İçeriğe Yönlendir

Ghia Deyip Geçme

Mesut Dumlupınar

Recommended Posts

ahmet sinan durmuş

Diyarbakır da hiç denk gelmedim bu Aslana. Hayırlı olsun

Yorum bağlantısı

Cok çok teşekkürler bütün iyi dilekleriniz için. Tampon olayi çok güzel olacaktır kesinlikle evet ama jant büyütme olmayacağı için onlar da şimdilik böyle kalacak maalesef. Tavana bazi iyi aile çocukları anahtarla derin çizik attığı için mecburen film çekildi. Farlar kararmasi icin açılması gerekiyor onu da beceremem ben burda da öyle bir usta yok maalesef :) Buhari seninki de olacak bekliyoruz :)

agustosta başlatıyorum degişikli hele bir varalım ankaraya ostim şaşmaz sanayi en çok gezdigim yerler olacak....... :D  :D

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Diyarbakır da hiç denk gelmedim bu Aslana. Hayırlı olsun

Diclekent veya N cityde mutlaka görürsün abi.

agustosta başlatıyorum degişikli hele bir varalım ankaraya ostim şaşmaz sanayi en çok gezdigim yerler olacak....... :D:D

Senden çok şey bekliyorum ona göre :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Her dokunuş çok güzel olmuş ama beğenmediğiniz o yeşil renkli maun kaplama SONY teybin ses kalitesi maalesef ki hiç bir SONY'de yok. Güle güle kullanın.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhterem Çiftçi

Katıliyorum abi..benim yeğenin sünnet düğünü var müzisyen falan çağirmayi düşünmüyoruz aracın kapilarını açsak yeterli olur galiba :))

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Her dokunuş çok güzel olmuş ama beğenmediğiniz o yeşil renkli maun kaplama SONY teybin ses kalitesi maalesef ki hiç bir SONY'de yok. Güle güle kullanın.....

Ses var görüntü yok,hele güneşte Allah muhafaza :)
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ses var görüntü yok,hele güneşte Allah muhafaza :)

Hocam teybi yerinden söktükten sonra ekranı içerden temizleyince çok fark ediyor, zamanla dizelden dolayı ekranda bir is tabakası oluşuyor ben önceki aracımdaki teybimi temizlemiştim gerçekten farkediyor ama zevk meselesi tabi ki..... 

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Hocam teybi yerinden söktükten sonra ekranı içerden temizleyince çok fark ediyor, zamanla dizelden dolayı ekranda bir is tabakası oluşuyor ben önceki aracımdaki teybimi temizlemiştim gerçekten farkediyor ama zevk meselesi tabi ki.....

Abi haklisin da zamanla yine tozlaniyor. Hele yeşil ekran dijital klima ünitesi tam bir fiyasko... hepsi bütünlük içinde olmasi için de maalesef bütün parçaların degismesi gerekti.
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi haklisin da zamanla yine tozlaniyor. Hele yeşil ekran dijital klima ünitesi tam bir fiyasko... hepsi bütünlük içinde olmasi için de maalesef bütün parçaların degismesi gerekti.

Evet haklısın tabi ki ama sonuç insanın içine siniyorsa güle güle kullanmak gerekiyor  :)  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan

Maşallah maşallah abi baştan sona inceledim aracın gerçekten harika

Bi xenonlar çok hoşuma gitti malum benim aracada şart kazasız ve belasiz uzun zaman kullanirsin inşallah.

Bi kacgune benim focusa malzeleri giydircem eksikleri tamamladiktan sonra seninle çıkarız tura en azından azda olsa içindeki merak yada ateş sonmus olur

Yorum bağlantısı
Hasan Armagan

koltuk kılıflarını merak ettim. nereden aldınız link var mı? benim cmax a olursa hemen alırım. bizim çocuğa koltuğa ayakkabı ile basma dedik bir kere o da arabaya binince tüm koltuklar üzerinde ayakkabısı ile dolaşmadan yerine oturmuyor.

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Maşallah maşallah abi baştan sona inceledim aracın gerçekten harika

Bi xenonlar çok hoşuma gitti malum benim aracada şart kazasız ve belasiz uzun zaman kullanirsin inşallah.

Bi kacgune benim focusa malzeleri giydircem eksikleri tamamladiktan sonra seninle çıkarız tura en azından azda olsa içindeki merak yada ateş sonmus olur

Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Aracınız gerçekten çok güzel olmuş tebrik ederim,benimde aracımın içi yeşildi bende aynı işlemi yaptım fakat bir sorum olacak şöför koltuğundaki 4 lü cam açmayı nasıl hallettiniz? Soketleri farklı çünkü oyüzden soruyorum ?

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Aracınız gerçekten çok güzel olmuş tebrik ederim,benimde aracımın içi yeşildi bende aynı işlemi yaptım fakat bir sorum olacak şöför koltuğundaki 4 lü cam açmayı nasıl hallettiniz? Soketleri farklı çünkü oyüzden soruyorum ?

Teşekkürler özgür cam acma ve far açma düğmelerini değişmedim onlar hala yeşil. Gerçi görünmüyor bile gece az yanıyor ışığı :)
Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Teşekkürler özgür cam acma ve far açma düğmelerini değişmedim onlar hala yeşil. Gerçi görünmüyor bile gece az yanıyor ışığı :)

Abi far anahtarınıda değiştir derim çok güzel oluyor :) Ben yarın cam açma tuşlarını halletmeye calısacagım sanada haber veririm

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Abi far anahtarınıda değiştir derim çok güzel oluyor :) Ben yarın cam açma tuşlarını halletmeye calısacagım sanada haber veririm

Bulamadim ki far anahtari zamanla artik :) haber bekliyorum senden
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Anıl Akgül

Mesut araban çok güzel daha da güzel olacak .. Maşallahı var siyah incinin ..

Herşey yerli yerinde ..

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Güzel araba maşallah... Jantlar neden collection jantı ?

Teşekkürler. Collection değil hocam. sonradan takılmış alırken üstündeydi.
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Bagaj havuzunun üzerinde bişeyler oldugu zaman hareket halinde kayma yapıyormu.

Aracınız cok diri masallah.

Yorum bağlantısı
Fatih Taktak

Maşallah Allah kaza bela sıkıntı göstermesin Ben de arkadaşlar gibi kılıfı çok beğendim kaç zamandır böyle bişey arıyorum link yok demiştiniz ama rica etsem aldığınız yerin adı adresi telefonu sizde varsa yada yolunuz düştüğü zaman alir da paylasirsaniz çok seviniriz. Biz bir şekilde irtibata geçer tedarik ederiz diye düşündüm

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Maşallah Allah kaza bela sıkıntı göstermesin Ben de arkadaşlar gibi kılıfı çok beğendim kaç zamandır böyle bişey arıyorum link yok demiştiniz ama rica etsem aldığınız yerin adı adresi telefonu sizde varsa yada yolunuz düştüğü zaman alir da paylasirsaniz çok seviniriz. Biz bir şekilde irtibata geçer tedarik ederiz diye düşündüm

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...