Murat DEMİRHAN 25 Haziran 2014 Paylaş 25 Haziran 2014 Bugün serviste yıllık bakım yaptırdım.Yağ,yağ filtresi,hava filtresi,polen filtresi,işçilik,klima gazı dolumu.230 tl ücret ödedim.Servis kampanyasında klima gaz dolumu kdv dahil 49 tl derken bunlar aturaya 92,92 yansıttı.Birde 109 tl lik işlemde yazlık bakım seti hediye denildi.Faturaya ayrıca 16 tl bakım seti ücreti eklemişler.Anlayamadım.merkezlerini aradım yardımcı olmalarını istedim.Size dönülecek denilip kapattık.Dur bakalım yarın tekrar görüşüceğiz.Unutmadan artık servislerde FMY marka 5 30 yağ kullanılacakmış.Mobille anlaşma bırakılmış.FMY ne onuda bilemedim de neyse. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 25 Haziran 2014 Paylaş 25 Haziran 2014 opetin yağı diye biliyorum.Yedek parçacıların çoğu otosan hep bu yağı kullanıyorlar 1 Yorum bağlantısı
İsmet Oruç 26 Haziran 2014 Paylaş 26 Haziran 2014 Dışarda işin ehli özel servislerde bu bakımı 179 TL ye yaptırabilirsiniz.Ayrıca Klima gazı Dolumu (Dupond Marka) 50 TL civarı. Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar 26 Haziran 2014 Paylaş 26 Haziran 2014 İndirim tutarı faturada ne kadar yazılmış kontrol edin belki stokdan çıkarmak için normal fiyat yazılmışdır ama indirimde bu tutarlar düşülmüş olabilir Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 26 Haziran 2014 Paylaş 26 Haziran 2014 230 tl çok uygun. yağ konusunda farklı markalarla anlaşabiliyorlar, balıkesir'de castrol var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Haziran 2014 Paylaş 26 Haziran 2014 (düzenlendi) Bugün serviste yıllık bakım yaptırdım.Yağ,yağ filtresi,hava filtresi,polen filtresi,işçilik,klima gazı dolumu.230 tl ücret ödedim.Servis kampanyasında klima gaz dolumu kdv dahil 49 tl derken bunlar aturaya 92,92 yansıttı.Birde 109 tl lik işlemde yazlık bakım seti hediye denildi.Faturaya ayrıca 16 tl bakım seti ücreti eklemişler.Anlayamadım.merkezlerini aradım yardımcı olmalarını istedim.Size dönülecek denilip kapattık.Dur bakalım yarın tekrar görüşüceğiz.Unutmadan artık servislerde FMY marka 5 30 yağ kullanılacakmış.Mobille anlaşma bırakılmış.FMY ne onuda bilemedim de neyse. Ödeme yapmayacaktınız, bakım kiti masaldır para almanın kağıt üstündeki yolu, klima gazına 49 dan bir kuruş fazla vermeycektiniz, servisler kampanyadan habersizler ve ses çıkarmayanlara sağlam fatura keser, ayrıca şunuda bilmenizde fayda var, istediğiniz yağı serviste kullanırsınız, yani yağı kendiniz alın verin değişsinler, Ford onaylı yağ olsun yeter, servis itiraz ederse iş emrnine kendi getirdiği şu model yağı kullandı diye yazdıracaksınız, itiraz hakları yoktur, garantidende çıkmaz ayrıca. Yinede 230 lira fazla değil, bakım +klima gazı=230 sa fena değil, hesapta yanlışlık olmasın? 26 Haziran 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat DEMİRHAN 27 Haziran 2014 Yazar Paylaş 27 Haziran 2014 FMY http://www.fmy.com.tr/ bakım ücreti de oldukça makul ve normal. fatura altındaki toplam indirim ne kadar, ona da baktınız mı? Fatura altındaki indirime baktım.Daha sonra servisle görüştüm bakım setinin indirimi o kısımda düşülmüş. Ödeme yapmayacaktınız, bakım kiti masaldır para almanın kağıt üstündeki yolu, klima gazına 49 dan bir kuruş fazla vermeycektiniz, servisler kampanyadan habersizler ve ses çıkarmayanlara sağlam fatura keser, ayrıca şunuda bilmenizde fayda var, istediğiniz yağı serviste kullanırsınız, yani yağı kendiniz alın verin değişsinler, Ford onaylı yağ olsun yeter, servis itiraz ederse iş emrnine kendi getirdiği şu model yağı kullandı diye yazdıracaksınız, itiraz hakları yoktur, garantidende çıkmaz ayrıca. Yinede 230 lira fazla değil, bakım +klima gazı=230 sa fena değil, hesapta yanlışlık olmasın? Hesapta yanlışlık yokmuş.hesap aynen yazdığım gibi bakım + klima gazı.Unutmadan söyleyim aracım 10 yaşında olduğu için parça ve işçilikte 100 de 24 indirim yapılıyor.Yağ meselesini de araştırdım.Artık ford fmy yağlarını kullanacakmış. Dışarda işin ehli özel servislerde bu bakımı 179 TL ye yaptırabilirsiniz.Ayrıca Klima gazı Dolumu (Dupond Marka) 50 TL civarı. Dışarıda klima gazı hariç verdikleri fiyat 150 TL.Ayrıca kullanacağı yağ da mobilin 10/40 yağı.Araştırdıktan sonra sizlerinde yardımıyla anladım ki servisin kampanyası baya uygun geldi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 10w 40 kullanan servisten çabucak kaçmak lazım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 (düzenlendi) Fatura altındaki indirime baktım.Daha sonra servisle görüştüm bakım setinin indirimi o kısımda düşülmüş. Hesapta yanlışlık yokmuş.hesap aynen yazdığım gibi bakım + klima gazı.Unutmadan söyleyim aracım 10 yaşında olduğu için parça ve işçilikte 100 de 24 indirim yapılıyor.Yağ meselesini de araştırdım.Artık ford fmy yağlarını kullanacakmış. Dışarıda klima gazı hariç verdikleri fiyat 150 TL.Ayrıca kullanacağı yağ da mobilin 10/40 yağı.Araştırdıktan sonra sizlerinde yardımıyla anladım ki servisin kampanyası baya uygun geldi. Ford FMY dediği bildiğin yarı sentetik tırt opet yağı, bu yağı kullandırmak gibi şart olamaz ve seni zorlayamazlar, sakın kabul etme, yok böyle bir hakları, aynı sıfır araç alırken opet ygs kartı zorunlu havası yaratıyorlar, halbuki ne zorunl nede alakası var, tamamen Otosan-Koç uyanıklığı, sen Mobil süper 3000 5/30 tam sentetik al git, dediğim gibi bu yağı kullanın de, olmaz falan derlerse yazın iş emrine, kendi getirdiği şu yağı kullanmıştır diye, ses edemezler, ederlerse ararım otosanı kendiniz sorun dersin, öyle bir itiraz hakları yok, yağ Ford onaylı olduktan sonra iş bitmiştir. Fiyat bu durumda güzel, yağın yanlış ve yarı sentetik o kadar 27 Haziran 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts