Olcay Ergün 23 Haziran 2014 Paylaş 23 Haziran 2014 Merhaba Arkadaşlar, 2011 model glx model araç için deri kılıf önerileriniz nelerdir? Olcay Ergün Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 23 Haziran 2014 Paylaş 23 Haziran 2014 Kir tutmayan bir kumaş daha iyi olmazmı. Kışın soğuk yazın vıcık vıcık ter.. Deri sizi pişman edebilir. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 25 Haziran 2014 Paylaş 25 Haziran 2014 Bu şekilde birşey yaptırabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 http://imgur.com/7RuyhOk. Benim connect... Hakiki deri kaplama 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Yaptıracaksanız deri döşeme yaptırın. Kılıf düşünmeyin. Geçen sene ben malum site üzerinden adresini alıp yüzyüze görüştüğüm bi yere kılıf sipasipariş ettim. Gelen şey hiç hoşuma gitmedi. Üstelik biraz kendi el becerilerimi, biraz da başka bir döşemeci maharetiyle takılan şeyi adam etmeye çalıştım. Maliyet ve estetik bir arada düşünülünce kesinlikle bir fiyasko idi. Oysa aynı sene içinde Antakya'lı bir öğretmen arkadaşım sıfır aldığı Superb için 500 Tl ye deri döşeme yaptırmıştı. Çok şık duruyordu.Gerek kullanılan malzeme, gerekse malzemenin işlenişi çok mükemmeldi. Arkadaş 500 liraya bir cumhuriyet altını almış, bense 400 liraya ancak onun sahtesini almıştım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts