İçeriğe Yönlendir

Ghia Deyip Geçme

Mesut Dumlupınar

Recommended Posts

Saim Halıcı

harika olmuş yalnız üst modele ait olan bu parçaları alıp direkt taktınızmı yoksa modifikasyon gerektimi birde mevcut bilgi ekranında anlık tüketim yok bu ekranda anlık tüketim var o nasıl oldu

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mesut Dumlupınar

harika olmuş yalnız üst modele ait olan bu parçaları alıp direkt taktınızmı yoksa modifikasyon gerektimi birde mevcut bilgi ekranında anlık tüketim yok bu ekranda anlık tüketim var o nasıl oldu

Modifikasyon yapmaya gerek yok Parçalar bire bir uyuyor yerlerine zaten. Önemli olan bulmak :) km saatini tanıtmak gerekiyor sadece. Evet anlık tüketim çalişiyor eski saatte çalismiyordu maalesef. Alt yapı var her şey aktif ama saat göstermiyor anlık olarak eski tiplerde.
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Konuyu yeni gördüm galiba. Maşallah maşallah, gayet yakışıklı olmuş. Şimdi bunun donanımına ne diyececeğiz. GhiTit mi demeliyiz.

Emeklerinize sağlık. Güle güle kullanın :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Konuyu yeni gördüm galiba. Maşallah maşallah, gayet yakışıklı olmuş. Şimdi bunun donanımına ne diyececeğiz. GhiTit mi demeliyiz.

Emeklerinize sağlık. Güle güle kullanın :nazar: :nazar: :nazar:

Valla bi kaç eksiği var onlar da olursa bir isim bulacaz artık :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Uçan

Merhaba

Öncelikle aracınızı çok beğendim kazasız belasız kullanırsınız inşalah. Farları siyah tabanlı yapmayı hiç düşündünüz mü? Çok fark yaratıyor bence.

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Merhaba

Öncelikle aracınızı çok beğendim kazasız belasız kullanırsınız inşalah. Farları siyah tabanlı yapmayı hiç düşündünüz mü? Çok fark yaratıyor bence.

Çok Sağolun. Farlar oem St farı hiç açmaya boyamaya kıyamadım. Yoksa siyah farın hastasıyım :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Uçan

Çok Sağolun. Farlar oem St farı hiç açmaya boyamaya kıyamadım. Yoksa siyah farın hastasıyım :)

Özellikle bu renkte yılan gibi (kayınçomun deyimi ile) olurdu :biggrin: Ama siz tercihinizi merceklerden yana kullanmışsınız.

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Konu yakın takibe alınmıştır abicim maşallahımız eksik olmasın[emoji4]

İçi 2,5 , x stoplar , makyajlı kasa arka tamponda geldi miss. Difizör ve olmazsa olmazın st tamponun eklenmesi lazım abi. Biliyorum onlarda aklındadır illaki[emoji4]

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Anıl Akgül

Maşallah nazar değmesin hakikaten çok yakışıklı oldu bu ya .. 

Mesutum bu işin devamı da var biliyosun dimi :)

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Sağol Anıl abi işin en başından beri hep takipteydin yalnız bırakmadın beni. Valla bitmiyor yapıyorum yapmıyorum bitmiyor :) ama yay+jant kesinlikle düşünmüyorum yazık arabaya yollar müsait değil

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Mesut merhaba gerçekten araba süper gözüküyor.Daha önce sordummu bilmiyorum ama farları nereden buldun ?

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Mesut merhaba gerçekten araba süper gözüküyor.Daha önce sordummu bilmiyorum ama farları nereden buldun ?

Farları e bay'den aldım
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Sağol Anıl abi işin en başından beri hep takipteydin yalnız bırakmadın beni. Valla bitmiyor yapıyorum yapmıyorum bitmiyor :) ama yay+jant kesinlikle düşünmüyorum yazık arabaya yollar müsait değil

Est Mesutum bişey yapamadık ki .. Keşke yakın olsan da beraber yapsak ..

Takipteyim ama merak etme :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Özgür İncigülcan
(düzenlendi)

Sürpriz :)

Süper gözüküyor peki bağlantısı kolay oldumu ? Nasıl yaptırdınız?

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Süper gözüküyor peki bağlantısı kolay oldumu ? Nasıl yaptırdınız?

Sağolun. Bağlantı çok basit hemen çakmaktan alıyorsun yakın zaten iki dakkalık iş.
Yorum bağlantısı

Sağolun. Bağlantı çok basit hemen çakmaktan alıyorsun yakın zaten iki dakkalık iş.

Işığı yeşil olandan olsa keşke  :(

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Işığı yeşil olandan olsa keşke :(

yeşillerin hepsini değiştim o yüzden abi :)
Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Işığı yeşil olandan olsa keşke :(

Hakan abi bence sende yeşilleri değiştir :)

yeşillerin hepsini değiştim o yüzden abi :)

Hepsini değiştirebildinmi? Birkaç eksik vardı
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...