Ebrar Tüfek 18 Haziran 2014 Yazar Paylaş 18 Haziran 2014 Yani selulozik tinerle atılmayan boyalı arabada iyi olmazmı çağlar abi. Bizim araba renault koleos 2011 nerden oğrenirim boyanın oyle olup olmadığını gazyağı süper parlatır, karışıma da gerek yok, gerçek . naylon olmayan iplikten üretilmiş bez gazyağına yatırılır bolca beklenir emer, 2-3 ay başka işem olmadan kullnaılır, yalnızzzzz, boya selülozik tinerle atılmış olacak.... O da artık yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 toros zamanında kaldı o boyama sistemi sormaya gerek kalmadı Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Haziran 2014 Yazar Paylaş 18 Haziran 2014 Selulozik olmassa ne olur ? Boyaya ne yapar gaz yağı ? Fazla bastırmadan yapsak ? toros zamanında kaldı o boyama sistemi sormaya gerek kalmadı Yorum bağlantısı
Birkan Ergin 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 Umut'un dediği gibi atas ürünlerine yönelebilirsin. Ben hydro da denedim idrolak da denedim. Benim tercihim hızlı cilada idrolaktan yana. 1.si inanılmaz ekonomik.1litre konsantre alıp 16litre ürün üretebiliyorsunuz. Bu da bol bol kullansan bile 50yıkama gibi bir şey. Yani yıkama başı 50kuruşa falan denk gelio hızlı cila. Ayrıca idro hydro gibi toz tutmaz. Antistatikliği daha fazla(bunu kendi deneyimimden söylüyorum). Su iticiliği idrolakın daha azdır ama parlaklığı daha derindir. Ayrıca hydro yıkanmış kurulanmış araca sıkılır, yayılır ve daha sonra parlatmak için silinir. İdro ise yıkanmış araç kurulanmadan sıkılır ve daha sonra 1perde araca su tutulur. Biraz beklenir ve kurulanır. Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 bi arkadaşım devamlı gazla parlatıyodu bugüne kadar bi sorun yaşamadı bayada iyi parlıyodu araç ama ben orta kalitede bir sıvı cila alıp onunla yapılması taraftarıyım Yorum bağlantısı
Emrullah Güler 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 sen gel,sizin restorana yan tarafta ben varım taner oto gel ben sana yardımcı olurum 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Sevgili öğrenci kardeşim detailturkey forumunda detail bursu diye arama yap, bu aralar forumda öğrenci kardeşlerimize ücretsiz kimin gönlünden ne ürün koparsa hediye konumuz var. üye olup listeye adını yazdır en başarılı 3 arkadaştan sonra listede adı olan her kardeşimize elimizden geldiğince hediye vermeye çalışacağız. Sana da bu virüs bulaştı demek ki, hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Mazotla ıslatılmış sonra açık havada 5-10 gün havalandırılmış bezlerle temizlik yapanlar var..Bunlar sürekli silerler ama..Yani günde en az 10 defa araç silerler.. Siz günde 1 defa silince ertesi güne silmeye kalkarsanız araçta toz olacaktır. Kirli araca uygulanmaz zaten. Makam şoförleri ve taksi esnafı çok kullanır.. Boyaya zararı yoktur. Araç parlar ve tozlanması gecikir. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 19 Haziran 2014 Yazar Paylaş 19 Haziran 2014 Sevgili öğrenci kardeşim detailturkey forumunda detail bursu diye arama yap, bu aralar forumda öğrenci kardeşlerimize ücretsiz kimin gönlünden ne ürün koparsa hediye konumuz var. üye olup listeye adını yazdır en başarılı 3 arkadaştan sonra listede adı olan her kardeşimize elimizden geldiğince hediye vermeye çalışacağız. Sana da bu virüs bulaştı demek ki, hayırlı olsun Sevgili öğrenci kardeşim detailturkey forumunda detail bursu diye arama yap, bu aralar forumda öğrenci kardeşlerimize ücretsiz kimin gönlünden ne ürün koparsa hediye konumuz var. üye olup listeye adını yazdır en başarılı 3 arkadaştan sonra listede adı olan her kardeşimize elimizden geldiğince hediye vermeye çalışacağız. Sana da bu virüs bulaştı demek ki, hayırlı olsun Uye oldum kullanıcı adım UnnamedMan sen gel,sizin restorana yan tarafta ben varım taner oto gel ben sana yardımcı olurum Geçen hafta gelmiştim sanayiye kırmızı focusun arkasındaki stickerden tanıdım sizin karşıda arzık oto ya gelmiştim sokağın ortasındaki arabanın bijonunu çalmışlar, ondan almaya gelmiştim. Çok teşekkurler ama koye gideceğiz inşallah koyden geldikten sonra uğrasam yanınıza Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 19 Haziran 2014 Yazar Paylaş 19 Haziran 2014 Koksal abi ben o konuyu bulamadım ya Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 bir ara forumda saç kremi ile yıkamanın parlaklık verdiği konuşulmuştu yanlış hatırlamıyorsam Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 19 Haziran 2014 Yazar Paylaş 19 Haziran 2014 bir ara forumda saç kremi ile yıkamanın parlaklık verdiği konuşulmuştu yanlış hatırlamıyorsam Saç kremi, ilk kez sizden duydum. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 diş macunu ile far parlatmayı deneyen arkadaşlar da var ama amacına uygun üretilen ürün her zaman daha iyidir Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 herşeyi yerinde kullanmak en iyisi bencede ya diş macunu ve saç kremi iyimiş Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 19 Haziran 2014 Yazar Paylaş 19 Haziran 2014 diş macunu ile far parlatmayı deneyen arkadaşlar da var ama amacına uygun üretilen ürün her zaman daha iyidir Konuya mesaj attım bide Atilla isimli bi abiye mesaj attım karnemde 2 zayıf var başarı belgem var 27 sinde açıklanacakmış bende o gun koye gidiyorum rizeye, bana çıkanları daha onceden gonderemezlermi ? Çunku 1-2 ay yokum bide başarıya gore sıralanacakmış ben en kuçukleriyim heralde hep uni. oğrencileri Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Atilla abi gereken açıklamayı yapmış, çekiliş şartlarını okumuşsundur. Kısmet diyelim. Samsun merkezde misin? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 20 Haziran 2014 Yazar Paylaş 20 Haziran 2014 (düzenlendi) Atilla abi gereken açıklamayı yapmış, çekiliş şartlarını okumuşsundur. Kısmet diyelim. Samsun merkezde misin? Evet merkezdeyim, bugun alışveriş merkezine gittim 3M siyah kutulu sprey wax boya koruma aldım, cilalı şampuan aldım, jant temizleyicisi, deri temizleyicisi, cam sıvısı, mikrofiber bezler, süngerler falan aldım pazar gunu kolları sıvayacam 3M wax internette 36 tl falan, ben burda 22 tl ye aldım. İnternet fena kazıklıyor Bide bu 3m wax nasıl kullanıcaz ıslakmı olacak yoksa kurutup mu sıkacaz, parlattıktan sonra su ile durulayacakmıyız ? Guneşin altında çalışırsak bişey olurmu ? Kapalı bir yer yok çunku Bide mikrofber bez ile mi sıkayım wax ı. Guderi gibi bişeyde varda o hep tuy bıraktı onu pek beğenmedim 20 Haziran 2014 tarihinde Abdurrahim Tüfek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 20 Haziran 2014 Yazar Paylaş 20 Haziran 2014 Virüs fena bulaştıı fenaaa Yeni Plakalar Arabada takılı değil bi arkadaşım hediye etmişti APP Bu gazyağınıda konuyu açmadan önce almıştım 1.5 litresi 8 tl Buda klima parfümü gibi bişey galiba tam anlamadım delikten içeri sıkıyosun borulara yapışıyo klimadan hava gelirken kokutuyo falan dediler mentollu hoş bi kokusu var pazar günü denicem Hepsini bugün aldım Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 20 Haziran 2014 Yazar Paylaş 20 Haziran 2014 Plaka güzelmiş Evet Tüfek 53 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 hayırlı olsun ürünler, 3m quick wax adı gibi hızlı cila, aracı yıkadıktan sonra kuru panele 1 fıs sık, mikrofiber bezin bir tarafıyla yay, diğer tarafı ile parlat. normal cilalar kadar korumaz ama o tip bir performans bekleme. bu ürünler daha çok asıl korumaya destek amaçlı, ufak tefek kireç lekelerini ve su izlerini temizlemeye de faydalıdır. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 Haziran 2014 Yazar Paylaş 22 Haziran 2014 hayırlı olsun ürünler, 3m quick wax adı gibi hızlı cila, aracı yıkadıktan sonra kuru panele 1 fıs sık, mikrofiber bezin bir tarafıyla yay, diğer tarafı ile parlat. normal cilalar kadar korumaz ama o tip bir performans bekleme. bu ürünler daha çok asıl korumaya destek amaçlı, ufak tefek kireç lekelerini ve su izlerini temizlemeye de faydalıdır. abi araba siyah, çok iyi bir parlaklık şuan için bana yeter ama şuan için haa ... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 Sonax hızlı cila al, arabayı yıka araç ıslakken her panele 1 fıs sık ve bezle yay ve kurula, kurularken parlatmış olursun, 3m quick te 2 iş yaparsın Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 (düzenlendi) Sonax hızlı cila al, arabayı yıka araç ıslakken her panele 1 fıs sık ve bezle yay ve kurula, kurularken parlatmış olursun, 3m quick te 2 iş yaparsın Ali abi aynı tarz ürüne para vermektense üstüne katip normal bir wax alsın, hızlı cilalarin etkisi de adı gibi çabuk geçiyor 22 Haziran 2014 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 Normal wax ı zaten atmalı, hızlı cila sadece attığın wax ın üzerinde geçici bir tabaka yaratarak onu koruyor gibi bir durum var, zaten hızlı cilanın koruması falan olmaz, hikayedir, biz bu hızlı cilayı sadece wax ın aşınmasını önlemek ve aracın daha parlak durmasını sağlamak için atıyoruz, sadece hızlı cilayla kısa süre parlak bir aracın olur başka etkisi yoktur zaten . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts