Emrah Yıldırım 2 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Arkadaşlar merhaba, geçen gün farkettim sol arka stop frene basınca yanmıyordu, dışarıdan gördüğüm kadarı ile ampul sağlam (iki flamanda sağlam durumda ) soketinde sorun olabileceğini düşünüp farı sökmeyi denedim ancak başaramadım. Daha kötüsü sanırım far üzerinde çivi gibi geçme yerleri var onlar gövde de takoz benzeri boşluklara giriyor, sökmeye çalışırken o takozların plastikleri içine kaçtı, şimdi tam yerine de oturmuyor. şimdi ben neyi eksik yaptım, stop nasıl sökülür, içeri düşen takozları almanın bir yolu varmıdır? teşekkürler Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Benim Connect in stopları sökmek için bagajı açınca tam hizalarında birer kapak vardı ve kapakların altında 2 adet elle sökülebilen somun vardı. Söküldüğünde farlar dışarıya doğru çekmeyle geliyor.. Muhtemelen sizin aracınızda da benzer bir durum olabilir. Aracınızın modelini falan da bilmediğimden araştıramadım.. Yorum bağlantısı
Emrah Yıldırım 2 19 Haziran 2014 Yazar Paylaş 19 Haziran 2014 Teşekkürler hocam, Çok araştırıp bulamamıştım ama bir de ingilizce aramak lazımmış, güzel bir video buldum, dediğiniz gibi döşemenin altında bir kelebek vida varmış, onu sökünce geldi elime, başkalarının da işine yarayabilir diye video yu koyuyorum. ama benim problem çözülmedi, dediğim gibi plastik takozlar gitti (videoda eleman 4.31 dakikada eli ile gösteriyor, 4.43 de de belli oluyor, gövde üzerinde plastikler). Ayrıca stop ta hala yanmıyor bu plastikleri bulma imkanım varmıdır? stop yanmamasının sebebi ne olabilir? teşekkürler Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Bende yakın zamanda bu problemi yaşadığımda açıp baktım ki taktığımız stop ampulünün ayakları (iletkenleri) nokta şeklinde değil de uzunca elips şeklindeydi. Haliyle ampulü takıp sıkıştırmak için çevirdiğinizde ayaklar birbirinin iletkenlerine dokunduğundan gidip geliyordu. Bakın belki sizde de benzer birşey vardır.. Misal bu resimde görünüyor, ayaklar elips değil de nokta olması lazımmış bizim arabalarda.. İki gün kafayı yemiştim bulana kadar Yorum bağlantısı
Emrah Yıldırım 2 20 Haziran 2014 Yazar Paylaş 20 Haziran 2014 Açıkcası flaman sağlam diye ampulü değiştirmeyi denemedim, en yakın zamanda alıp değiştireyim, Ankara'da ampulü nerede bulurum? Bir de ne özellikte ampül almak lazım? Yorum bağlantısı
Recommended Posts