İçeriğe Yönlendir

Ege Mavisi St Yapım Aşamasında( 35 Ue 820 )

Hüseyin Uzun

Recommended Posts

Hüseyin Uzun

yok bea parça bekliyoruz :D :D ufak tefek şeyler :fiuw:

ufak tefek diyip küçümsediğin şeyler en çok vakit ve emek istiyen şeyler kanka. Yap yap bitmez. Ben hiç detaylara girmedim mesela bi başlasam sonu gelmicek biliyorum [emoji16]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

ufak tefek diyip küçümsediğin şeyler en çok vakit ve emek istiyen şeyler kanka. Yap yap bitmez. Ben hiç detaylara girmedim mesela bi başlasam sonu gelmicek biliyorum [emoji16]

Detay daha çok uğraştırıyor zaten :)

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Maşallah çok güzel olmuş.

Jantların değeri ve orjinalliği yakından bakınca belli oluyor, uzaktan no name bir jant gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Maşallah çok güzel olmuş.

Jantların değeri ve orjinalliği yakından bakınca belli oluyor, uzaktan no name bir jant gibi.

teşekkür ederim.

Jantlar replika gibi dursada fiyatı ve oem oluşu beni cezbeden tarafıydı.hatta janttın kolları geniş olduğu için biraz tereddüt ettim ama taktıktan sonra arabayı etli gösterdi, içime daha da sindi :)

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

teşekkür ederim.

Jantlar replika gibi dursada fiyatı ve oem oluşu beni cezbeden tarafıydı.hatta janttın kolları geniş olduğu için biraz tereddüt ettim ama taktıktan sonra arabayı etli gösterdi, içime daha da sindi :)

Bende olumlu yönde eleştirdim.

Uzaktan baksan replika gibi ama yakından güzel bir ford jantı olduğunu belli ediyor anlamında söyledim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Bende olumlu yönde eleştirdim.

Uzaktan baksan replika gibi ama yakından güzel bir ford jantı olduğunu belli ediyor anlamında söyledim :)

anladım hocam olumlu-olumsuz eleştirmen beni mutlu etti tekrar teşekkür ederim.ben orda kendimi ifade edememişim kusura bakma :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Uğur Çimen

Hüseyin plakayı neden takmadın? Birgün den gelebilirsek sana bir anahtar kılıfı hediye edecegim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Hüseyin plakayı neden takmadın? Birgün den gelebilirsek sana bir anahtar kılıfı hediye edecegim.

teşekkür ederim abi.hayırlısıyla yeni aracını aldığın zaman hayırlı olsuna gelirim abi [emoji6].app plaka daha aldım bide totem yaptım ceza yemeden takmıcam diye[emoji1] işe yaramadı değil.geçen gün menemende çevirmeden geçtim.önümde 3-4 kişiyi çevirmişti polis.beni görmek bile görmedi[emoji16][emoji16][emoji16]
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Bu gidişle alamıcaz gibi hüseyin.kendimi arabasızlığa alıştırıyorum.herzaman beklerim.

piyasa uçuk. Gerçi uçmuş olmasına rağmen çatır çatır araba satılıyor.35.ooo liraya fiesta bakınıyoruz amcamın oğluna yok.bulduğumuz arabalar da biz daha arabaya bakmaya gitmeden kapora gönderip alıyorlar.nasıl iştir çözemedim gitti abi
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen
(düzenlendi)

Bende anlamadım.sıfır hata diye ilan açıyor vatandas 3 tane hasarı çıkıyor, neymiş benden önceki sahibinde olmuş.araba aramaktan nefret eder oldum hüseyin.hayırlısı neyse o olsun.

tarihinde Uğur Çimen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Kardeşim maşallah tekrar baktım da jantli haline iyi ki kaçırmamışsın araba cok dolgun duruyor. Farlar da halloldu mu biblo gibi olacak koy karşına izle cinsten. Allah nazarlardan saklasın :nazar:

Yorum bağlantısı
Onur Bağlar

Maşaallah allah kaza bela vermesin.Çok güzel olmuş difüzör ve tampon için başını ağrıtabilirim şimdiden haberin olsun  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Maşaallah allah kaza bela vermesin.Çok güzel olmuş difüzör ve tampon için başını ağrıtabilirim şimdiden haberin olsun :)

amin rabbim cümlemizi kazalardan belalardan korusun .
Yorum bağlantısı
Onur Bağlar

st difüzörü lazım olan varsa bana ulaşsın. aracımı sattım takmak nasip olmadı 

Difüzör duruyormu halen ?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Kardeşim maşallah tekrar baktım da jantli haline iyi ki kaçırmamışsın araba cok dolgun duruyor. Farlar da halloldu mu biblo gibi olacak koy karşına izle cinsten. Allah nazarlardan saklasın :nazar:

teşekkür ederim kardeşim. Jantlar benimde hoşuma gidiyor. Dediğin gibi çok dolgun gösteriyor [emoji1]
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Muhammed İkbal Dübek

Araba yanıyor kardeşim  :biggrin:  yarın izmirdeyim 1-2 ay oralarda olacağım buluşalım ;) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Araba yanıyor kardeşim :biggrin: yarın izmirdeyim 1-2 ay oralarda olacağım buluşalım ;)

şimdiden hoşgeldin o zaman kardeşim . Müsait bir zamanda haberleşelim en kısa zamanda ;)
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Misafir

Hele şükür yakışıklının bir kaç düzgün resmini gördük sonunda. :biggrin: Valla kızmaya başlıyordum Hüseyin. Allah nazarlardan saklasın kardeşim.41 kere :nazar:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Hele şükür yakışıklının bir kaç düzgün resmini gördük sonunda. :biggrin: Valla kızmaya başlıyordum Hüseyin. Allah nazarlardan saklasın kardeşim.41 kere :nazar:

teşekkür ederim abi [emoji4]

Muhammed ikbal Dübek kardeşimizi misafir ettik [emoji6]

2e6440ae4212906f0c08cc472352e85e.jpgb401efd425be4d2747860fc1c5e0bb81.jpg6dbe17626733246c2dce68cb326088ee.jpg9973d30d88053e184769499d8103901e.jpg6f1c9bf0df25ce07f06486ac8f332eb5.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Yaylar değişti mi ? Birde farlar değişse tam olacak ama :fiuw:

3,5 cmlik eibach takılı zaten ama hala yüksek .5 cmlik almadığıma pişmanım açıkcası.arkadaşlara alay konusu olduk.bu ne böyle duster gibi diyolar [emoji28]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

3,5 cmlik eibach takılı zaten ama hala yüksek .5 cmlik almadığıma pişmanım açıkcası.arkadaşlara alay konusu olduk.bu ne böyle duster gibi diyolar [emoji28]

Caddeleri bahane et kardeşim 'köstebek yuvası gibi' de  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

sürtmüyorsa sıkıntı var kardeşim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...