İçeriğe Yönlendir

Korna Çalmaması Ile Başlayan Sigorta Kutusuna Kadar Giden Sorunlar..

Mert Üçkaleler

Recommended Posts

Mert Üçkaleler

Arkadaşlar merhaba,

Babamın 2000 model Focusunda kornanın bir çalıp bir çalmamasının ardından uzunca bir süredir korna hiç çalışmamaya başlamıştı..

Babamda yaz tatilinede çıkacağı için arabayı hem bakım yaptırmak hemde bu sorunu söylemek için yetkili servise bırakmıştı..

Bugün aramışlar sigorta kutusunda sorun var abi. komple değişmesi gerekiyor diyip 1.500 TL fiyat çıkartmışlar tabi babam kalsın ben geliyorum aracımı almaya demiş:) Yarın aracın muaynesi var korna çalışmaması ağır kusur olarak kalıyor bildiğim kadarıyla..

Peki bu sigorta kutusu motor içindeki mi yoksa araç içindekinin arızasından mı kaynaklı? Servis tanıdık olduğu için komple söküp bakmışlar switchlerde sorun olmadığını kutuda sorun olduğunu söylerler..

Sadece korna çalışmıyor tüm elektriksel aksamlar çalışıyor bunun için kutu değişir mi? tamir olmaz mı?

Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Kornanın soketleri yada kornanın kendisi kontrol edilmiştir herhalde :s Bir oto elektirikcisi ayrı hat çekerek halleder diye düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Firuz Şahin

1500 TL  ya  biz  parayı sokakta   topluyoruz sanki  ne kadar kolay konuşuyor bu  servisler :angry: .yersennnnn

İşini bilen usta Bir elektirkçi sizin işinizi çok çok daha ucuza halleder diye düşünüyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sigorta kutusu sökülüp temizlenip lehimlenip tekrardan kullanılabilir. Sorun olmayacaktır. 200-300tl ye iş çözülür diye tahmin ediyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

1500 TL  ya  biz  parayı sokakta   topluyoruz sanki  ne kadar kolay konuşuyor bu  servisler :angry: .yersennnnn

İşini bilen usta Bir elektirkçi sizin işinizi çok çok daha ucuza halleder diye düşünüyorum

Aynen hocam neticede babam emekli bir adam 1.500 TL özür dilerim birde KDV si var bu işin onu belirtmemişim :) Canım babamın  yüreciğine inicekmiş:)

Kornanın soketleri yada kornanın kendisi kontrol edilmiştir herhalde :s Bir oto elektirikcisi ayrı hat çekerek halleder diye düşünüyorum.

Ersen abi şase yaparak halletmişler öyle dedi babam telefonla konuştuğum içinde net öğrenemedim akşam eve gidince detaylı öğrenirim..

Şuan için korna çalışıyor.. Şu muayneyi atlatalım sonrasında sorun olursa dediğiniz gibi iyi bir elektrikçi bizim işimizi halledebilir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Fatih Öztürk27

Fiyat abartılı. İyi bir elektrikçiye danışmalı. Ciddi bir sorun değildir bence.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...