Mehmet Çağlayan 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Merhaba Arkadaşlar;ını Ford mondeo MK4 Gündüz farı uygulamamı hafta sonu nihayet tamamladım. Fakat bukadar uğraşacağımı düşünmemiştim. Öncelikle sistem 2 adet far bi kontrol ünitesi ve bu kontrol ünitesinin elektiriksel bağlantılarından ibarettir. Modül özellik olarak enerjisini direk aküden almakta. modülde 2 adet sinyal girişi var fakat bu sinyal girişlerinin biri araç kontak çevrildiğinde enerjili olması gerekiyor birdiğeri ise kısa farlar yanıkken enerjili olmalı. künkü çalışma mantıgı olarak modül enerjiyi aküden farların yandığı bilgisini isesinyal uçlarından almakta. Yapılan işlem aracın röle kutusuna girildiği için gerçekten çok tehlikeli çok dikkat dilmesi gerekiyor. Öncelikle panjurda montaj yapacağınız bölümü seiyoruz ve 2 tane dikey bölümü kesiyoruz. Bir ege aracılığı ile bu kestiğimiz bölümü düzeltiyoruz. sonrasında şaseni düzgün şekilde açılarını ayarlarsınız bu kısım sizin keyfinize kalmış sonuçta görsel birdurum. şaseler panjurumuz ince olduğu için vidalanmıyor. fakat sorun değil takılan şase yükseklikte panjura sıkı sıkıya geçtiği için oynamıyor. şaseyi taktıktan sonra panjur plastiği ile şase arasına kuveetli bir yapıştırıcı kullanırsanız hiç soru olmaz ben öyle yaptım. şaseler oturduktan sonra elektiriksel alt yapıya geçiyoruz. kablolar şasenin içinden geçirip araçta sallanmayacak şekilde radyatörün enerji kablolarının üzerine cırtlayarak getire bilirsiniz. ben modülü sağ farın oradaki boşluk alana monte ettim aracımdaki en uygun yer orası. modülün + ve - uçlarını aküye ve şaseye bağlıyoruz. asıl işin en dikkat edilmesi gereken kısıma geliyoruz. sinyal için modülde 2 uç var bu uçlardan beyaz olanı araç çalıştı bilgisi alıp gündüz farlarını yakan uçtur. bu ucu birçok yerden araştırdım herkes marş motoru yazmış fakat mondeolarda marş motoru rölesi araç kapalıykende kendi kendine çalışıyor. ara ara devreye giriyor o yüzden sinyal alacağımız röle devirdaimrölesi olmalı çünkü devir daimaraç çalışırken sürekli devrede. röleyi söküp rölenin açık konrağı olan 5 numaralı kontağa bağlantımızı yapıyoruz. burası önemli bağlantı gevşek olmamalı sıkı bir bağlantı olmalı çünkü araç haraketli olduğu için zamanla titreşimden ark oluşturup buda allah korusun aracınızı bile yakabilir. diğer turuncu uç ise aracın kısa farları yandığı zaman gündüz farını kapatmak için gerekli sinyal ucu. Bu ucu da bulmak için biraz zorlanıyoruz ama bu uçta far soketinde sağdan 3. konnektör pimi ve kalın bir kablo bu kabloyu ölçerek bulabilirsiniz. turuncu sinyal kablomuzla far kablomuzu birbirine paralel bağlayıp farlar yandığında gündüz farımız ın söndüğünü göreceğiz. sonra aracımızı toparlıyoruz kablolarımızı sabitliyoruz ve en son işlem olan gündüz farlarını şaseye monte ediyoruz. bu montaj çok basit sadece led farı şaseye oturtuyoruz ama dikkat edilmesi gereken husus sadece farların yazılı kısımları alt tarafa gelecek. çünkü ledler açılı farda monte edildikten sonra sökmek imkansız. çok sıkı geçiyor çalınmasın diye. sonuç ortada ben uygulamayı beğendim fakat bu modül bence farlar yandığında ışıkları kapatmak yerine ışık şiddetini düşürmeliydi. fakat bu özelliği yok ama bu özellik olan modüller var montaj hiç bir şekilde değişmiyor sadece modül değişiyor. umarım hoşunuza gitmiştir. eskişehir ve çevredeki arkadaşlara uygulama desteği veririm. maliyet yaklaşık ebay fiyatı 85 $ ] Yorum bağlantısı
Soner Alp 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Güzel çalışma. Bol emek ve zaman harcandığı belli elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Adnan KAVASOĞLU 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 elinize sağlık güzel olmuş. devirdaym rölesinden başka bir alternatif yokmu peki? Yorum bağlantısı
Mehmet Çağlayan 22 Haziran 2014 Yazar Paylaş 22 Haziran 2014 Role kutusundan alacaksaniz yok diğer roleler hep ecudan kontrol ile devreye giriyor. Arac calismazken veya cakisirken devreye girip cikiyorlar Role kutusundan alacaksaniz yok diğer roleler hep ecudan kontrol ile devreye giriyor. Arac calismazken veya cakisirken devreye girip cikiyorlar Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 Sinyali röleden değil fardaki soketten almanız gerekmezmiydi, genelde böyle olur çünki. Güzel olmuş, hayırlı olsun, ben olsam orjinal tampon led işine girer yeni borçlar açardım vallahi Yorum bağlantısı
Mehmet Çağlayan 22 Haziran 2014 Yazar Paylaş 22 Haziran 2014 fardan sinyal alamıyoruz çünkü farlar yanık değilken enerji olmuyor. enerjide yokken sistem çalışma bilgisi almıyor. fardan aldığımız kısım sadece farlar yandığında gündüz farını kapamak için olan sinyal. tampon işine gelecek olursak evet oldukça pahalıya patlayacak bir çözüm. fakat aracın elektirik sisteminde gündüz farı ile alakalı bir bölüm olmadığı için yine bir modüle ihtiyaç duyup aracın elektirik sistemine müdahale edeceksiniz ve yine istediğimiz orjinallik olmayacak. Yorum bağlantısı
Onur Durmuş 23 Haziran 2014 Paylaş 23 Haziran 2014 Alper cim gayet başarılı eline sağlık. Ankara'ya gelince haber ver. Yorum bağlantısı
Mehmet Çağlayan 23 Haziran 2014 Yazar Paylaş 23 Haziran 2014 Teşekkürler onur gelince ararim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts