Ersin Şahin 12 Haziran 2014 Paylaş 12 Haziran 2014 Merhaba aracımda 1 haftadır arka kapıları açıp kapatırken gelen çok aşırı gıcırdama hatta gacırdama sesi var WD 40 diye bir sprey sıktım ama 2 gün sonra tekrar gacırdamaya başladı çok aşırı derecede var sanki kapı zorlanıyormuş gibi nasıl bir çözüm bulabilirim ? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Haziran 2014 Paylaş 12 Haziran 2014 Kapı ayarlarınız bozulmuş olabilir. Ayrcıca kapılara WD-40 yerine kırmızı veya sıvı gres sıkarsanız daha sağlıklı olur. 2 Yorum bağlantısı
Ersin Şahin 12 Haziran 2014 Yazar Paylaş 12 Haziran 2014 Sprey gress diye birşey varmı ? yoksa bildiğimiz gresimi süreyim Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Haziran 2014 Paylaş 12 Haziran 2014 Bulabilirseniz silah yağı sıkın.Toz tutmaz, yüksek sıcaklığa ve sürütünmeye dayanıklıdır. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Haziran 2014 Paylaş 12 Haziran 2014 Saf badem yağını tavsiye ederim. Ali Cihangiroğlu hocamdan öğrendim Çok faydalı ve zahmetsiz. Arka bagaj kapağı beşik gibi gıcırdıyordu. 4 aydır tık yok. Sadece çok çukurlu yollarda hissediyorum. Yorum bağlantısı
Bahri Tepegöz 12 Haziran 2014 Paylaş 12 Haziran 2014 sprey gres yağları mevcut ama biraz pahalı aynı gıcırdama benim aracın arka tek kapısında mevcuttu sprey gres ile ses felan kalmadı Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 pamuk + hidrolik yağı, dikkatlice damlatamadan uygulama yaparsanız ses kesilecektir.. Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Hidrolik yağı boyayı söker,en iyisi gres yağı. Yorum bağlantısı
Kemal VİCDAN 14 Haziran 2014 Paylaş 14 Haziran 2014 Merhaba aracımda 1 haftadır arka kapıları açıp kapatırken gelen çok aşırı gıcırdama hatta gacırdama sesi var WD 40 diye bir sprey sıktım ama 2 gün sonra tekrar gacırdamaya başladı çok aşırı derecede var sanki kapı zorlanıyormuş gibi nasıl bir çözüm bulabilirim ?kapı gıçırdaması genel olarak kapı stopu denen iki menteşe arasında bulunan ve kapı açıkken görüle bilen parçadan yapar onu normal greslede yaglasanız olur ama fazla gres kulanıp sag sola yag bulaştırmayınız. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts