Ersin Esirtgener 23 Haziran 2014 Paylaş 23 Haziran 2014 arkadaslar arac cakmagını hiç soken varmı nasıl sokuldugunu bilen? 2 adet arac sarj cihazım var cakmaklıga takılan birde navigasyonun baglantı kablosu var üçüde bir turlu uymuyor cakmaklıga yani tam oturmuyor temassızlık yapıyor.cakmak calısıyor ama diğer cihazları takmaya calısınca temassızlık daha dogrusu yerine tam oturmama yapıyor. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Haziran 2014 Paylaş 23 Haziran 2014 Nasıl söküldüğünü bilmiyorum ama o çakmağı çin işi şarj aletleri bozuyor. İletken olmayan sert bir cisim ile çakmaklığın ortasındaki metali hafifçe yukarı doğru kaldırırsanız sorununuz çözülecektir. Sarj aletlerini takarken fazla bastırmayın. Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 23 Haziran 2014 Paylaş 23 Haziran 2014 çekince geliyor tırnaklı biraz sert asılın.. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 23 Haziran 2014 Paylaş 23 Haziran 2014 Çakmak çalışıyor ama diğerleri çalışmıyorsa, sıkıntı diğerlerindedir. Yani şarj adaptörlerinin standardı uygun değildir. Çakmak yuvası da söküp tamir edilecek bir parça değildir. Sadece yuva iç kenarlarındaki metal parçaları yuvanın içine doğru kanırtabilirsiniz. Veya şarj cihazlarının çakmak yuvasına giren uçlarının dışında bulunan metal parçaları dışarı doğru kanırtabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 23 Haziran 2014 Paylaş 23 Haziran 2014 (düzenlendi) Ben geçen ay söktüm benim connect ten, ön konsol çıkmadan sökülmüyor çünkü arkadan hem kabloları hem de kilit sistemi var, malesef konsolu sökmeden çıkmadı benimki.. İnşallah sizinki daha kolay çıkabiliyordur, diğer türlü teybi sök onu sök bunu sök en son paneli sök çakmaklığın arkasındaki kabloları sök kilitleri aç çıkar derken ölüm gibi geldi bana Fotoğrafını çekin isterseniz çakmaklığın içini de görürsek daha rahat yardımcı oluruz. 23 Haziran 2014 tarihinde Sarp D. Uygur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Haziran 2014 Paylaş 23 Haziran 2014 Şoför ve yolcu ayak koyma yerlerindeki 2 plastik parça var onların dışarıdan 1 vidası var, söktükten sonra geçme kısmı var onuda sökün, daha sonra çıkan parçaların altından 1er vida var onlarıda söktükten sonra, el freninin çevresindeki plastiği çıkarın, el freni inik vaziyette iken, arkada 1 adet vida var onu sökün, vites topuzu ve körüğünü saatin tersi yönünde çevirerek sökün, vites boşta iken çakmaklığın bağlı olduğu siyah plastik konsolu yukarı doğru çıkarabilirsiniz, geçen gün bende sökmüştüm ama fotoğraflamadım. çok basittir. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Haziran 2014 Paylaş 23 Haziran 2014 Parmağı içine sokup sağa sola kanırtınca çıkması lazım ama sökmeye gerek yok çünkü sökünce yapacaklarını çakmak oradayken de yapabilirsin... Ersen' in tarifi gibi sert plastik bir çubuk veya üstüne izole bant sarılmış tornavida ile iç kısımdaki sac parçaları içe doğru bükülürse daha sıkı tutar, çakmak bile daha fazla ısınır... Yorum bağlantısı
Ersin Esirtgener 23 Haziran 2014 Yazar Paylaş 23 Haziran 2014 arkadaslar hepinize tesekkurederim yorumlar için. cakmakta taktıgım parcalarda calısıyor ikisindede sorun yok ama yuvada temassızlık oluyor. dediğiniz gibi birde içerdeki tırnakları cektireyim biraz ne yapacak goreyim. kardesimdede 2013 makyajlı kasası var onun cakmakta hiç sıkıntı olmuyor. şak diye oturuyor tum taktıgım seyler. Yorum bağlantısı
Ersin Esirtgener 23 Haziran 2014 Yazar Paylaş 23 Haziran 2014 tırnakları actım ama yine aynı degişen bir şey olmadı. en iyisi bir tane yeni alayım onunla degiştireyim Yorum bağlantısı
Anıl Kuşaksız 23 Haziran 2014 Paylaş 23 Haziran 2014 Ben muvit marka şarj aleti aldım ve Fiesta'da temassızlık yaptı ve düzgün çalışmadı. Deneme amaçlı 116'ya taktım milim kıpırdamadı ve sorunsuz çalıştı. Yine deneme amaçlı Focus 2'ye taktım aynı Fiesta'da olduğu gibi temassızlık yaptı. Fiesta'nın çakmak girişini düzeltebilir miyim diye gösterdim ancak bunların böyle olduğunu ve bir şey yapılamayacağını belirttiler. Çalışmayan şarj aletiyle kaldım ortada Sadece belli bir açıda çalışıyor, araya tahta çubuk vs. sokmak işe yarayabilir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ersin Esirtgener 23 Haziran 2014 Yazar Paylaş 23 Haziran 2014 makyajlı kasada bu sıkıntı yok. ben yeni kasanın cakmagıyla degiştircem.yarın alırım heralde. cok pahalı bişey degildir diye dusunuyorum Yorum bağlantısı
Ersin Esirtgener 24 Haziran 2014 Yazar Paylaş 24 Haziran 2014 bugun aldım yeni çakmak yuvasını 10 tl. degiştirdim sıkıntı yok butun taktıklarım calısıyor suan hiç oynama yapmadan. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts