Furkan Ensaroğlu 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 arkadaslar 2 dündür sabah işe gitmeden otoparkta bulunan aracımın sileceklerini kaldırılmış halde buluyorum bu bir mesajmı öyle diyenler var mesaj ise amacı nedir bilen varmı.bu arada koyunuyu yanlış yeremi açtım bilemiyorum artık yardımcı olursunuz . Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Aracı yanlış yere veya birinin park yerine park etmiş olabilirsiniz. 4 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Park etme yeriniz ve şeklinizle ilgili uyarı olabilir, arkadaş şakası olabilir (Benim başıma geldi) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Ya uygunsuz şekilde yada sahipli olan bir yere park etmiş olabilirsiniz. Biz arkadaşlar arasında yaparız bunu şakalaşmak adına. Ama o kadar samimi komşunuz varmı? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Mondeo'da bir kere başıma geldi. Yeni taşınan alt komşu sitenin önündeki belirli bir yeri kendi yeri bellemiş, akşam dışarı çıkacağım vakit kaldırmaya çalışırken göz göze geldik. Bilirsiniz Mondeo'ların silecekleri değişim konumunda olmadığı sürece kalmaz, kaputun uç noktasına deyer. Vatandaş silecek kalkmıyor diye zorlayıp kaputun ucundaki boyayı sıyırmış. Sonrası malum Yorum bağlantısı
Furkan Ensaroğlu 30 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2014 YOK SAMİMİ OLDUĞUM KİMSE YENİYİM BİNADA ANCAK KİMSENİN YERİ BELLİ DEĞİLKİ NUMARALANDIRILMAMAIŞ YANİ ÇOK İLGİNÇ PARK ŞEKLİDE SIFIRA SIFIR GİRERİM GENELDE YAKALARSAM BENDE TEKERİNİ SÖKCEM Mondeo'da bir kere başıma geldi. Yeni taşınan alt komşu sitenin önündeki belirli bir yeri kendi yeri bellemiş, akşam dışarı çıkacağım vakit kaldırmaya çalışırken göz göze geldik. Bilirsiniz Mondeo'ların silecekleri değişim konumunda olmadığı sürece kalmaz, kaputun uç noktasına deyer. Vatandaş silecek kalkmıyor diye zorlayıp kaputun ucundaki boyayı sıyırmış. Sonrası malum HİÇ GÜZEL BİŞİ DEĞİL BASKASININ ARACINI ELLEMEK NAMUSUM GİBİ BENM O DÖVERİM VALLA Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Silecek kaldırmak deyince aklıma geldi, uzun yolda tesislerde durduğumuzda eğer sileceğin birini kaldırırsak bu aracımı yıkamayın anlamına geliyormuş ve görevliler sizin aracı yıkamadan geçiyor. Susurluk yörsan da test edildi doğru. Henüz 3 yıllık şoför olan baldızdan aldım bu dersi bilginin nereden geleceği belli olmuyor. . 10 Yorum bağlantısı
Furkan Ensaroğlu 30 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2014 Silecek kaldırmak deyince aklıma geldi, uzun yolda tesislerde durduğumuzda eğer sileceğin birini kaldırırsak bu aracımı yıkamayın anlamına geliyormuş ve görevliler sizin aracı yıkamadan geçiyor. Susurluk yörsan da test edildi doğru. Henüz 3 yıllık şoför olan baldızdan aldım bu dersi bilginin nereden geleceği belli olmuyor. . Allah allah çok ilginç bir deneyim denicem yıkarlarsa hesap no yollarım yatırırsın artık 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Oto parkın parasını ödüyorsunuz değil mi; değnekci meğnekci işi gibi geldi bana.... Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Bazı psikolojik sorunları olan adamların işi genelde. Hadi yanlış yere veya dükkan önüne park etsem yaparsin anlarim eyvallah da geçen kapalı otoparka koydum gayet de cizgilerin içindeydim. Ön arka hepsini kaldırmış biri. Acelem vardı avm güvenliğine gidip kameralara baktiramadim. Bi daha ayni yere birakcam bakalım yaparsa yakalarim kimin olduğunu Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Şiddete karşıyım ama arabama dokunanın ağzını burnunu kırarım.. 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 İtalyan usulü mesaj veriyorlar http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/83140/the-godfather-1972-at-kafasiyla-mesaj-yollamak 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Anlamsız bir işaret dili. Varsa sıkıntı yaratan bir durum; bul araç sahibini derdini anlat. Bulamıyorsan araca not bırak o seni bulur Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Allah allah çok ilginç bir deneyim denicem yıkarlarsa hesap no yollarım yatırırsın artık Sen ikisini de kaldır sileceklerin ne olur ne olmaz belki birinden anlamazsa diğerinden anlasın. . Cem Yılmaz'ın dediği gibi emekli bir albay olabilir Yorum bağlantısı
Furkan Ensaroğlu 30 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2014 (düzenlendi) Bugün ikisinide ben kaldırcam üstünede not yazıcam sabah ben işe gitmeden bu silecekleri indir diye nasıl kadırıyosan öylede indireceksin 30 Mayıs 2014 tarihinde Furkan Ensaroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 (düzenlendi) Ben bir keresinde Mercan kapalı otoparkına girmiş hafta sonu cumartesi dönüşte aracın bütün silecekleri kaldırılmıştı oradaki güvenliklere sordum yok abi bir şey yok biz yapmadık dediler, meğer tesadüf benim patron o gün oradaymış o yapmış Pazartesi hafta sonu nerelerdeydin diye sorduğunda anladım durumu.. Biri size şaka yapıyor olabilir değilse bir kartona telefonunuzu yazıp bırakın sorunu olan sizi arasın. 30 Mayıs 2014 tarihinde Rıfat Hasar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 biz arkadaşlarımızın araçlarını gördüğümüzde sokakda dahi olsa kaldırıyoruz. 3 kişi kendi aramızda Ama bu şekilde olduğunu sanmıyorum. Aracı park edince sileceğe not bırakın birde kalem koyun buraya yaz diye yazın Yorum bağlantısı
Furkan Ensaroğlu 30 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2014 İtalyan usulü mesaj veriyorlar http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/83140/the-godfather-1972-at-kafasiyla-mesaj-yollamak on numara film aslında yapacağım şeye karar verdim bugun farklı yere park edicem sabah oraya kım park ettıyse sıleceklerını kaldıracağım nasıl ? 2 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Burada da polisler yanlış park edene ilk ihtar amaçlı kaldırırlar. "Birdaha geldiğimde aracın burada duruyorsa çektiririm" anlamında Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Benim garajın önünde park yapmayın işareti olduğu halde park eden zatı muhteremlerin sileceklerini kaldırıyorum ara ara. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Ben de bu gibi durumlara karsi on cama telefon numarami yazip koydum konsolun ustune. Derdi olan arasin diye. Gecen polis aradi. Araci kaldirin yoksa park cezasi yazacagiz diye 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Sileceği kaldırma işlemi, genelde yanlış yere park eden araçlara uyarı manasında yapılan bir uygulamadır. Yanlış yere park ettiğinizde, bunu bazen komşunuz, bazen polis memuru, bazen de tanımadığınız bir kişi yapabilir. Benim garajımın önüne park eden araç olursa sileceğini kaldırırım hemen. Keza iş yerimin orada da ben yanlış bir yere park ettim mi benim sileceğimi de kaldırıyorlar Silecek kaldırmak deyince aklıma geldi, uzun yolda tesislerde durduğumuzda eğer sileceğin birini kaldırırsak bu aracımı yıkamayın anlamına geliyormuş ve görevliler sizin aracı yıkamadan geçiyor. Susurluk yörsan da test edildi doğru. Henüz 3 yıllık şoför olan baldızdan aldım bu dersi bilginin nereden geleceği belli olmuyor. . Ayvalık-Eskişehir yolunu çok kullandığım ve Susurluk'ta hemen hemen her mola yerini denediğim için bu bilgiyi biliyordum. Bazı yerlerde güzel yıkıyorlar bazı yerlerde yıkamıyorlar. Güzel araba yıkamayan bir mola yerine girdiğimde sileceğimin birini mutlaka kaldırırdım. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Zambia'da ağır küfür manasına geliyormuş. Etrafta Zambia'lı yoksa mühim bir şey değil diyebiliriz. 5 Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Zambia'da ağır küfür manasına geliyormuş. Etrafta Zambia'lı yoksa mühim bir şey değil diyebiliriz. Tayland'ta korna çalmak büyük hakaret Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Tayland'ta korna çalmak büyük hakaret Bizim memlekette yaşayamazlar o zaman. Küfürün bini bir para 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts