Erdal Bayrak 25 Haziran 2014 Paylaş 25 Haziran 2014 Merhaba arkadaşlar aracimin fan düğmesini çevirdiğim zaman( dikkat ediyorum klima yani a/c tusu kapalı olduğu halde) aracın içini soguyor bu hava sicakkrnde sogukkende oluyor klimayi da aciyorum o sahada sogutuyor daha önce böyle bide ile karşılaşan varmı aramızda şimdiden tesekkur ederim Yorum bağlantısı
Misafir 25 Haziran 2014 Paylaş 25 Haziran 2014 Merhaba arkadaşlar aracimin fan düğmesini çevirdiğim zaman( dikkat ediyorum klima yani a/c tusu kapalı olduğu halde) aracın içini soguyor bu hava sicakkrnde sogukkende oluyor klimayi da aciyorum o sahada sogutuyor daha önce böyle bide ile karşılaşan varmı aramızda şimdiden tesekkur ederim benzer bir sorun bizim şirketin fordkamyonetinde olmuştu kontağı çevirince her türlü klima çalışıyordu. Servisste şöför yaptırtmıştı. sanırsam düğmesi ile alakalıydı. Yorum bağlantısı
Tuncay Ak 25 Haziran 2014 Paylaş 25 Haziran 2014 (düzenlendi) Havalandırma düğmesi cama çevrildiğinde klima otomatik devreye girer,en azından bir çok ford'da böyle. Muhtemelen sizinki de öyledir.Bildiğim kadarıyla camda buğu oluşmasın diye konulan bir özellik.Saygılar.. 25 Haziran 2014 tarihinde Tuncay Ak tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 25 Haziran 2014 Paylaş 25 Haziran 2014 Tuncay beyin dediği gibi muhtemelen. Başka sıkıntı yok. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 25 Haziran 2014 Paylaş 25 Haziran 2014 Havalandırma düğmesi cama çevrildiğinde klima otomatik devreye girer,en azından bir çok ford'da böyle. Muhtemelen sizinki de öyledir.Bildiğim kadarıyla camda buğu oluşmasın diye konulan bir özellik.Saygılar.. Klima devreye girmişse A/C yani klima ışığı yanıyor. Arkadaş klima kapalı olduğunu söylüyor. Erdal bey klimayı devreye sokunca soğutmada bir farklılık oluyormu yoksa aynı seviyedemi soğutuyor? Belki bir arıza vardır siz düğmeden kapattığınız halde devre dışı kalmıyordur klima. Yorum bağlantısı
Erdal Bayrak 25 Haziran 2014 Yazar Paylaş 25 Haziran 2014 Klima devreye girince daha fazla doğuruyor... saygılar... Duzeltemedim kusura bakmayın sogutuyor olacakti Yorum bağlantısı
Tuncay Ak 26 Haziran 2014 Paylaş 26 Haziran 2014 Klima devreye girmişse A/C yani klima ışığı yanıyor. Arkadaş klima kapalı olduğunu söylüyor. Erdal bey klimayı devreye sokunca soğutmada bir farklılık oluyormu yoksa aynı seviyedemi soğutuyor? Belki bir arıza vardır siz düğmeden kapattığınız halde devre dışı kalmıyordur klima. Connectler de farklıysa bilmiyorum ama benim aracımda A/C ışığı yanmadan devreye giriyor cama çevirdiğimde,ona istinaden söyledim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Haziran 2014 Paylaş 26 Haziran 2014 Cama çevrili olduğunda klima devreye girer ve A/C ışığı yanmaz.. Klima kapalı sanırsınız ama oysaki çalışıyordur.. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 26 Haziran 2014 Paylaş 26 Haziran 2014 Connectler de farklıysa bilmiyorum ama benim aracımda A/C ışığı yanmadan devreye giriyor cama çevirdiğimde,ona istinaden söyledim. 2009'dan sonraki makyajlı modellerde denemedim ama 2009'a kadar olan modellerde klima devreye girince ışığı yanıyor. Tam net hatırlayamadım ama A/C tuşuna basarak klima devre dışı bırakılabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam(aklıma gelirse deniycem). Diğer Ford modellerinde ve 2009 Üstü Connect'lerde sistem nasıl çalışıyor bilgim yok. Yorum bağlantısı
Erdal Bayrak 26 Haziran 2014 Yazar Paylaş 26 Haziran 2014 İsten çıkınca bende deniyecegim Yorum bağlantısı
Ömer Lütfi Şahin 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Iklimlendirme sistemi diye bisi var o olabilir mi acaba. Yorum bağlantısı
Ramazan Danış 30 Ağustos 2014 Paylaş 30 Ağustos 2014 Arkadasim hava ufleme yi cama yonlendirirsen klima devreye otomatik girer ve ac isigi yanmaz.hava uflemeyi mesela assagiya dogru vererek dene sorun olmadigini goreceksin. Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu 30 Ağustos 2014 Paylaş 30 Ağustos 2014 Cama verildiginde benim arabada AC lambasi otomatik yaniyo..... Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 Benim 2007 110ps GLX Connect için de durum aynı, havalandırmayı sadece cama verdiğinizde, buğu giderme ve içerdeki nemi alma amacıyla klima devreye giriyor, fan düğmesinden yön değiştirilmedikçe de klima düğmesinden kapatılamıyor ve a/c ışığı sönmüyor. Bunu aracı ilk aldığımda fark etmiş ve kitapçığını okuyunca öğrenmiştim. Sizde klima tuşunun (a/c) ışığı yanmasa da havalandırmanız klima çalışır gibi soğuk hava veriyor ve klimayı açınca daha da soğuk hava veriyorsa bence bu bir problem olabilir. Aracınızın tam modelini söylerseniz bizim araçlarımızla kıyaslayıp normal olup olmadığına karar verebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 benim araçtada yapıyor aynı sorunu klima kapalıyken soğuk tarafa çevirdiğinde soğuk sıcak tarafa çevirdiğinde sıcak üflüyor ama klima açıkmış gibi üflemiyor. merak ettim gidip bi kurcalayım aracı Yorum bağlantısı
Recommended Posts