V.Ceyhun Emir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Güle güle kullanın, çok güzel araç. Ben de 1.2 TSI DSG versiyonunu kullanıyorum yaklaşık 1 senedir, gayet memnunum. 18" jant almanız da isabet olmuş, daha iyi lastik de almış oluyorsunuz beraberinde, 17" ile Turanza geliyor genelde çünkü. Çok dikkatli kullanmak lazım tabi. Bundan sonra FR versiyonu için de DSG gelecekmiş, 1.4 motorlar artık 150 HP (ACT seçeneği de olacakmış), 1.2 ve 1.6 TDI da 110 HP olacakmış. Led far görünüş olarak çok güzel, her yeri gündüz gibi yapıyor denemez ama özellikle uzun hüzmesi başarılı. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 6 Haziran 2014 Yazar Paylaş 6 Haziran 2014 Herkese çok teşekkür ederim. Led farlar bana gayet yeterli geldi ancak zamanla ne olur bilemem. Şu ankarada havalar düzelsin bir, gerekli incelemeleri ve fotoğrafları paylaşacağım... 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Hayırlı uğurlu olsun Güle güle kazasız belasız kullan.. Maşallah.. Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Güle güle kullan kardeşim, aracın harika Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 6 Haziran 2014 Yazar Paylaş 6 Haziran 2014 Çok çok teşekkür ederim inşallah daha güzelleri sizlerin olur... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Hayırlı olsun Bilgehan. Renk falan on numara olmuş. İyi günlerde kullan Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Maşallah çok güzel araç, ortalama yakıt çok iyiymiş. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 6 Haziran 2014 Yazar Paylaş 6 Haziran 2014 Aynen abi, aracı alırken benimle beraber birisi de kırmızı ibiza cupra alıyordu aklıma sen geldin direk... Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Hayırlı olsun, 26 km ortalama hızla 6,7 çok çok iyi bi rakam. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Güle güle kullanın, hayırlı olsun.... Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 6 Haziran 2014 Yazar Paylaş 6 Haziran 2014 Pazar günü minciklayalim sunu biraz inşallah abiii... Hayırlı olsun, 26 km ortalama hızla 6,7 çok çok iyi bi rakam. Bende şaşırdım hatta seat forumlarında daha da düşer diyorlar ya bakalım... Güle güle kullanın, hayırlı olsun.... Teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Misafir 16 Haziran 2014 Paylaş 16 Haziran 2014 Mükemmel bir makina.. Kazasız belasız kullanın.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 16 Haziran 2014 Paylaş 16 Haziran 2014 Hayırlı olsun.Çok güzel bir seçim olmuş.Seat özellikle leon hep sevmisimdir.Yakıt da gayet güzel gerçekten. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 20 Ekim 2014 Yazar Paylaş 20 Ekim 2014 Görmediğim cevaplar için çok özür dilerim anca görebildim. Geç de çok ama çok teşekkür ederim. Geçen hafta cam filmi yaptırmıştım. Bugün de plakaları app ile değiştirdim ve ön tampona folyo uyguladık. Ha ayrıca ön panjurdaki fr logosunun altına k&n amblemi yapıştırdık. Garanti bitsin K&N kutu içi almaya sıra gelecek inş Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 20 Ekim 2014 Yazar Paylaş 20 Ekim 2014 Ayrıca vagcom ile bir kaç özellik açtım. 1-Spor modda yanan amerikan parklar. http://s17.postimg.org/ntuxvjvzj/Full_Size_Render_2_kopya.jpg 2- Sis farı ve ledlerle yanan leaving ve coming home özelliği 3-Emniyet kemeri uyarısının iptali 4-Selektör yapınca sis farları ile beraber yanması. 5- 32 km/h hıza kadar ne tarafa dönerseniz o tarafın sis farının yanması. 6- Far anahtarını 0 konumuna getirdiğinizde sönen gündüz farları. (autoda çalışıyor) 7- En sevdiğim özellik ise aracı kilitleyince veya açınca kumandadan, korna sesi ile onay vermesi. (İstek doğrultusunda yol bilgisayarından kapatılıyor.) 4 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 20 Ekim 2014 Yazar Paylaş 20 Ekim 2014 Biliyorum abi ancak bu motorun filtre kazanı bir değişik, tırnaklı gibi. Ayrıca takıp sökmesi de zor. Zamanla yalama olur, ya da kırarım yanlışlıkla gibi düşüncelerden dolayı şimdilik elleşmiyorum. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 Yakıtı merak ediyorum, depo hesabı yapıldığı zaman 6,7 ortalama tutuyormu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 180lik cupra sehir ici depo olcumunde 8.5 lt lere rahat iniyor. Cok asiri trafik degil ama kisa mesafeler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts