Hüseyin Uzun 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 2008 model 115 bg trend-x paket aracımı 16 ekim 2011 yılında ilk sahibinden aldım.ufak ufak dokunuşlarla başladık. İlk önce Sony teyp değişikliğiyle başladık.( Mustafa Çayır abiden almıştım.kendisine tekrar teşekkür ederim.) Sonra Talip Eren abiden hemen amerikan park ve follow me home modülleri sipariş ettim.( follow me home modülünü daha taktırmak nasip olmadı 15 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 (düzenlendi) Harika olmuş elinize sağlık. Cok seviyorum böyle arabayi baştan yapilan işlemleri incelemeyi nacizane fikrim farlar ve camlar kararmali, jantlar değişmeli. Gerisi keyf artik 8 Haziran 2014 tarihinde Mesut Dumlupınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 Harika olmuş elinize sağlık. Cok seviyorum böyle arabayi baştan yapilan işlemleri incelemeyi nacizane fikrim farlar ve camlar kararmali, jantlar değişmeli. Gerisi keyf artik +1 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 Plakada Usta Ellerele uyumlu olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Fatih Yılmaz 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 çok güzel olmuş yapılanlar lakin jantsız olmaz..bu güzellikleri ancak jant tamamlar.. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 harika olmuş jant ve mercekli far kalmış galiba bir tek... iyi günlerde kullanın.. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Kazasız belasız binin güzel durmuş, gelişme fotolarını takip edeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Maşallah Maşallah gerçekten harika olmuş... Dokunuşlara jantlarla devam edin derim... 1 Yorum bağlantısı
Mükremin Aktuğ 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Jant istiyor,mercekli far istiyor,APP plaka istiyor... Güle Güle kullanmanız dileğiyle... 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Çok güzel olmuş kardeşim güle güle kullan biz hala takamadık tamponları :nazar: Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 güzel olmuş güle güle kulanın :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Emre Yıldırım 2 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 ST difizör orjinal arka tampona birebir uyuyor mu? Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 güle güle bin kardeşim. kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Hüseyin dostum cidden çok güzel olmuş güle güle kullan kardeşim, canlı canlı göreyim birde ne zaman buluşalım? 1 Yorum bağlantısı
Altan Berkman 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 güzel olmuş Hüseyin keyifli sürüşler dilerim ben sana demiştim bunu ellese ellese Usta Eller diye Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 9 Haziran 2014 Yazar Paylaş 9 Haziran 2014 Harika olmuş elinize sağlık. Cok seviyorum böyle arabayi baştan yapilan işlemleri incelemeyi nacizane fikrim farlar ve camlar kararmali, jantlar değişmeli. Gerisi keyf artik teşekkür ederim. Camlarda film mevcut .farlar ve jantlara en yakın zamanda el atıcam inş Plakada Usta Ellerele uyumlu olmuş... aynen abi çok güzel olmuş yapılanlar lakin jantsız olmaz..bu güzellikleri ancak jant tamamlar..jant işini yakın zamanda halledicem nasipse .teşekkür ederim Maşallah.. Çok güzel olmuş.. teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 9 Haziran 2014 Yazar Paylaş 9 Haziran 2014 güzel olmuş Hüseyin keyifli sürüşler dilerim ben sana demiştim bunu ellese ellese Usta Eller diye sağol abi:) ustaeller dururken başka yere gidilmez zaten.Hüseyin dostum cidden çok güzel olmuş güle güle kullan kardeşim, canlı canlı göreyim birde ne zaman buluşalım?amin kardeşim.ne zaman isterseniz bir telefonunuza bakar ST difizör orjinal arka tampona birebir uyuyor mu?difrüzörün biraz traşlanması gerekiyor o kadar güle güle bin kardeşim. kazasız belasızteşekkür ederim mustafa abi .rabbim hepimizi kazalardan belalardan korusun.Çok güzel olmuş kardeşim güle güle kullan biz hala takamadık tamponları :nazar:teşekkür ederim kardeşim en kısa zamanda darısı başına 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Aracınız çok güzel..İyi günlerde kullanın...Bi-xenon diye bağırıyor araba 1 Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Gayet hoş olmuş bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim güzel bir jant ve farlara el atılmalı diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Maşallah harika görünüyor Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 9 Haziran 2014 Yazar Paylaş 9 Haziran 2014 Maşallah çok yakışıklı olmuş. Difüzör piano black mi yapıldı acaba birde yakından resim atar mısın rica etsem.teşekkür ederim güner .evet piano black yaptık Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 9 Haziran 2014 Yazar Paylaş 9 Haziran 2014 Kardeşim güle güle kullan sağol erkan abi Yorum bağlantısı
Turgut Ünal 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Bu araba: 1.Far 2.Jant 3.App plaka istiyorum diye bağırıyor.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts