Mesut Dumlupınar 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Selam olsun forum ahalisi diyerek başlamak ve arabam bölümünde tanıttığım ama nedense pek ilgi görmeyen nacizane focus arabamizi bu bölümde de tanitayim istedim. Arabam 2007 ghia makyajsız kasa ve aldığımda tamamen orjinal haldeydi .( boya kaza kastetmedim ) Ilerleyen dönemlerde baktim ki arabanin beni cezbedici taraflari gittikçe azalıyor çünkü 2.5 focuslar daha modern gelmeye başlıyordu gözüme. Hele hele ghianin o meşhur yeşil ekranli teybi zaten başlı başına bir felaketti benim için. Güneşte okunmamasi bir tarafa zaten tipi ve o çoğu kişinin beğendiği maun çerçeve çok siritiyordu gözüme. Ilk işim kokpiti degistirmek olacakti ve klima ünitesi buldum malum siteden. Hemen irtibata geçtim ve aldim. Değişim başlamıştı. Ama asil mesele şimdi başlıyordu çünkü klima ünitesi tep ve gösterge tamamen alakasiz olmuştu. Sağolsun Özer bey ankaradan titanium parçalari bulabileceğini söyledi ve bütün parçaları alip içini tamamen değiştirdim. Resimleri en altta toplu halde vereceğim. Arabanın içi bitince dışına bir şeyler yapmak gerekti ve bi xenon araştırmasına girmiştim. E bayden bir çift far buldum ve hemen aldim fiyat da iyiydi. Ama hesap etmediğim bir şey vardı; oranin trafiği soldan aktığı için farlar kesilme çizgisi ters çıktı. Mercek değişmek gerekti ve ilker bey halletti bu işi de. Bi xenonlar da takildiktan sonra cam rüzgârligi st spoiler kampana boyama bagaj çıtası kapı eşiği cam filmi koltuk pedi falan derken arabayi bu günkü hale getirdik. Ama hep içimde x stop vardi. Ne zaman bi x tit. görsem gece peşine takilip stoplarini inceledim kirmizi ışıkta şükür o da oldu burak bey forumda satılığa çıkarınca aldim. Artik benim de stoplarim o çok beğendiğim arabanin stobundan söyleyecek çok şey var aslında çünkü ucu bucağı yok bu işlerin. Zamanla ve imkanlar el verdikçe bir şeyler yapiyoruz. Ama jant ve yay işi hep içimde bir uhde olarak kalacak bu gidişle. Maalesef çok bozuk ve sıkıntılı yollarımiz var o yüzden kiyamiyorum arabaya.( bu arada yönetici arkadaşlar kusura bakmasin. Iki konu olmuş ve birinin silinmesi gerekiyor derlerse artik yapacak bir şey yok napalim ) Gelelim fotolara iyi seyirler... 8 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Gerçekten harika olmuş.. Ellerinize sağlık. Kazasız belasız kullanın.. Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Kazasız belasız kullanın inşallah, ancak koltuk kılıfları bence olmamış. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 çok güzel olmuş- 2 nokta dışında. koltuklarda o "şey"ler ve sislerdeki insanın gözünü kamaştıran xenonlar (bkz.foto 2),sisleri eski haline getirin bence. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 İyi günlere kullanın.Yapılan işlemler güzel olmuş. Ben mesela maun göğüse yada yeşil renkli göstergelere hiç takılmıyorum.. ama olsa mavi olmasını isterdim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Maşallah emeğinize sağlık bende koltuklarda ki kılıfları nerden aldınız link var mı diye soracaktım kullanışlı geldi gözüme Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Aracınız çok güzel Allah kaza bela vermesin özellikle stoplar çok güzel olmuş Plaka lambalarında ne kullanıyorsunuz? Plaka lambaları bi arabada ilk ilgimi çeken yerdir de 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Ellerinize sağlık . Güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Hami Erışık 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 bende aracınızda yapılan işlemleri çok begendim. bende koltuk kılıfının linki falan varmı diye soracaktım. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 28 Haziran 2014 Yazar Paylaş 28 Haziran 2014 Maşallah Allah kaza bela vermesin Gerçekten harika olmuş.. Ellerinize sağlık. Kazasız belasız kullanın.. Kazasız belasız kullanın inşallah, ancak koltuk kılıfları bence olmamış. çok güzel olmuş- 2 nokta dışında. koltuklarda o "şey"ler ve sislerdeki insanın gözünü kamaştıran xenonlar (bkz.foto 2),sisleri eski haline getirin bence. İyi günlere kullanın.Yapılan işlemler güzel olmuş. Ben mesela maun göğüse yada yeşil renkli göstergelere hiç takılmıyorum.. ama olsa mavi olmasını isterdim Maşallah emeğinize sağlık bende koltuklarda ki kılıfları nerden aldınız link var mı diye soracaktım kullanışlı geldi gözüme Aracınız çok güzel Allah kaza bela vermesin özellikle stoplar çok güzel olmuş Plaka lambalarında ne kullanıyorsunuz? Plaka lambaları bi arabada ilk ilgimi çeken yerdir de Ellerinize sağlık . Güzel olmuş. araç çok