İçeriğe Yönlendir

C-Max Cam Kaldırma Sorunu

Yunus Çoban

Recommended Posts

Yunus Çoban

Merhaba arkadaşlar  yardımlarınızı bekliyorum yeni aldığım aracımın resimlerinide paylaşacağım fakat öncelikle bir kaç sorun olucak

Aracımda şöför tarafından camları kapatıp açmak istediğimde sağ ön kapının camını açıyorum fakat kapatamıyorum kapatmaya bastığımda cam yarıdaysa tekrar aşağıya iniyor aynı şekilde sol arka kapının camındada aynı problem var şöför kapısındaki 4lü cam kumandasından sağ ön ve sol arka kapının camlarını sadece açabiliyorum fakat kapatamıyorum.Kendi üzerindeki yani sağ ön kapıdaki cam kumandasından ve sol arka kapının kumandasından kapatıyorum sorun yok veya anahtardan camları kapattığım zaman sıkıntı görünmüyor sadece şöför tarafından sıkıntı oluyor sorun nedendir bilginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

Cam programlamayı biliyor musunuz?

Cam hafıza programlama
Her hangi bir sebeple camlarınız saçmalarsa tek dokunuşta inmesinde veya çıkmasında sorun yaşarsanız, camları yeniden programlayın.. Ayrıca herhangi bir sebeple akünün sökülmesi de bu hafızaların bozulmasına sebep olur.
Yeniden programlamak için: Araç çalışır iken, açma veya kapama yönüne basın ve cam kapandıktan sonra 5 saniye kadar daha basmaya devam edin.. Bu sayede cam programlanmış olacaktır. Bu işlemi her cam için uygulayın.

Kaynak ; ozyurek.org :)

tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yunus Çoban

Biliyorum cam programlama işlemini fakat kodlama işlemini şöför kapısı tarafından yapamıyorum o taraftan kaldırmaya bastığım zamanda cam geri aşağıya iniyor sorunum bu asıl programlama işlemiyle alakalı bir sorun mu sizce 

Yorum bağlantısı
Yunus Çoban

söktüm baktım oksitlenme yok aynı zamanda birde ayna ayarlarındada problem var sağa veya sola aldığım zaman otomatik olarak kendisi aynayı yukarı sol köşeye doğru çeviriyor anlamadım nasıl bir sorundur.

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Aracınızda o bölgede (hasar yada başka bir şeyden dolayı) sökme-takma oldu mu, aracınızın tesisatında değişiklik yapıldı mı?

Yorum bağlantısı
Yunus Çoban

hayır herhangi bir hasar olmadı sadece boya var söküp baktım herhangi bir kırık vs. bişeyde yok bir tek şöför tarafından öyle olması acayip geldi açıkcası

Yorum bağlantısı
Soner Alp

Sol ön kapıdaki kumanda modülünde arıza vardır. Benim Focusumda aynı sıkıntı vardı butonları değiştirdim düzeldi.

Yorum bağlantısı
Yunus Çoban

Tamiri oluyo mu yoksa direk yenisini mi alıyım ne kadardır kazıklanmıyalım yani yardımcı olabilcek arkadaş varsa sevinirim

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Parça değişmeden önce ehil bir oto elektrikçiye gidersen sorun ucuza hallolur gibi..

Yorum bağlantısı
Yunus Çoban

öyle yapıcam önce anlayan elektirikçiye gösteriyim ona göre bakarım artık 

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Hami Erışık

öyle yapıcam önce anlayan elektirikçiye gösteriyim ona göre bakarım artık 

sonucunu yazarsanız,bizede çıkabilecek bu sorunların çözümünde yardımcı olmuş olursunuz.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Mustafa AYSAN

benim de şu aralar kumandanın kilitleme tuşuna iki kere basınca otomatik kapanan cam fonksiyonum işlemiyor. camları programlayacağım fakat her camın kendi kumandasında mı yoksa şoför tarafından hepsini programlayabiliyor muyuz?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...