İçeriğe Yönlendir

Ege Mavisi St Yapım Aşamasında( 35 Ue 820 )

Hüseyin Uzun

Recommended Posts

Hüseyin Uzun

Caddeleri bahane et kardeşim 'köstebek yuvası gibi' de :D

yok kardeşim yemiyolar.bir yere parkederken inin kaldırıma bakın diyorum.verdikleri cevap şu " olum duster bile daha alçak bişi olmaz" diyolar . [emoji28]
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

sürtmüyorsa sıkıntı var kardeşim :D

sürtmüyo kardeşim [emoji20] 3,5 ile 5 cm takası yapmam lazım biriyle yada öne lip taktırcam .[emoji1][emoji1]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

sürtmüyo kardeşim [emoji20] 3,5 ile 5 cm takası yapmam lazım biriyle yada öne lip taktırcam .[emoji1][emoji1]

O kadar alcak bana gitmez ben her kasiste yavaşlayamam :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

O kadar alcak bana gitmez ben her kasiste yavaşlayamam :biggrin:

yükses kasis gördüğümde bilerek dik giriyorum yok bana mısın demiyor [emoji16][emoji16] bagaja 5 tane damacana koyunca anca güzel geliyor gözüme [emoji1][emoji1]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

yükses kasis gördüğümde bilerek dik giriyorum yok bana mısın demiyor [emoji16][emoji16] bagaja 5 tane damacana koyunca anca güzel geliyor gözüme [emoji1][emoji1]

Hastalık sizdeki :) :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Hastalık sizdeki :) :)

aynen kardeşim [emoji6] ah ah imkanımız olsada air yaptırsak [emoji16]
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Heh sende söyle kardeşim [emoji1] eibach 3,5 cm lerle aslında eşit düştü ama arkadaki difrüzör wrc'deki gibi tamponu sarmadığı için arkası yüksek gözüküyor.

Benim pişmanlığım 5 cm almamak oldu.gerçi arada babamda kullanıyor o yüzden ideal ama ben biraz daha basık seviyorum

Ön gayet iyide arka bana da biraz yüksek geldi

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

100 olmadan sat :D

satarsam yine 2.5 focus alırım kardeşim.o yüzden fanteziye gerek yok [emoji16] daha tadını alamadım zaten.gelin arabası olmadan göndermem heralde ;)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Benim araba seninkinin 3 te1 i kilometrede :fiuw:

daha genç seninki o yüzdennn [emoji1]
Yorum bağlantısı
Gökhan Keskin

st difüzörü lazım olan varsa bana ulaşsın. aracımı sattım takmak nasip olmadı

bana lazım
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Gece gece olucak iş değil [emoji20] bu şekilde 2-3 km yol gittikten sonra farkına vardım .[emoji45]5596481e73536b2786efcb615d78de21.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Geçmiş olsun. Jantın büyük olması, geç farkedilmesine sebep olur. Lastik iyice kontrol edilmeli. Gerekirse değiştirilmeli. Özellikle yanaktan sıyırma yaptıysa tamir riskli..

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Kardeşim geçmiş olsun varmı büyük bir sıkıntı.?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Geçmiş olsun. Jantın büyük olması, geç farkedilmesine sebep olur. Lastik iyice kontrol edilmeli. Gerekirse değiştirilmeli. Özellikle yanaktan sıyırma yaptıysa tamir riskli..

aynen dediğin gibi abi. Akşam vakti oluşu, ince yanak oluşu ve sağ taraftaki lastik olmasından sebep geç farkettim.

Kardeşim geçmiş olsun varmı büyük bir sıkıntı.?

yok kardeşim sadece gece gece lastikçi aradık.sabahın köründe de lastikçiyle birlikte dükkanı açtık [emoji16][emoji16]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

aynen dediğin gibi abi. Akşam vakti oluşu, ince yanak oluşu ve sağ taraftaki lastik olmasından sebep geç farkettim.

yok kardeşim sadece gece gece lastikçi aradık.sabahın köründe de lastikçiyle birlikte dükkanı açtık [emoji16][emoji16]

İyi iyi bişey olmaz geçmiş olsun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

MAşallah aracınız çok güzel duruyor, Allah nazardan saklasın.

Geçmiş olsun, daha farketmeden de gidebilirdiniz, buna da şükür.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

MAşallah aracınız çok güzel duruyor, Allah nazardan saklasın.

Geçmiş olsun, daha farketmeden de gidebilirdiniz, buna da şükür.

çok teşekkür ederim. [emoji5]️
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...