güzel maaşallah rabbim kaza bela göstermesin Hepinize cok teşekkür ederim. Xenonlari akşam hiçbir zaman açmam. Gündüz fari niyetine kullanirim. Zaten takıntılı biri olduğum için özellikle bi xenon yaptirdim farlara. Koltuk pedlerine gelince; malum bizim koltuklar kadife ve zamanla deforme oluyor, en azindan benim şoför koltuğu öyle. Çocuklar da çok fazla kirletince yapacak bir şey kalmadi aslinda. Koltuk kilifindansa bunlar daha pratik bir çözüm oldu benim için. Plaka lambaları 36 mm lik beyaz sofit led ampul. bende aracınızda yapılan işlemleri çok begendim. bende koltuk kılıfının linki falan varmı diye soracaktım. Teşekkürler link yok maalesef burada bir döşemeciden aldim. Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 maşallah aracınız çok şık,azminiz örnek alınması gereken cinsten 1 Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 (düzenlendi) Çok güzel değişiklikler yapılmış. Bi-xenon ve led stop 10 numara olmuş. Koltuk kiliflari hoş durmamış. Sislerde xenonlarla görevini yapmayacağı kesin. [emoji106] 28 Haziran 2014 tarihinde Olcay Eyüboğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Ellerine ve kesene sağlık gerçekten çok çok güzel olmuş... güle güle kullan... Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 28 Haziran 2014 Yazar Paylaş 28 Haziran 2014 maşallah aracınız çok şık,azminiz örnek alınması gereken cinsten Çok güzel değişiklikler yapılmış. Bi-xenon ve led stop 10 numara olmuş. Koltuk kiliflari hoş durmamış. Sislerde xenonlarla görevini yapmayacağı kesin. [emoji106] Ellerine ve kesene sağlık gerçekten çok çok güzel olmuş... güle güle kullan...Sağolun arkadaşlar daha iyisi sizin olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Unsal 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 her şey güzelde plaka olmamış kardeşim orjinal plakasını tak harfleri koyulaştır bak bakalım ne kadar değişiyor bide senin araba siyah daha hoş olur plakan yamuk yumul olmayacak tabi . Yorum bağlantısı
İlhan Karagül 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Maşallah çok güzel çalışmalar olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 28 Haziran 2014 Yazar Paylaş 28 Haziran 2014 her şey güzelde plaka olmamış kardeşim orjinal plakasını tak harfleri koyulaştır bak bakalım ne kadar değişiyor bide senin araba siyah daha hoş olur plakan yamuk yumul olmayacak tabi .Orjinal plakasi çok kötü bir durumda Teşekkürler yine de. Yorum bağlantısı
Oğuz Erdem 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Hocam maşallah büyük emek harcamışsınız. Çok güzel olmuş, çok beğendim. Yanlış anlamazsanız 2 şey söylemek isterim. Farlarınızı karartırsanız önden görünüm biraz daha canlanacaktır. Tabi benim fikrim. Bir de tavandaki folyo kaplama biraz arabayı bozmuş gibi. 1 Yorum bağlantısı
Muhterem Çiftçi 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Allah kazasız belasız binmek nasip etsin, çok hoş olmuş özellikle kokpit.. 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Maşallah çok güzel olmuş yaptıklarınız.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Değişim gerçekten kaliteli olmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 en güzelide içindeki degişim mesut......... Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 28 Haziran 2014 Yazar Paylaş 28 Haziran 2014 Maşallah araç evrim geçirmiş, arka tampona da el atmak lazım.. Ya ST ya da makyajlı kasa tampona ST Difüzör ile çift egsoz çıkışı çok güzel duracaktır.. Ön tampon için tek seçenek ST malesef.. Tampondan sonra jantlar küçük gelecektir, 17 inç Mondeo jantı olabilir, ST'ye çok benziyor.. Güle güle kullanın.. Hocam maşallah büyük emek harcamışsınız. Çok güzel olmuş, çok beğendim. Yanlış anlamazsanız 2 şey söylemek isterim. Farlarınızı karartırsanız önden görünüm biraz daha canlanacaktır. Tabi benim fikrim. Bir de tavandaki folyo kaplama biraz arabayı bozmuş gibi. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin, çok hoş olmuş özellikle kokpit.. Maşallah çok güzel olmuş yaptıklarınız.. Değişim gerçekten kaliteli olmuş.. en güzelide içindeki degişim mesut......... Cok çok teşekkürler bütün iyi dilekleriniz için. Tampon olayi çok güzel olacaktır kesinlikle evet ama jant büyütme olmayacağı için onlar da şimdilik böyle kalacak maalesef. Tavana bazi iyi aile çocukları anahtarla derin çizik attığı için mecburen film çekildi. Farlar kararmasi icin açılması gerekiyor onu da beceremem ben burda da öyle bir usta yok maalesef Buhari seninki de olacak bekliyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts