İçeriğe Yönlendir

Ka - Body Kit Projesi

Burak Fidan

Recommended Posts

Burak Fidan
(düzenlendi)

Öndeki gri ızgara şuan yok nasıl olcak diye öylesine koymuştum. Biara plastik ızgara sipariş vermem lazım. Aluminyumlar kümes teli gibi duruyor gerçekten

16a7421.jpg

tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

cam üstüspolier siyah renk mi kalacak?

bi de bu jantlar 17 inch değil mi?

flanş kaç cm koydun, aracın gidişinde herhangi bir olumsu-olumsuz fark hissediyo musun bu jant ve flanş ile? 

Yorum bağlantısı
Burak Fidan
(düzenlendi)

cam üstüspolier siyah renk mi kalacak?

bi de bu jantlar 17 inch değil mi?

flanş kaç cm koydun, aracın gidişinde herhangi bir olumsu-olumsuz fark hissediyo musun bu jant ve flanş ile? 

siyah kalmasın mı? siyah fena durmadı sanki boyatabilirim de çünkü aynaları da boyatmayı düşünüyorum, zaten arabanın boyasında bazı yerlerde hatalar var. bide yanları sök tak yaparken kapıyı biraz çizdim :D

jantlar 17 inch

flanş önler 2cm arkalar 6cm.

arabanın gidişinde sürat sorunu haricinde çok memnunum herşeyinden. kalkış yokuş iniş bayır viraj falan hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. aracın aldım alalı süratinde bi sorun var anlamadım niye bi o problem.

bir de yanları kasislerde yada çukurlarda vuruyorum. kırılcak diye tırsmaya başladım. spor yay yok orjinal yay var çok esnek. spor yay yerine air suspension mı yapsam dedim bayramda feribota bincem bu arabayla yanları feribotta bırakırım :D öyle durumlarda hemen aracı havaya kaldırıp biniş yapıp indiğimde tekrar indirebilmem lazım. ama onda da yol tutuşu sorunu varmış bide 5 liraymış galiba..

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Tamponlara gerek forumdan gerek etrafta olumsuz olmasa da olumlu geri dönüşler almadığım için sökme kararı aldım. ilgilenenlere teşekkürlerimi sunarım. sayfa belki fikir edinmek isteyen kişiler için durabilir. daha devamı gelmeyecek orjinal teker ve tamponları takıcam merak eden olursa diye yazayım dedim.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Normalde bu arabaya orjinal haliyle bile binene deli gözüyle bakılırken mi ? Bence yazık olur.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Naçizane fikrim.sağ ve sol etekleri iptal etsen 10 numara olur.Bence dene

Yorum bağlantısı
Burak Fidan
(düzenlendi)

Naçizane fikrim.sağ ve sol etekleri iptal etsen 10 numara olur.Bence dene

abi etekleri iptal edersem tekrar çalışmam gerekir. ben konuyu açtığımdaki 2 numara diye önerilen ürüne göre çalıştım. çalışma ortamımı zaten pek yok birde 2-3 yıldır uğraşıyorum böyle hem sıkıldım hem de hanım ben bunu kullanamam dedi böyle istemiyorum arabayı dedi bir de baktım pek "ooo süper olmuş" yorumu hiç almadım o yüzden :) ha bi ikinci bi arabam daha olur bunu satmam o zaman belki ....

ha şu ayrı birşey fotoğrafta belki hatalar çok belirgin duruyordur yolda yada parkettiğimde dönüp arabaya bakan çok kişi var. hatta beni durdurup air nerde yaptırdın dedi daha bi kaç gündür dolaşıyorum. biri de metroya yürürken durdu sigara içe içe arabaya bakmak için durdu arabaya doğru falan tabi bunlar hoşuma gitse de genel olarak senin de dediğin gibi kim görse yanları beğenmiyor halbuki ben 2 noya göre yaptım yanları ama tam olmadı belki. tasarım yaptım başka ne olabilir diye pek birşey de bulamadım.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli
(düzenlendi)

abi etekleri iptal edersem tekrar çalışmam gerekir. ben konuyu açtığımdaki 2 numara diye önerilen ürüne göre çalıştım. çalışma ortamımı zaten pek yok birde 2-3 yıldır uğraşıyorum böyle hem sıkıldım hem de hanım ben bunu kullanamam dedi böyle istemiyorum arabayı dedi bir de baktım pek "ooo süper olmuş" yorumu hiç almadım o yüzden :) ha bi ikinci bi arabam daha olur bunu satmam o zaman belki ....

ha şu ayrı birşey fotoğrafta belki hatalar çok belirgin duruyordur yolda yada parkettiğimde dönüp arabaya bakan çok kişi var. hatta beni durdurup air nerde yaptırdın dedi daha bi kaç gündür dolaşıyorum. biri de metroya yürürken durdu sigara içe içe arabaya bakmak için durdu arabaya doğru falan tabi bunlar hoşuma gitse de genel olarak senin de dediğin gibi kim görse yanları beğenmiyor halbuki ben 2 noya göre yaptım yanları ama tam olmadı belki. tasarım yaptım başka ne olabilir diye pek birşey de bulamadım.

Ön kapıdan başlayan arkada hava girişi gibi olur ya.Bence fena birşey olurdu.Ama madem değişme şansı yok.

https://www.aloparca.com/yedek-parca/BoostZone/Megane-1-Yan-Marsbiyel/6012/80117727?gclid=CNmjwe-e0s0CFUyeGwod8NsJlQ

Bunun gibi

tarihinde Musa Değerli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Ön kapıdan başlayan arkada hava girişi gibi olur ya.Bence fena birşey olurdu.Ama madem değişme şansı yok.

https://www.aloparca.com/yedek-parca/BoostZone/Megane-1-Yan-Marsbiyel/6012/80117727?gclid=CNmjwe-e0s0CFUyeGwod8NsJlQ

Bunun gibi

abi zaten benimkisi de öyle. benim yanlar şiştiği için arada kalan parça geniş olması gerekiyor o yüzden. değişme şansı esasında var ama ben hem çok sıkıldım bide hanım böyle kullanamam ben arabayı diyor :D

sökülecek mi tümü :s ?

abi az önce birkaç çizim yaptım karşılaştırma atıcam. güzel duruyor dediğiniz olursa öyle değiştirebilirim. aksi takdirde mecburen sökülecek tümü :(

Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Ben tip 1 i beğendim. Bu kadar emek boşa gitmemeli, bence mükemmel bir iş çıktı ortaya.

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Marşbiyeldeki ısrar neden hocam onu hala anlamadım :)

abi söker bi foto atarım ne kadar saçma durduğunu o zaman anlaşılabilir ancak demek ki :)

Ben tip 1 i beğendim. Bu kadar emek boşa gitmemeli, bence mükemmel bir iş çıktı ortaya.

üstad bu kadar emek boşa gitçek anlaşılan.. en başta 4 model sundum 4 modelden  no2 beğenildi diye ona göre çalıştım çıkan sonuç ya benzemedi yada beğenilmedi bilmiyorum. ona benzetmek için uğraştım epey şimdi tekrar boz bidaha yap bidaha boyat falan meşakkatli yani ne bileyim.

Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Hocam bu konuyu takip eden sayısı belli. Yorum yazan, begeni dile getiren kişi sayısının az olması forumca, yapılan işin gözden kaçması olabilir. Senden rica ediyorum yeni bir konu açalım aracın mevcut durumunu gösterelim ve bu marsbiyel seceneklerini foruma soralım. Çokça farkli fikir çıkabilir.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

MEvcut hali çok güzel ama illa değiştircem diyorsanız "uygulanamaz2" gözüme gayet güzel gözüktü.

Tabi bunun sonu yok. Bu sonuçta yaratıcılıkla alakalı. Her çiziminiz bir öncekine göre daha güzel olabilir yani.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Motora girilcekmi bu arabada bence bu emeğe karşın birde sağlam motor koyulmalı [emoji1]

Yorum bağlantısı
Burak Fidan
(düzenlendi)

Hocam bu konuyu takip eden sayısı belli. Yorum yazan, begeni dile getiren kişi sayısının az olması forumca, yapılan işin gözden kaçması olabilir. Senden rica ediyorum yeni bir konu açalım aracın mevcut durumunu gösterelim ve bu marsbiyel seceneklerini foruma soralım. Çokça farkli fikir çıkabilir.

Evet hocam haklısın. Şimdilik bayramı bi atlatayım dün biraz daha karaladım tablette bişeyler marşbiyel için belki daha zarif görünmesi için alttan siyah boyanabilir. Bi kaç fikir var hala kafada

Tip 3

Hmm.. :)

mevcut hali

Hmmmm :)

MEvcut hali çok güzel ama illa değiştircem diyorsanız "uygulanamaz2" gözüme gayet güzel gözüktü.

Tabi bunun sonu yok. Bu sonuçta yaratıcılıkla alakalı. Her çiziminiz bir öncekine göre daha güzel olabilir yani.

Mevcut hali ben açıkçası gözüme eğreti gelmiyor. Değişiklik yapabilirim fakat uygulanamaz olanın uygulanamz olmasının 2 sebebi var. üste kalan parçanın direk kapıya montajlı olması gerek, tüm tamponları söküp orjinalleri takmak istediğimde kapıyı da sökmem gerekecek muayenede falan. İkinci sebebi ise kapı açılmaz :)

Motora girilcekmi bu arabada bence bu emeğe karşın birde sağlam motor koyulmalı [emoji1]

Üstad çok küçük bütçelerle yapıyorum. Motor swap yapılabilir mi yapılırsa muayenede coflar mıyım ne olur kaça biter hangi motor olur bilmiyorum. İngilteredekiler ford puma motoru koyuyor ama tr de puma yok. Fiesta motoru sığar mı vs öyle bi işe kalkışmam için bi 5-10 lira daha bütçe ayırmam lazım

Bugün gaz 20 bin bakımı için gazcıya gittiğimde orada bi modifiye opel corsa gördüm abiyle tanıştık konuştuk. Bodykiti tanıdık usulü 1500e yaptırmış, normalde 3 lira isterler filan dedi. Egzos yaptırmış en çok egzos hoşuma gitti. Arabanın egzos sesi yüzünden her ay ceza yiyorum dedi.

Ben çift çıkış egzos almıştım ama henüz takamadım. Abinin telini aldım egzozcusuna bi ara uğramam lazım

wti1yw.jpg

Benim aynaların boyanması şart...

5zk76o.jpg

Bakımdayken yandan bi çekim dedm. Marşbiyelin sol ön teker arkasındaki yeri tadil olacak.

Dün internetten aldığım ızgara geldi dandik ötesi bişey gelir diyodum çok kaliteli bi ürün geldi, anca ızgaralama işlerine yeni başlayabiliyorum. Tipine etki eder mi bilmem.

jsjabm.jpg

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

şu fiber işine az cesaret etsem direkt kapı içlerine gireceğim.Minicooper in bir serisi var tam uygulanası.Malzeme işini internettenmi çözüyorsunuz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Gürcan Çimenay

Bence mevcut hali çok güzel, diğer arkadaşların da dediği gibi sonu yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Bence arac süper olmuş ve çok emek var sizin görüp bizim burdan göremediğimiz eksikleri giderin araç çok nadide bir eser olarak yoluna devam etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...