İçeriğe Yönlendir

Gaz Yağı İle Araba Parlatmak Hk.

Ebrar Tüfek

Recommended Posts

Ebrar Tüfek

Normal wax ı zaten atmalı, hızlı cila sadece attığın wax ın üzerinde geçici bir tabaka yaratarak onu koruyor gibi bir durum var, zaten hızlı cilanın koruması falan olmaz, hikayedir, biz bu hızlı cilayı sadece wax ın aşınmasını önlemek ve aracın daha parlak durmasını sağlamak için atıyoruz, sadece hızlı cilayla kısa süre parlak bir aracın olur başka etkisi yoktur zaten .

Ali abi aynı tarz ürüne para vermektense üstüne katip normal bir wax alsın, hızlı cilalarin etkisi de adı gibi çabuk geçiyor

Peki hangi marka tavsiye edersiniz, normal wax migrosta bulunurmuki ? Ben bu malzemelerin hepsini ordan aldım pasta cikada alacaktım ped bulamadım

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

ben yapı marketlerden pek ürün almıyorum, netten alışveriş yaparım genelde, en son soft99 fusso light wax aldım

http://www.sanalpazar.com/dukkan/Maycar-Auto-Detailing__u389313__dp180252

satıcı sağlamdır, bizzat tanırım.

onun dışında 3-4 yıl önce ingiltereden aldığım ve hala bitmeyen collinite 476s ve meguiars yellow wax var. eğer pahalı gelirse bölünmüş satan da var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Fatih Öztürk27

Parlaklık gider ama bence mazotun boyayı besleme gibi bir faydası olabilir. Boya koruma gibi düşünün.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ramazan Altıntaş
(düzenlendi)

20tl den fazla etmez. Koruma için daha farklı markaları öneririm.

nasıl bir ürün önerirsin linki falan varmı arabamın ihtiyacı var artık  :(

tarihinde Ramazan Altıntaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Ben de koruma ürünü çok ama kolay ulaşılabilir olarak sanalpazar dan soft 99 fusso veya meguiars ürünlerini tavsiye ederim. Yapı markete düşen ürünlerin performansı pek iyi olmuyor. 1 kutu fusso 70 tl ama ben en az 50 araç cilalarim. Sıvı olanlar daha bol gidiyor katılar daha bereketli

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Musa ŞEN

S.a arkadaşlar benim bir sorum olacak arabada ufak tefek zivt izleri var onları temizlemek istiyorum yalnız düşündüm hertarafını siliyim dedim boyaya zarar verirmi gaz yağı bir soriyim ondan sonra yapiyim dedim öneriniz nedir?

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Yıkamacıya götürdüğümde ziftleri gaz yağı ile silmişlerdi. Sonra da hemen yıkandı zaten sorun olmamıştı.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Gazyağı boyaya zarar vermez, ziftleri söker. Sonrasında gazyağını da temizlemenizi tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Ayni islemi benzin kullanarak da yapabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Uğur Ateş

gaz yağı ile 50 liraya temizletmiştim :) hala içim yanar. 

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Biz yıllarca bütün arabalarımızı gazla parlattık hiç bir sıkıntı olmadı,ayrıca göz alıcı bir parlaklığı oldu.Yalnız biz gaz Yağı değil de gaz deyip alıyorduk,aynı şey mi bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Alın WD-40 ziftin üstüne sıkın.20 saniye bekleyin silin ziftten eser yok.  :yes:  :good1:  

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Gaz yağı ya da kısaca gaz ile temizlenir, bir sıkıntı olmaz. 

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Boyaya hiçbir zararı yoktur. Aksine göz alıcı bir parlaklık sağlar lakin aşırı toz çeker..

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Belirli yerlerde zift var ise margarin koyun üzerine küçük bir parça, yumuşatıp akıyor hemen ziftle birlikte, ama sayıca çok yerde var ise gaz yağı uygulanır, ama akabinde hemen temizleyin kalmasın fazla.

Yorum bağlantısı
Misafir

S.a arkadaşlar benim bir sorum olacak arabada ufak tefek zivt izleri var onları temizlemek istiyorum yalnız düşündüm hertarafını siliyim dedim boyaya zarar verirmi gaz yağı bir soriyim ondan sonra yapiyim dedim öneriniz nedir?

Musa Bey,

Burada devam edebilir, daha detaylı bilgi bulabilirsiniz..

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...