Ebrar Tüfek 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 Selamunaleyküm, Forumda Arabayı yıkadıktan sonra gaz yağı ile parlatan varmı ? dedemden gördüm bende yıkadıktan sonra sprey şişeye 1:3 gaz yağı ve su doldurup aracıın kaportasına sıkıp bezle temizliyorlar. Gerçekten çok parlıyor. Boyaya bir zararı olurmu ? Eskiden askeriyede jipleri mazotla temizliyorlarmış. Bide bunu kaportaya nasıl uygulayacağız. Bilgisi olan varmı ? İyi günler Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 o parlaklık 1 saat sürer sora arabanın her yeri toz olur Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Haziran 2014 Yazar Paylaş 18 Haziran 2014 biraz bekledikten sonra bi su tutsak yine tozlanırmı o parlaklık 1 saat sürer sora arabanın her yeri toz olur Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 biraz bekledikten sonra bi su tutsak yine tozlanırmı o zaman parlaklık gider 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 Olmaz, kendine bir wax al, hem parlar hem asittden hemde UV den korur, gaz falan yoklukta kullanılırdı... 4 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 hızlı cila lazım sana, atas hydrorep veya arexons iş görür. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Haziran 2014 Yazar Paylaş 18 Haziran 2014 hızlı cila lazım sana, atas hydrorep veya arexons iş görür. Abi internet alışverişini beceremiyorum samsunda nerden bulabilirim bu türr malzemeleri Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 Yapı marketlerde (koçtaş gibi) Kipa gibi büyük marketlerin araba bölümlerinde... 2 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 (düzenlendi) Abi internet alışverişini beceremiyorum samsunda nerden bulabilirim bu türr malzemeleri vallahi kardeşim samsun'da satan yer bilmem mümkün değil ama merkezdeysen, illaki bazı ürünleri bulabilirsin. ilk etapta şampuan, 2kova, yıkama eldiveni, cila, lastik parlatıcı ve bez yeterli olacaktır zaten sana araç dışı için. internet alışverişi kolay iş aslında. link verebilirim ama sorunu çözmen lazım tabi. yoksa ülkede bile bulunmuyor bazı şeyler, kaldı ki samsun'da bulmak... edit: ali abi'nin dediği doğru bak. bu tip yerlerde çok geniş seçenek olmaz ama yine de bulunur tabi bir şeyler. bunun dışında bireysel olarak bölünmüş ürün satan çıkar belki. forumda da bir bakayım orada birileri var mı diye. 18 Haziran 2014 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Haziran 2014 Yazar Paylaş 18 Haziran 2014 vallahi kardeşim samsun'da satan yer bilmem mümkün değil ama merkezdeysen, illaki bazı ürünleri bulabilirsin. ilk etapta şampuan, 2kova, yıkama eldiveni, cila, lastik parlatıcı ve bez yeterli olacaktır zaten sana araç dışı için. internet alışverişi kolay iş aslında. link verebilirim ama sorunu çözmen lazım tabi. yoksa ülkede bile bulunmuyor bazı şeyler, kaldı ki samsun'da bulmak... edit: ali abi'nin dediği doğru bak. bu tip yerlerde çok geniş seçenek olmaz ama yine de bulunur tabi bir şeyler. bunun dışında bireysel olarak bölünmüş ürün satan çıkar belki. forumda da bir bakayım orada birileri var mı diye. İnternet alışverişi kolayda annem izin vermiyor kredi kartı numarası falan veriliyor diye 100 kere anlattım nasıl olduğunu ama napalım istemiyor yarın gidip bakayım yapı marketlere Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 (düzenlendi) İnternet alışverişi kolayda annem izin vermiyor kredi kartı numarası falan veriliyor diye 100 kere anlattım nasıl olduğunu ama napalım istemiyor yarın gidip bakayım yapı marketlere bi şekilde anlatmak lazım ama orasına çok da bir şey diyemem tabi. dediğin gibi, bir bak, atas vinet veya hydrorep varsa alabilirsin, arexons hızlı cila veya meg. ürünleri de olabilir. lastik parlatıcı olarak yıllardır sarp kullanıyorum ama bulabileceğini sanmam. 3'lü 5'li mf bezler ilk etapta idare eder biraz ama bel de bağlamamak lazım. iki kovayı alabilirsin, eldiven veya yıkama bezi olarak ben de detaylı bir şey diyemem. şunu diyebilirim bir de; genel zaaftır, meg. ürünlerini toplamaya kalkarsan, bayağı masraflı olur. bu yüzden hemen girişme alırken. meg: meguiars 18 Haziran 2014 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Haziran 2014 Yazar Paylaş 18 Haziran 2014 abi jant temizleyicisi var camlarda buğu önleyen sıvıdan var deri temizleyicisi var oto şampuan var 3 tane mikrofiber bez var kovalarıda bulurum da işte cilada kaldı aklım bi şekilde anlatmak lazım ama orasına çok da bir şey diyemem tabi. dediğin gibi, bir bak, atas vinet veya hydrorep varsa alabilirsin, arexons hızlı cila veya meg. ürünleri de olabilir. lastik parlatıcı olarak yıllardır sarp kullanıyorum ama bulabileceğini sanmam. 3'lü 5'li mf bezler ilk etapta idare eder biraz ama bel de bağlamamak lazım. iki kovayı alabilirsin, eldiven veya yıkama bezi olarak ben de detaylı bir şey diyemem. şunu diyebilirim bir de; genel zaaftır, meg. ürünlerini toplamaya kalkarsan, bayağı masraflı olur. bu yüzden hemen girişme alırken. meg: meguiars Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 abi jant temizleyicisi var camlarda buğu önleyen sıvıdan var deri temizleyicisi var oto şampuan var 3 tane mikrofiber bez var kovalarıda bulurum da işte cilada kaldı aklım hydrorep'i kapıda ödeme ile bulabilirsin belki. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Haziran 2014 Yazar Paylaş 18 Haziran 2014 hydrorep'i kapıda ödeme ile bulabilirsin belki. link varmı abi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Haziran 2014 Yazar Paylaş 18 Haziran 2014 bir bakarım. bulabilirsen özelden yada burdan atarmısın abi Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 bulabilirsen özelden yada burdan atarmısın abi atarım canım, niye atmayayım? 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 (düzenlendi) bulabilirsen özelden yada burdan atarmısın abi boyassi'den alabilirsin. atas ürünleri yok ama diğer ürünler de çok kalitelidir. seviyeli forumlara bakıp, aklına yatanı al derim ben: http://www.boyassi.com/kategori/cila-boya-koruma.aspx . edit: şununla başlayabilirsin mesela: http://www.boyassi.com/urun/meguiars-ultimate-quik-wax---hizli-sprey-cila-450ml_1622.aspx?CatId=244 . 18 Haziran 2014 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Haziran 2014 Yazar Paylaş 18 Haziran 2014 boyassi'den alabilirsin. atas ürünleri yok ama diğer ürünler de çok kalitelidir. seviyeli forumlara bakıp, aklına yatanı al derim ben: http://www.boyassi.com/kategori/cila-boya-koruma.aspx . edit: şununla başlayabilirsin mesela: http://www.boyassi.com/urun/meguiars-ultimate-quik-wax---hizli-sprey-cila-450ml_1622.aspx?CatId=244 . bu siteden istediğim her malzemeyi kapıda ödeme ile alabiliyormuyum ? http://www.boyassi.com/urun/3m-6006-premium-sivi-boya-koruma-waxi-400ml_1710.aspx?CatId=244%C2'> Bunu forumda kullanan varmı iyimidir ? Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 bu siteden istediğim her malzemeyi kapıda ödeme ile alabiliyor muyum ? Bunu forumda kullanan var mı iyi midir ? iyi bir üründür. ilk başta iyi olur. sonradan hızlı cila kesmez zaten. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Haziran 2014 Yazar Paylaş 18 Haziran 2014 iyi bir üründür. ilk başta iyi olur. sonradan hızlı cila kesmez zaten. Öğrenci harçlığıyla en uygunu bu ben alayım bunu Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 Öğrenci harçlığıyla en uygunu bu ben alayım bunu meg. üzmez hiçbir şekilde. dediğin gibi ucuz da. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Haziran 2014 Yazar Paylaş 18 Haziran 2014 meg. üzmez hiçbir şekilde. dediğin gibi ucuz da. Bide bu killerin daha ucuzu yokmu abi ya Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 Bide bu killerin daha ucuzu yokmu abi ya olsa da hayır gelmez diye düşünüyorum. iki bezin birine 50, diğerine 80 lira verdim dün, alışırsın fiyatlara zamanla. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 gazyağı süper parlatır, karışıma da gerek yok, gerçek . naylon olmayan iplikten üretilmiş bez gazyağına yatırılır bolca beklenir emer, 2-3 ay başka işem olmadan kullnaılır, yalnızzzzz, boya selülozik tinerle atılmış olacak.... O da artık yok 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts