Hüseyin Uzun 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 Yapılan değişiklikler zevk üzerine değilde ihtiyaç üzerine yapılmış gibi (bi-xenon , göstergeler,sony teyp ) herşey yerli yerinde emeğine cebine sağlık abi .kazasız belasız kullanırsın inş... Maşallahhh 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 12 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2014 Yapılan değişiklikler zevk üzerine değilde ihtiyaç üzerine yapılmış gibi (bi-xenon , göstergeler,sony teyp ) herşey yerli yerinde emeğine cebine sağlık abi .kazasız belasız kullanırsın inş... Maşallahhh Hoşa gitmeyen şeyler değiştirildi zevkle ihtiyaçlar karşılandı 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 12 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2014 Yeni jantlarımız takıldı oem candir Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 12 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2014 Sanki kendi arabamı gördüm biran Mümkün mü abi öyle bir şey. Daha çok wax lazim bize Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 Mümkün mü abi öyle bir şey. Daha çok wax lazim bize Yok yok cidden iyi parlıyor,aynalarıda sinyalli yapsana hocam Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 12 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2014 Yok yok cidden iyi parlıyor,aynalarıda sinyalli yapsana hocam Konuşmuştuk onu bir ara senle yapacam da sira gelmiyor ki bir türlü. Stoptu jantti yaydi derken anca nefes alabildim. Bir kaç ay geçsin hele senle yine girişimi başlatiriz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 Konuşmuştuk onu bir ara senle yapacam da sira gelmiyor ki bir türlü. Stoptu jantti yaydi derken anca nefes alabildim. Bir kaç ay geçsin hele senle yine girişimi başlatiriz Tamam,bekliyorum o halde.. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 Yok yok cidden iyi parlıyor,aynalarıda sinyalli yapsana hocam Hakan bize de bir formül verebilirmisin siyah focusa neler yapalım ayna etkisi için ? Detaycıların her biri farklı şeyler söylüyorlar... Sen ne tavsiye edersin sırasıyla .. Malzeme olarak falan ? Kardeşim istediğinden de güzel olmuş güle güle kullan .. Maşallah diyelim ...Nazar değmesin .. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 Hakan bize de bir formül verebilirmisin siyah focusa neler yapalım ayna etkisi için ? Detaycıların her biri farklı şeyler söylüyorlar... Sen ne tavsiye edersin sırasıyla .. Malzeme olarak falan ? Kardeşim istediğinden de güzel olmuş güle güle kullan .. Maşallah diyelim ...Nazar değmesin .. Benim aracın konusunu takip etmen yeterli aslında Anıl..Son zamanlar turtle wax siyah cila kullanıyorum.. Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Abi far anahtarınıda değiştir derim çok güzel oluyor Ben yarın cam açma tuşlarını halletmeye calısacagım sanada haber veririm Abi artık hepsini bitirdim,aracımın konusundanda bakabilirsin müthiş oldu.Tam takım olsun istiyorsan yardımcı olurum parça bulmada Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 Abi artık hepsini bitirdim,aracımın konusundanda bakabilirsin müthiş oldu.Tam takım olsun istiyorsan yardımcı olurum parça bulmada Link yok mu bakaydik konuya bulamadim Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Link yok mu bakaydik konuya bulamadim Dostum benim imzamda bakabilirsin yada araba konusunda Bu trend Başka trend 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Abi harika olmuş canlı görmekte nasip oldu yakışmış gercekten 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 Abi harika olmuş canlı görmekte nasip oldu yakışmış gercektenSeninki kadar canlı degil Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Seninki kadar canlı degil Canlı dediler geldik Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Başlığı her gördüğümde, "Ghia deyip geçen kimmiş? " diyesim geliyor. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 15 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2014 Başlığı her gördüğümde, "Ghia deyip geçen kimmiş? " diyesim geliyor. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Başlığı her gördüğümde, "Ghia deyip geçen kimmiş? " diyesim geliyor. senin bu mesajını her gördüğümde "ghia deyip geçen benim! " diyesim geliyor,ama benden sonra da bütün forumun aynı şeyi söylemesi lazım (karamurat hesabı) Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 senin bu mesajını her gördüğümde "ghia deyip geçen benim! " diyesim geliyor,ama benden sonra da bütün forumun aynı şeyi söylemesi lazım (karamurat hesabı) Ovv. Bu daha sert olmuş. Ivana Sert.. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 16 Temmuz 2014 Paylaş 16 Temmuz 2014 Emeğinize sağlık, yapılan uygulamalar çok güzel olmuş. Güle güle keyifle kullanın :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 26 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2014 (düzenlendi) Daha fazla yipranmasin diye caanim direksiyon derim, kilif alip diktim 26 Temmuz 2014 tarihinde Mesut Dumlupınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Daha fazla yipranmasin diye caanim direksiyon derim, kilif alip diktim çok güzel olmuş Bülent ten mi yaptın abi valla ben yapmışım 5 aydır ilk günkü gibi hala çok memnunum Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 28 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2014 Evet ordan aldim kıskançlık böyle birşey işte Yorum bağlantısı
Recommended Posts