın unutma.Emeğin zayi olmasın. 30 Mayıs 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 30 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2014 Bu gündüz ledini yapınca neden akşamları resimleyip ekliyorsunuz? Akşamları 1 tane ledde olsa bu şekilde ışık alınıyor zaten. Gündüz en az 20 metreden falan bir resimlesenizde görsek Ledlere sogutucu yapmayı sakın unutma.Emeğin zayi olmasın. Gunduz resimleri ekleyecegim en yakin zamanda hocam. 20metrdn koycam.mahallede. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Sercan ne kadar kullandın bu ampulleri ve bir sorun yaşadınmı?? Bende sarıdan sıkılmaya başladım ve pekte aydınlatmıyorlar(bi-xenonden sonra) Xenonde takmam merceksiz ama butür ampullerde kısa sürede kesiyor genelde Hatırladığım kadarıyla mart 2011 de takmıştım. Temmuz 2012 de kuzenime sattım arabayı. Oda bu sene başında sattı ve o ampuller hala üzerindeydi.. Aşırı sağanak yağışlı havalarda biraz sıkıntı çektim onu da sislerle çözmüştüm. Genel olarak bir sıkıntı yaşamadım Bu gündüz ledini yapınca neden akşamları resimleyip ekliyorsunuz? Akşamları 1 tane ledde olsa bu şekilde ışık alınıyor zaten. Gündüz en az 20 metreden falan bir resimlesenizde görsek Ledlere sogutucu yapmayı sakın unutma.Emeğin zayi olmasın. Abi ben bunu yaptığımda zaten power led piyasada neredeyse yoktu. Şerit ledlerden yapmıştım bunu, gençtik tabi maksat aydınlatma olsun Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Emeğine sağlık çok şahane olmuş zamanında bende yapmıştım Connect'ime Zenon dan bi farkı yok kardesim bu ampul lerin burdan gözümü aldı Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Zenon dan bi farkı yok kardesim bu ampul lerin burdan gözümü aldı Telefondan girdiğim için resim yok elimde ama farların kesilme çizgisinin olduğu resim vardı. Onu atınca göz almadığını farkedeceksiniz..2sene kullandım kimsenin hayatını tehlikeye sokmadım bu farlarla [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Eline sağlık, gündüz resimlerini de bekliyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts