Saim Halıcı 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 harika olmuş yalnız üst modele ait olan bu parçaları alıp direkt taktınızmı yoksa modifikasyon gerektimi birde mevcut bilgi ekranında anlık tüketim yok bu ekranda anlık tüketim var o nasıl oldu Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 5 Kasım 2014 Yazar Paylaş 5 Kasım 2014 harika olmuş yalnız üst modele ait olan bu parçaları alıp direkt taktınızmı yoksa modifikasyon gerektimi birde mevcut bilgi ekranında anlık tüketim yok bu ekranda anlık tüketim var o nasıl olduModifikasyon yapmaya gerek yok Parçalar bire bir uyuyor yerlerine zaten. Önemli olan bulmak km saatini tanıtmak gerekiyor sadece. Evet anlık tüketim çalişiyor eski saatte çalismiyordu maalesef. Alt yapı var her şey aktif ama saat göstermiyor anlık olarak eski tiplerde. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Tebrik ediyorum. Güzel dokunuşlar. Güle güle zevkle kullanın. Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Konuyu yeni gördüm galiba. Maşallah maşallah, gayet yakışıklı olmuş. Şimdi bunun donanımına ne diyececeğiz. GhiTit mi demeliyiz. Emeklerinize sağlık. Güle güle kullanın :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 5 Kasım 2014 Yazar Paylaş 5 Kasım 2014 Konuyu yeni gördüm galiba. Maşallah maşallah, gayet yakışıklı olmuş. Şimdi bunun donanımına ne diyececeğiz. GhiTit mi demeliyiz. Emeklerinize sağlık. Güle güle kullanın :nazar: Valla bi kaç eksiği var onlar da olursa bir isim bulacaz artık 1 Yorum bağlantısı
Ersin Uçan 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Merhaba Öncelikle aracınızı çok beğendim kazasız belasız kullanırsınız inşalah. Farları siyah tabanlı yapmayı hiç düşündünüz mü? Çok fark yaratıyor bence. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 8 Kasım 2014 Yazar Paylaş 8 Kasım 2014 Merhaba Öncelikle aracınızı çok beğendim kazasız belasız kullanırsınız inşalah. Farları siyah tabanlı yapmayı hiç düşündünüz mü? Çok fark yaratıyor bence. Çok Sağolun. Farlar oem St farı hiç açmaya boyamaya kıyamadım. Yoksa siyah farın hastasıyım 1 Yorum bağlantısı
Ersin Uçan 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Çok Sağolun. Farlar oem St farı hiç açmaya boyamaya kıyamadım. Yoksa siyah farın hastasıyım Özellikle bu renkte yılan gibi (kayınçomun deyimi ile) olurdu Ama siz tercihinizi merceklerden yana kullanmışsınız. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Konu yakın takibe alınmıştır abicim maşallahımız eksik olmasın[emoji4] İçi 2,5 , x stoplar , makyajlı kasa arka tamponda geldi miss. Difizör ve olmazsa olmazın st tamponun eklenmesi lazım abi. Biliyorum onlarda aklındadır illaki[emoji4] Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 30 Kasım 2014 Yazar Paylaş 30 Kasım 2014 St difüzörümüz ve bir kaç bıcıbıcı sonrası foto 3 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 30 Kasım 2014 Paylaş 30 Kasım 2014 Maşallah nazar değmesin hakikaten çok yakışıklı oldu bu ya .. Mesutum bu işin devamı da var biliyosun dimi Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 30 Kasım 2014 Yazar Paylaş 30 Kasım 2014 Sağol Anıl abi işin en başından beri hep takipteydin yalnız bırakmadın beni. Valla bitmiyor yapıyorum yapmıyorum bitmiyor ama yay+jant kesinlikle düşünmüyorum yazık arabaya yollar müsait değil 2 Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 30 Kasım 2014 Paylaş 30 Kasım 2014 Mesut merhaba gerçekten araba süper gözüküyor.Daha önce sordummu bilmiyorum ama farları nereden buldun ? Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 30 Kasım 2014 Yazar Paylaş 30 Kasım 2014 Mesut merhaba gerçekten araba süper gözüküyor.Daha önce sordummu bilmiyorum ama farları nereden buldun ?Farları e bay'den aldım Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 30 Kasım 2014 Paylaş 30 Kasım 2014 Sağol Anıl abi işin en başından beri hep takipteydin yalnız bırakmadın beni. Valla bitmiyor yapıyorum yapmıyorum bitmiyor ama yay+jant kesinlikle düşünmüyorum yazık arabaya yollar müsait değil Est Mesutum bişey yapamadık ki .. Keşke yakın olsan da beraber yapsak .. Takipteyim ama merak etme 1 Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 (düzenlendi) Sürpriz Süper gözüküyor peki bağlantısı kolay oldumu ? Nasıl yaptırdınız? 19 Aralık 2014 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 19 Aralık 2014 Yazar Paylaş 19 Aralık 2014 Süper gözüküyor peki bağlantısı kolay oldumu ? Nasıl yaptırdınız?Sağolun. Bağlantı çok basit hemen çakmaktan alıyorsun yakın zaten iki dakkalık iş. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Sağolun. Bağlantı çok basit hemen çakmaktan alıyorsun yakın zaten iki dakkalık iş. Işığı yeşil olandan olsa keşke Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 19 Aralık 2014 Yazar Paylaş 19 Aralık 2014 Işığı yeşil olandan olsa keşke yeşillerin hepsini değiştim o yüzden abi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 yeşillerin hepsini değiştim o yüzden abi Zor iş vesselam. Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Işığı yeşil olandan olsa keşke Hakan abi bence sende yeşilleri değiştir yeşillerin hepsini değiştim o yüzden abi Hepsini değiştirebildinmi? Birkaç eksik vardı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Hakan abi bence sende yeşilleri değiştir Hiç uğraşamam vallahi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts