İçeriğe Yönlendir

Mk3 Seat Leon Fr 1.4 Tsi 140 Hp 250Nm Tork

Kerim Bilge

Recommended Posts

V.Ceyhun Emir
Güle güle kullanın, çok güzel araç. Ben de 1.2 TSI DSG versiyonunu kullanıyorum yaklaşık 1 senedir, gayet memnunum. 

18" jant almanız da isabet olmuş, daha iyi lastik de almış oluyorsunuz beraberinde, 17" ile Turanza geliyor genelde çünkü. Çok dikkatli kullanmak lazım tabi.

Bundan sonra FR versiyonu için de DSG gelecekmiş, 1.4 motorlar artık 150 HP (ACT seçeneği de olacakmış), 1.2 ve 1.6 TDI da 110 HP olacakmış.

Led far görünüş olarak çok güzel, her yeri gündüz gibi yapıyor denemez ama özellikle uzun hüzmesi başarılı.
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Herkese çok teşekkür ederim. Led farlar bana gayet yeterli geldi ancak zamanla ne olur bilemem. Şu ankarada havalar düzelsin bir, gerekli incelemeleri ve fotoğrafları paylaşacağım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Hayırlı uğurlu olsun Güle güle kazasız belasız kullan.. Maşallah.. :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Hayırlı olsun Bilgehan. Renk falan on numara olmuş. İyi günlerde kullan :nazar:

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Aynen abi, aracı alırken benimle beraber birisi de kırmızı ibiza cupra alıyordu aklıma sen geldin direk... :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Güle güle kullanın, hayırlı olsun....

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Pazar günü minciklayalim sunu biraz ;)

inşallah abiii... :D

Hayırlı olsun, 26 km ortalama hızla 6,7 çok çok iyi bi rakam.

Bende şaşırdım hatta seat forumlarında daha da düşer diyorlar ya bakalım... 

Güle güle kullanın, hayırlı olsun....

Teşekkür ederim... :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Akan Belen

Hayırlı olsun.Çok güzel bir seçim olmuş.Seat özellikle leon hep sevmisimdir.Yakıt da gayet güzel gerçekten.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Kerim Bilge

Görmediğim cevaplar için çok özür dilerim anca görebildim. Geç de çok ama çok teşekkür ederim.

Geçen hafta cam filmi yaptırmıştım.  Bugün de plakaları app ile değiştirdim ve ön tampona folyo uyguladık. Ha ayrıca ön panjurdaki fr logosunun altına k&n amblemi yapıştırdık. Garanti bitsin K&N kutu içi almaya sıra gelecek inş :D

IMG_4516.jpg
Full_Size_Render_2.jpg
Full_Size_Render_5.jpg
Full_Size_Render_4.jpg
Full_Size_Render_3.jpg
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Ayrıca vagcom ile bir kaç özellik açtım. 

1-Spor modda yanan amerikan parklar.

http://s17.postimg.org/ntuxvjvzj/Full_Size_Render_2_kopya.jpgFull_Size_Render_2_kopya.jpg

Full_Size_Render_3_kopya.jpg

2- Sis farı ve ledlerle yanan leaving ve coming home özelliği

3-Emniyet kemeri uyarısının iptali  :rolleyes:

4-Selektör yapınca sis farları ile beraber yanması.

5- 32 km/h hıza kadar ne tarafa dönerseniz o tarafın sis farının yanması.

6- Far anahtarını 0 konumuna getirdiğinizde sönen gündüz farları. (autoda çalışıyor)

7- En sevdiğim özellik ise aracı kilitleyince veya açınca kumandadan, korna sesi ile onay vermesi. (İstek doğrultusunda yol bilgisayarından kapatılıyor.)

:nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Biliyorum abi ancak bu motorun filtre kazanı bir değişik, tırnaklı gibi. Ayrıca takıp sökmesi de zor. Zamanla yalama olur, ya da kırarım yanlışlıkla gibi düşüncelerden dolayı şimdilik elleşmiyorum. :D

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Yakıtı merak ediyorum, depo hesabı yapıldığı zaman 6,7 ortalama tutuyormu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

180lik cupra sehir ici depo olcumunde 8.5 lt lere rahat iniyor. Cok asiri trafik degil ama kisa mesafeler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...