Gürsel Şen 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 aracı çalıştırdığım zaman vites kolununn bulunduğu yerden teyp bölümüne kadar olan kısımdan bir ses geliyor. bu ses evede ışığı açtığımzda çıkan zınlama gibi bir ses nasıl tarif etsem znnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gibi . böyle bi durumla karşılaşan var mı arkadaşlar. yola çıktığım zaman sesi duymuyorum ama sabit durunca sessiz bir ortamda kulak tırmalıyor Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Normaldir ya.. ancak bu ses aracın göğsünden geliyordur ? iyice dinlediniz mi ? Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 aracı çalıştırdığım zaman vites kolununn bulunduğu yerden teyp bölümüne kadar olan kısımdan bir ses geliyor. bu ses evede ışığı açtığımzda çıkan zınlama gibi bir ses nasıl tarif etsem znnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gibi . böyle bi durumla karşılaşan var mı arkadaşlar. yola çıktığım zaman sesi duymuyorum ama sabit durunca sessiz bir ortamda kulak tırmalıyor Direksiyonun sağında göğüste 50 kuruş büyüklüğünde bir ızgara vardır, içinde küçük bir fan çalışır ,ses oradan geliyordur, parmakla üzeri kapatılıp test edilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Gürsel Şen 30 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2014 Ficus otomatik titanium x paket 2008model Yorum bağlantısı
Gürsel Şen 30 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2014 Direksiyonun sağında göğüste 50 kuruş büyüklüğünde bir ızgara vardır, içinde küçük bir fan çalışır ,ses oradan geliyordur, parmakla üzeri kapatılıp test edilebilir. valla hocam baktım ama sizin dediğiniz gibi 50 kuruş büyüklüğünde bir ızgara bulamadım. aracım titanium x model. siz dediğiniz yeri resimli olarak gösterebirlmisiniz Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 valla hocam baktım ama sizin dediğiniz gibi 50 kuruş büyüklüğünde bir ızgara bulamadım. aracım titanium x model. siz dediğiniz yeri resimli olarak gösterebirlmisiniz Bahsedilen yer klimanın altında.. Hani kare kare düğme yerleri var ya onların arasında.. Klima düğmeleri altında çakmaklığın üstünde Yorum bağlantısı
Gürsel Şen 31 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2014 Bahsedilen yer klimanın altında.. Hani kare kare düğme yerleri var ya onların arasında.. Klima düğmeleri altında çakmaklığın üstünde tamam hocam oraları kapattım ama ses kesilmedi. şimdi forumda okudum bi sayfada da. klima sensöründe ufak bi pil büyüklüğünde bir parça varmış. o değişince sorun çözülüyormuş. inşllah böyledir Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Benim aracım c max olduğu için bu klima ısı algılayıcısı direksiyonun hemen sağında..Focusta aşağıdaki resimdeki yerde sanırım..Dert edecek bişey değildir oradan geliyorsa ses Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 O zınnn sesi 4 senedir bendede var. Değiştirsende yine bir müddet sonra yapıyor dediler sabır ile bozulmasını bekledim ama bozulmadı meret Ses sadece ilk 10 saniye duyuluyor hareket edildimi yada radyo açıksa zaten hiç duyulmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 tamam hocam oraları kapattım ama ses kesilmedi. şimdi forumda okudum bi sayfada da. klima sensöründe ufak bi pil büyüklüğünde bir parça varmış. o değişince sorun çözülüyormuş. inşllah böyledir Orada fan var.. fan sesidir. Değişirse yada temizlenirse ses kesilir. Ancak siz sesin oradan gelip gelmediğinden emin olamadınız anladığım kadarıyla. Yorum bağlantısı
Gürsel Şen 31 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2014 Orada fan var.. fan sesidir. Değişirse yada temizlenirse ses kesilir. Ancak siz sesin oradan gelip gelmediğinden emin olamadınız anladığım kadarıyla. büyük ihtimalle dediğiniz yer. eğer orası ise fan sesi yani 1 Yorum bağlantısı
Gürsel Şen 31 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2014 Parça kodu :3m5t 19c734 ab fiyat ne kadar acaba . baktım ama fiyatlar hakkında bilgi bulamadım Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 fiyat ne kadar acaba . baktım ama fiyatlar hakkında bilgi bulamadım Fiyat hakkında bilgim yok fakat değişmek gerektiğini sanmıyorum..Bu ses, aynı parça kullanılan tüm modellerde var sanırım Yorum bağlantısı
Gürsel Şen 31 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2014 Orada fan var.. fan sesidir. Değişirse yada temizlenirse ses kesilir. Ancak siz sesin oradan gelip gelmediğinden emin olamadınız anladığım kadarıyla. şimdi iyi dinledim. dediğiniz gibi ayhan bey. seste azalma o delikler kapatılınca 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 şimdi iyi dinledim. dediğiniz gibi ayhan bey. seste azalma o delikler kapatılınca Benim gibi yapın duymamazlıktan gelin 10-15 saniye,araç hareket ettimi sonrasında zaten duyulmuyor 1 Yorum bağlantısı
Gürsel Şen 31 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2014 Benim gibi yapın duymamazlıktan gelin 10-15 saniye,araç hareket ettimi sonrasında zaten duyulmuyor fatih bey dediğiniz gibi sürüş halinde sıkıntı yok. bi bakacam yine halledilebilecekse olur olmazsa sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Haziran 2014 Paylaş 1 Haziran 2014 ne işe yarıyor ki bu deluk ? Klima ısı sensörü üstünde ki fandan geliyor ses..laptoplarda falan fan sesi gelir ya hani öyle birşey.. Yorum bağlantısı
Ali Küçükşahin 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Merhaba, Aracım 2009 focus tit. ov, aynı ses benim araçta da var. Tam da tarif ettiğniz yerden geliyor, bende bugün fan olduğu söylenen yeri bi yoklayayım Yorum bağlantısı
Recommended Posts