Sani Gerşon 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Peki Sani Bey cms , kormetal bunlar kaliteli jant markaları değiller mi ? Gayet kalitelidir.Renault yerli üretimi araçlarında jantlarını CMS'ye ürettirir. Ancak replika jant üretmezler. Benim gördüğüm hepsi kendi tasarımıdır. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Konu sahibinden özür dileyerek ve ona da faydası olacağını düşünerek;http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-14-neo-jant-4x100-108-altinisik-oto-da-kampanya-91746033/detay Benim aracımdada linkteki janttan(14") var.Aldığımda vardı.Bunların yerine 15" cms veya kormetal marka jant almak istiyorum.Ancak fiestaya yakışacak bi jant bulamadım netten.Photoshopda bilmiyorum.Tavsiye edebileceğiniz jant(cms ve kormetal olması kaydıyla) var mı ? Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan 20 Haziran 2014 Yazar Paylaş 20 Haziran 2014 Günaydınlar hepinize, güzel bir gün olsun. Dün iş çıkışı gittim jantçıya, denettirdim jantı, vallahi güzel durdu ne yalan söyleyeyim. Ama sizin de söylediklerinizin etkisi ile parama kıyamadım, "Beklediğim gibi durmadı." dedim, taktırmadım. Fotoğraf çekeceğimi söylemiştim biliyorum ama, inanılmaz bir yağmur bastırdı o anda, çok acele taktılar, "Ooo müthiş oldu!" dediler, "Beklediğim gibi durmadı." dedim, çıkardılar, döndüm jant kapakalarımla birlikte eve. Bir başka bahara kaldı diyelim şimdilik. 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Hasan bey Bazı durumlar da içinize sindiyse yapmalısınız. Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Görsellik benim için önemli değil derseniz max 15" takın. Görsellik ön planda olsun derseniz 16" ve üzeri modellere bakın. Yorum bağlantısı
Ahmet İlbasmış 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Mk1 deki collection jantlarini severim.ariyorum ama hala bulamadim.sizin aracinizada yakisir bence Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan 20 Haziran 2014 Yazar Paylaş 20 Haziran 2014 Mk1 deki collection jantlarini severim.ariyorum ama hala bulamadim.sizin aracinizada yakisir bence Aynen, ben de o jantlardan aradım ama bulamadım. Bulursan bir yerlerde paslaşalım hocam. Yorum bağlantısı
Ahmet İlbasmış 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Aynen, ben de o jantlardan aradım ama bulamadım. Bulursan bir yerlerde paslaşalım hocam. bulsam alacamda bulamoyorum iste satanda cok para istiyor.10 yillik janta 700 800 lira diyen var. Yorum bağlantısı
Utku Gömeç 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Merhaba Hasan kardeşim bence jant alacaksan 14 hiç düşünme direk 15 al sonuçta 14 yada 15 sana çok konfor farkı ve yakıt farkı vermeyecek eğer 16 takarsan yakıt farkını ve konfor farkını görürsün.Jantlar çok güzel benim arabamda da bu tarz 5 kollu var gerçekten çok güzel duruyor aracın resimleri var sitede konu başlığıda 34 ay 9124 birde şuanki düşüncem olsa kesinlikle 16 jant alırdım. Araca bence jant büyüdükce araba daha spor daha güzel duruyor hatta bir ara düşünmüştüm ama jant ve lastiği yeni aldığım için vaz geçtim kısacası bence alacaksan en ufaK 15 al. Yorum bağlantısı
Recommended Posts