Hami Erışık 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 autlet mağazalarının olduğu yer degilmi,bende orada hemen tek sileceği kaldırırım. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Benim garajın önünde park yapmayın işareti olduğu halde park eden zatı muhteremlerin sileceklerini kaldırıyorum ara ara. Ben not koyuyorum, "Çok teşekkür ederim garajın önünü kapattığınız için size minnettarım" yazıyorum. O kesin anlıyor mealini. Bir keresinde de garajın kapısını açıp ön sürücü kapısına sıfır olana kadar dayadım, yolcu tarafından binsin diye 5 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Sileceği kaldırma işlemi, genelde yanlış yere park eden araçlara uyarı manasında yapılan bir uygulamadır. Yanlış yere park ettiğinizde, bunu bazen komşunuz, bazen polis memuru, bazen de tanımadığınız bir kişi yapabilir. Benim garajımın önüne park eden araç olursa sileceğini kaldırırım hemen. Keza iş yerimin orada da ben yanlış bir yere park ettim mi benim sileceğimi de kaldırıyorlar Ayvalık-Eskişehir yolunu çok kullandığım ve Susurluk'ta hemen hemen her mola yerini denediğim için bu bilgiyi biliyordum. Bazı yerlerde güzel yıkıyorlar bazı yerlerde yıkamıyorlar. Güzel araba yıkamayan bir mola yerine girdiğimde sileceğimin birini mutlaka kaldırırdım. Güzel yıkamadan ziyade hem balatalar falan sıcakken suyu tutuyorlar, hemde fırça kullanıyor, aynı fırçayla neredeyse çamurluğun içine lastiklere kadar sürüp sonra kaportaya sürüyor canı sağolalar. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Birisine göre davranışınız yanlış. O kişi bunu hep yapacak siz görüp konuşana kadar Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Gümüşaslan'ın silecekleri kalkmıyor Bir keresinde biri not yazmıştı. "Park ettiğiniz yere dikkat edin insanlar yaşıyor" diye. Halbuki önünde park ettiğim apartmanın çıkışı gömme gibi yerin altından geliyordu. Ben de kağıdı kapıya yapıştırıp devam ettim Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 3 şey aklıma geliyor, 1- Yanlış şekilde park etmek (Girişe, Engelli kaldırımının önüne vs.) 2- Herkese ayrılmış bir yer vardır, bilmeden başkasının yerine park ediyorsunuzdur. 3- Sizin aracınızı yabancı bir araç sanıp kaldırıyor olabilirler. Tavsiyem, Sileceğe not yazın. Neden sileceği kaldırıyorsunuz? Sorun nedir diye? anlaşırsınız zaten. Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Allah allah çok ilginç bir deneyim denicem yıkarlarsa hesap no yollarım yatırırsın artık Samsun terme ulusoy tesisleridnde denedim. Aracım hariç sıradan diğerlerini yıkamışlar. 1 Yorum bağlantısı
Melih Kader 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Höyttttt ne erkekler var ya forumda herkes kırıyor döküyor Arkadaşlar yapmayın lütfen kaldıranın cahilliğine ve bilgisizliğine verin... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Güzel yıkamadan ziyade hem balatalar falan sıcakken suyu tutuyorlar, hemde fırça kullanıyor, aynı fırçayla neredeyse çamurluğun içine lastiklere kadar sürüp sonra kaportaya sürüyor canı sağolalar. Sadece o değil. Suları acayip kireçli. Lastik Çekçek ile arabayı kuruluyorlar. Yandaki araba yıkanınca zaten sizin araba bitiyor. Bir keresinde temiz araçla geldim sileceği kaldırdım. yanımdaki aracı yıkamışlar benim araç ful kireç lekesi. 1 Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Bizim araçlarda sileceği kaldırmak da problem. Bilmeyenler oluyor, zorluyor. Bu geleneğin son bulma zamanı geldi artık 1 Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Bağlayın sileceklere 220 yi bak bakalım birdaha kaldırabiliyor mu Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Bizim araçlarda sileceği kaldırmak da problem. Bilmeyenler oluyor, zorluyor. Bu geleneğin son bulma zamanı geldi artık Ben hala bizim araçların sileceği nasıl kaldırılıyor bilmiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts