Mete Yaban 21 Haziran 2014 Paylaş 21 Haziran 2014 bir kaç gündür dikkatimi çekiyor araba gri duman veriyor vede yokuş yukarı tırmanırken daha fazla oluyor birde 2500 deviri geçtiğimde sanki eksoz bagırıyor gibi tamda motorun oradaki bağlantı yerinde gibi eksozcuya baktırdım delik yok dedi acaba motordamı bir sıkıntı var burdaki ustalar mondinin m sinden anlamıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Haziran 2014 Paylaş 21 Haziran 2014 çıkan dumanın rengi model marka bağımsızdır, mavimsimi bu duman? Yorum bağlantısı
Mete Yaban 21 Haziran 2014 Yazar Paylaş 21 Haziran 2014 aynen Çağlar abi mavimsi bir duman Yorum bağlantısı
Onur Bulut 21 Haziran 2014 Paylaş 21 Haziran 2014 Aracın Km kaç binde ? Yağ eksiltiyor mu ? Mavimsi duman aracın yağ yaktığını gösterir. Yorum bağlantısı
Mert Nazmi Serin 21 Haziran 2014 Paylaş 21 Haziran 2014 Aracın bağırması, emme manifoldundan da kaynaklı olabilir. Düşük viteste yokuş inerken pat pat ses duyarsın egzoz olsa. Mavi duman konusunda illa büyük sorun cıkacak diye bir şey yok. Araca performans verdiği iddia edilen yağ katkılarını da kullanmak , aracın yağ yakmasına sebep olabilir. Zira bu katkıların bir çoğu çok ince yağlardır. Orjinal yağın viskositesini de bozar. Yorum bağlantısı
Mete Yaban 24 Haziran 2014 Yazar Paylaş 24 Haziran 2014 arabam 205000 binde haliyle alttan yag kaçagı var ara sıra yag ekliyorum yarım litre kadar.yokuş asagı ses yok sadece gaza biraz yüklendiğimde bellli oluyor.ama durdugu yerde ne kadar gaza bassamda o bağırma olmuyor.ancak hareket etmem vede 3000 devirden sonra kendini belli ediyor.acaba motorla egzos baglantı noktasında bir kaçak yada aralıkmı var bir türlü çözemedim kullandııgım yag opetin ford için yazıyordu 5-30 yagı ondan olabilirmi birde yag katkısı 50000 km önce nanolardan konulmuştu.emme manifoldu tam olarak nerde acaba tarif edermisiniz Yorum bağlantısı
Sami Başkaya 25 Haziran 2014 Paylaş 25 Haziran 2014 Mete bey şu anda arabanın içinde 5-30 yağ kullanıyorsan , belki ince geliyor olabilir.Formda bir arkadaş ile görüşmüştüm bu yağ konusunu onunda 98 mondeosu vardı.Bizim arabalar biraz fazla km olduğu için yağın biraz kalın olması gekerktiğini yani 10-40 kullanmamızın daha doğru olacağını söyledi.Bende ramazanın içinde yağını değiştirmek istyorum kısmet olursa.Brde yağ katkısı hakkında acaba motorsilk felanmı atınız.Emme manifoldunu tam yerini bilmiyorum ama bir usta çıkar anlatır, yerini öğreniriz bizde. Yorum bağlantısı
Mete Yaban 26 Haziran 2014 Yazar Paylaş 26 Haziran 2014 Sami bey bizim arabalara 5-30 dan başka yağ kullanamyın diyorlar ama 10-40 iyimi olur bilmiyorum herhalde siz deniyeceksiniz yag değisimini yeni yaptım sayılır bir kaç ay oldu katkı olarakta motorsilk kullandım.Emme manifoldunu tam yerini bilen varsa resimle anlatırsa daha iyi olur Yorum bağlantısı
Mert Nazmi Serin 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Sami bey bizim arabalara 5-30 dan başka yağ kullanamyın diyorlar ama 10-40 iyimi olur bilmiyorum herhalde siz deniyeceksiniz yag değisimini yeni yaptım sayılır bir kaç ay oldu katkı olarakta motorsilk kullandım.Emme manifoldunu tam yerini bilen varsa resimle anlatırsa daha iyi olur hava filitre kutusundan intibaren takip ederek motora doğru devam ederek ulaşabilirsiniz. Üzerinde 2.0l 100 ps yazılı plastik kutuyu 3 vida tutar. Genelde bunu tam oturtamazlar. Bu şekildeyken de hem filitre edilmemiş istenmeyen hava alır, hemde gereksiz bir "böğürme" sesi duyulur. 5w 30 dışında bir yağ kullanılması önerilmez. Açıkcası kendi adıma konuşayım yağ katkılarının da marka farketmeksizin önermem, yağı da opet değilde mobil tam sentetik yağ kullanmanızı öneririm. Zira bu opet mevzusu yüzünden yıllardır müşterisi olduğum yetkili servis ile bağlarımı kopardım. 1 Yorum bağlantısı
Sami Başkaya 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 hava filitre kutusundan intibaren takip ederek motora doğru devam ederek ulaşabilirsiniz. Üzerinde 2.0l 100 ps yazılı plastik kutuyu 3 vida tutar. Genelde bunu tam oturtamazlar. Bu şekildeyken de hem filitre edilmemiş istenmeyen hava alır, hemde gereksiz bir "böğürme" sesi duyulur. 5w 30 dışında bir yağ kullanılması önerilmez. Açıkcası kendi adıma konuşayım yağ katkılarının da marka farketmeksizin önermem, yağı da opet değilde mobil tam sentetik yağ kullanmanızı öneririm. Zira bu opet mevzusu yüzünden yıllardır müşterisi olduğum yetkili servis ile bağlarımı kopardım. Mert Nazmi bey siz 5-30 yağ kullanıyorsunuz sanırım.Bir arkadaşta bana 5-30 yağın ince geleceğini bu nedenle araba yağ yakma gibi sorunların çıkacağını söyledi.Bende cesaret edemedim işin açıkcası.Bu günlerde yağ değişimi yapacağım siz ne önerirsiniz. Birde bu hava filitresi kutusu demişsiniz bunu yerine oturduğunu nasıl anlarız. Yorum bağlantısı
Mete Yaban 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 evet geçenlerde marş motorunun kömürleri degişti o zaman marş motorunu sökmek için hava filitre kutusunu sökmüşlerdi belkide dediğiniz gibi tam oturmamış olabilir bir kontrol edeyim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 duman ile hava filtre kabini etkisiz, yağlı ve yağsız kompresyon testi yaptırın, yağlı da değerler yükselmiş ise rektifiye isteyecek demektir, durum bu ise bu şekilde kullanıdkça da masraf artar 1 Yorum bağlantısı
Mert Nazmi Serin 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 5w30 tam sentetikten yagdan sasmam, kendi orjinal degerlerindeki yagi yakan aracin, Caglar abinin de soyledigi gibi rektifiye zamani gelmis demektir. Kalin yag kullanmak, gostermelik bir yama yapmak olur, ileride daha da buyuk sorunlara gol acabilir. Zira aracin yag siyirici segmanlarindan tutunda tum yaglama kanallari 5w30 icin tasarlanmis durumdadir. En guzel bu isin anlatimi su ictiginiz pipet ile bal icmeyi deneyin simdi ayni durumu motorunuz icin bir dusunun Bu arada telden, yaziyorum o yuzden Turkce karakter yok kusuruma bakmayin. Yorum bağlantısı
Mete Yaban 1 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2014 evet ama aracın performansında bir düşme yok hızlanması atikliği on numara sadece böğürmesi ve duman olması halinde bile rektefiye istermi bu araç Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 piston/blok içi durumu ile performans her zaman orantılı değildir hatta bazen çok daha iyi gider, kompresyon segmanı aşınırsa o zaman sabah marş bile almaz bunlar mm nin 1000 de 1 konuştuğumuz arızalar Yorum bağlantısı
Mete Yaban 6 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2014 O zaman en kisa zamanda kompresyon testi yaptirayim.bu testi her yer yapiyormu nerelerde yapar Yorum bağlantısı
Recommended Posts