İçeriğe Yönlendir

Connect Saat Sorunu

Nejdet Sevinç

Recommended Posts

Nejdet Sevinç

Sevgili ford club üyeleri bende 2004 model TORNEO CONNECT var onun ön konsoldaki zamanı gösteren saati ayarlayamıyorum lütfen yardım ederseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkürler ediyorum.. :)

Yorum bağlantısı
Nejdet Sevinç
Teybin üzerindeki saati mi ?

hayır ön göstergelerin olduğu yerde zamanı gösteren saat

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Sanırım bizim arabadakiler gibi, iki düğme var. Biri günlük km. sıfırlayan, diğeri saati ayarlayan...Doğru mu?

Yorum bağlantısı
Nejdet Sevinç
Sanırım bizim arabadakiler gibi, iki düğme var. Biri günlük km. sıfırlayan, diğeri saati ayarlayan...Doğru mu?

Evet biri günlük kilometreyi sıfırlayan diğeri saati ayarlayan.Saati ayarlayan düğme üzerine basılı tuttuğum zaman saat yanıp yanıp sönüyor ama ayarlayamıyorum

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

nejdet bey sol taraftaki düğmeye basılı tutuyorsunuz saat yanıp sönmeye başlıyor, sağ taraftaki düğmeye de(km yi değiştiren düğme) basılı tuttuğunuz zaman saat hızlı bir şekilde ilerlemeye başlıyor, istediğiniz bir zaman diliminde durduruyorsunuz. bu kadar.

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Murat Gedik

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle böyle bir forum açtıkları için yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

15 gün önce 2009 model 30 000 kmde 90ps bir connect aldık. Arabayı alırken kullanım klavuzunu sormayı unutmuşum kaybettiler ya da etmediler bilmiyorum ama şu anda aracımın kullanım klavuzu bende değil. O yüzden internetten aracın kullanımı ile araştırma yaptım, kullanıcı klavuzunu indirmeye çalıştım ama hiç bir yerde bulamadım.

Fakat forumunuzu buldum, kullanım ve karşılaşılan problemler hakkında bana çok faydalı bilgiler sağladı. Bilmediğim o kadar çok şey öğrendim ki anlatamam. Ama forumu tamamen taramama rağmen saat ayarlama hususunda tam istediğim bilgiyi elde edemedim. Bir kaç arkadaş birşeyler yazmış ama yeterli değil.

Şu anda Yozgat'ın bir köyünde olduğum için kullanım klavuzuna ulaşma imkanım yok yani servise falan gidemem.

Eğer aynı model arabaya sahip olan arkadaşlar varsa bana ön panelde bulunan km sayacının yanında olan saatin nasıl ayarlanacağını kullanım klavuzundan buraya yazabilir mi?

Yada kullanım klavuzunu tamamen taratıp bana ulaştırabilirse çok minnettar olurum.

Şimdiden teşekkür ediyorum. Allah kaza bela vermesin.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Ekranın altındaki solda duran siyah kola basılı tutun. Saat bölümü yanıp sönmeye başladığında sağdaki kol ile tek tek basmak suretiyle saat kısmını ayarlayın ve soldaki kola sadece 1 kez daha basarak dakika kısmına geçişi sağlayın, sağdakiyle onu da ayarlayın ve soldakine basılı tutarak kaydedin.

Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Ekranın altındaki solda duran siyah kola basılı tutun. Saat bölümü yanıp sönmeye başladığında sağdaki kol ile tek tek basmak suretiyle saat kısmını ayarlayın ve soldaki kola sadece 1 kez daha basarak dakika kısmına geçişi sağlayın, sağdakiyle onu da ayarlayın ve soldakine basılı tutarak kaydedin.

Teşekkür ederim. Peki 12 - 24 saat dilimlerini nasıl ayarlıyoruz onun için özel bir tuş kombinasyonu mu var.

Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Muhtemelen ikisine birden basınca değişecektir..

Teşekkür ederim sağolun.

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Ahmet Bey güzel açıklama yapmış, ben de bir ekleme yapayım: kolaylık olması açısından sağ taraftaki düğmeye tek tek basmak yerine basılı tutarsanız ayarlamak istediğiniz zaman dilimine daha hızlı ulaşırsınız.

Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Dedikleriniz aynen oluyor fakat şu saat formatı olayını hala çözebilmiş değilim.

12 lik formattan 24 lüğe geçiş yapamıyorum.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Murat Hocam forumumuza bu vesile ile hoşgeldiniz,keyifli forumlar dilerim

Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Murat Hocam forumumuza bu vesile ile hoşgeldiniz,keyifli forumlar dilerim

Teşekkür ederim. İnsanlara yardım etmeyi seven insanların buluştuğu bir yer olmuş. :D Bende elimden geldiğince tecrübelerim arttıkça bildiğim konularda insanlara yardım etmeyi severim. Fakat arabayı yeni aldığım için bu konuda biraz tecrübesizim. Forumu okudukça bana hiç gerek olmadığınıda anlamış bulunmaktayım :) Çünkü bu konuda çok tecrübeli insanlar var burda.

Profilimde belirttiğim gibi Bilgisayar Öğretmeniyim. Yardımcı olabileceğim konular olursa her zaman yardımınıza hazırım.

Yorum bağlantısı
Muhammet Karakaya

24 Saat lik format için saat tuşana bir kez basın bırakın

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Murat Kırçal

Arkadaşlar eskiden aracımda saati ayarlıyordum ama bu sene ayarlayamadım.Daha doğrusu kitapta yazılanları uyguluyorum ama olmuyor. Acaba ön paneldemi sıkıntı var.Yardımlarınızı bekliyorum 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Arkadaşlar eskiden aracımda saati ayarlıyordum ama bu sene ayarlayamadım.Daha doğrusu kitapta yazılanları uyguluyorum ama olmuyor. Acaba ön paneldemi sıkıntı var.Yardımlarınızı bekliyorum 

Konunuz birleştirildi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...